Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina załamana:(

Znowu powiekszone wargi po labioplastyce!!!!Pomocy:(

Polecane posty

Mam tam ten watek, na zdrowiu, na operacjach plastycznych. I NIC!!!

Gość to w celach lansu
no skoro tam Cię olali to sądzisz że tu się masturbanci przejmą?

Trwał 3godz, bo mam astme- i dostałam dusznosci, a do tego bardzo krwawiłam i poszly mi tam szwy rozpuszczalne. Załozyli mi takie do sciagania po 12dniach. A jak wyglada zabieg wiem- ogladałam nie jeden film przed labio. Tylko nie daje mi spokoju to ze znowu sie powiekszaja. I to po 4 miesiacach.... lekarz mnie unika, a ja jestem załamana bo nie wiem dlaczego- co jest tego powodem :( wziełam zwolnienie z parcy- bo nie jestem w stanie funkcjonowac. No cholera, zawsze mi musi sie cos przytrafic :(

Gość no i po co ci bylo
i po co sie tlumaczysz i tak wiadomo ze to sciema moze te wargi rosna ci 2cm na rok

Nie sciema przygłupie. Jak sie posmiales to spoerdalaj. I nie wypowiadaj- bo intelektem nie zablysniesz.

To forum jak widze nie słuzy do rozmow tylko do lansoawnia sie podstarzałego towarzystwa. Macie tu ucieche- niczym 13latki na nk! Im bardziej chamska i pozbawiona sensu odpowiedż, tym wiekszy poklask.

Gość to w celach lansu
idź niedorajdo na forum zdrowotne - trzeci i ostatni raz powtarzam głąbie jeden

Sam jestes głabem- nawet czytac nie potrafisz?!! 07:32 Paulina załamana:( Mam tam ten watek, na zdrowiu, na operacjach plastycznych. I NIC!!! Podejrzewam, ze i tak trace tu czas, bo siedzi tu tylko banda zakompleksionych przygłupów. Nie macie znajomych w realnym swiecie, i nadrabiacie własnie tu. Anonimowosc daje wam poczucie bezkarnosi i chamstwa.

Gość to w celach lansu
Tak.Tracisz tu czas. nareszcie, po ciężkich bojach ze swą mózgównicą zrozumiałaś to. Moje gratulacje

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
"Podejrzewam, ze i tak trace tu czas, bo siedzi tu tylko banda zakompleksionych przygłupów. Nie macie znajomych w realnym swiecie, i nadrabiacie własnie tu. Anonimowosc daje wam poczucie bezkarnosi i chamstwa." Hola, hola laska. Zarzucasz nam chamstwo a sama wyzywasz od głąbów i przygłupów. Nie dziw się, że fakt, iż ktoś szuka pomocy i wsparcia w takim miejscu, jest zwyczajnie zabawny. Co, My, szarzy mastrubanci z erotycznego możemy wiedzieć o Twoim problemie zdrowotnym, że o odrastających w magiczny sposób wargach już nie wspomnę. Więc daj sobie na wstrzymanie, jak się nie podoba, to szukaj na innych forach typowo medycznych - w internecie ich wiele.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
"Podejrzewam, ze i tak trace tu czas, bo siedzi tu tylko banda zakompleksionych przygłupów."...To, że wycięłaś sobie kawałek skóry, nieważne czy przez widzimisię, urojony problem, czy niemoc czerpania radości z seksu, świadczy o tym, że Ty jesteś zakompleksiona, nie My.

Wam to forum erotyczne sluzy do lansowania sie. Kazdy inny problem jest olewany- poziom jest tu żałosny. Wez spierdalaj na inny temat, zwal sobie pod kolejne jpg. Tak masowego opoznienia umysłowego nie ma na zadnym innym forum-tylko na kaffe. Idz i błysnij chamstwem pod innym tematem- im bardziej debilny, tym wieksze uznanie cie czeka w oczach przygłupów kaffe. Na palcah 1 reki mozna policzyc tu naprawde normale osoby- cala reszta to dewianci. Bezuzyteczni, nawet 1 zdania, porady sensownej nie mozna sie doczekac.

Gość ale czego Ty oczekujesz???????
lekarz Ciebie ignoruje, to co ktoś ma z kafe te Twoje wargi nozyczkami uciąć? pocieszenia szukasz? nie rozumem...

Tak oczekiwałąm ze mi je usuniesz. Pfff, jestes tak głupim człowiekiem czy udajesz by zabłysnac na salonach kaffe????

Gość bibałka
Paulinka - wrzuć luz, to nie to forum. Gdybyś napisała, że nie wiesz jak zabrać się za anala to byś dostała trochę rzeczowych odpowiedzi a tak to przecież nikt nie ma pojęcia więc co mają pisać.

Ja jak nie mam pojecia na dany temat to sie nie wypowiadam- a juz napewno nie wyzywam od chorych psychicznie!

słuchaj ale czy te twoje wargi są aż tak duże??? ile masz lat?? ilu miałaś partnerów??? czy któryś kiedyś powiedział coś że poczułaś się źle?? może sama się nakręcasz??? :) a może zamiast plastyki warto iść na terapie do psychologa??? jeżeli nie masz nic przeciwko prześlij mi proszę zdjęcie :) dodam że mam 35 lat jestem normalną kobietą żoną i matką i obiecuję wypowiedzieć sie szczerze a jak chcesz to wyślę do porównania swoje zdjęcie :)

Gość inna-niz-wszystkie
Myślę, ze najlepsza terapia, to zakochany facet obok. Też kiedyś miałam z tym problem. Wciąż mam, ale zdecydownie mniejszy. Kiedyś mojemu facetowi kompletnie urwał sie film. Nie jest przyzwyczajony do wódki. :) Nie miał nawet siły się rozebrać. Ja to zrobiłam, zaprowadziłam go do sypialni a on ostatkiem sił powiedział "masz piekną cipkę". Może to głupie, ale dla mnie to było piękne wyznanie!!!

Tu nie chodzi o to ze sa duze. Byly duze, w wypisie napisano iz kazda z warg zmniejszonych byla wielkosci 3.5cm. Teraz sa na około 1cm. I nie chodzi mi juz nawet o to ze znowu sie powiekszają- tylko o to ze to teoretycznie jest niemozliwe. Mam obawy- czy ten przerost nie jest objawem jakiejś choroby. Bo od lipca mineły 4 miesiace, a tu sa wieksze o ok. 0.5cm Lekarz mnie unika, a inny powiedzial ze nie ma zamiaru wchodzic w kompetencje operujacego. Nie wiem gdzie isc jakie badani zrobic- a tu jaja sobie robicie ze mnie i wmawiacie ze jestem psychiczna ..

Gość bibałka
faktycznie, dość ciężko dyskutować nad twoimi wargami nie widząc ich :) może problem jest głównie w twojej psychice?

Gość inna-niz-wszystkie
nigdy nie wiedziałam jak powinno mierzyć się wargi

Gość do Pauliny
Paulina wiesz co ci powiem :-0 jestes daremna :( Placzesz z tak chorego powodu, ze az mi sie wierzyc nie chce :-0 Dziewczyno nic w zyciu nie przeszlas NIC!! W dupie ci sie przewraca!! Jestes rozwydrzona przemadrzala kwoką!!!!!!!! Ludzie na swiecie umieraja na ciezkie choroby o ktorych nawet nie masz pojecia z tym swoim tepym mozdzkiem!!! Wiesz co...brak mi slow...jestes pusta jak beben beattelsow!!!

W tym filmie co jest podlinkowany młoda i ATRAKCYJNA laska zmniejsza sobie wargi. To jakiś koszmar! Widać, że nie ma większych problemów. Moim zdaniem to problem w głowie kobiety, a nie w budowie cipki, bo przecież o atrakcyjności kobiety nie świadczy kształt jej cipki tylko kim ona jest.

idź do ginekologa niech zobaczy i ci powie czy jesteś chora

do Pauliny Paulina wiesz co ci powiem jestes daremna Placzesz z tak chorego powodu, ze az mi sie wierzyc nie chce Dziewczyno nic w zyciu nie przeszlas NIC!! W dupie ci sie przewraca!! Jestes rozwydrzona przemadrzala kwoką!!!!!!!! Ludzie na swiecie umieraja na ciezkie choroby o ktorych nawet nie masz pojecia z tym swoim tepym mozdzkiem!!! Wiesz co...brak mi slow...jestes pusta jak beben beattelsow!!! Tak sie składa ze nic o mnie nie wiesz- wiec daruj sobie wyzywanie mnie od tepych istot. Na operacje, zarobiłam sama, nie masz prawa mnie oceniac. I zycze tobie bys w zyciu przeszła/szedł te "nic" co ja to moze spotkamy sie jak bedziesz lezec po kolejnej z rzedu operacji. pozdrawiam was chamowate istoty srodkowym palcem- i nie musicie sie juz wysilac w moim temacie. Mozecie sobie walic pod kolejnym jpg...

Gość prof.Ciekawski
Tak sie składa ze ty tez nic o nas nie wiesz- wiec daruj sobie wyzywanie...

Nie wiem dlaczego sądzisz, iż na erotycznym to siędzo sami chirurdzy plastycy i tylko czekają aż jakaś laska napisze, że ma problem. No sorry :( Fakt, że prowadzone sa tu luźne rozmowy wynika z chęci rozrywki. Ale juz kłamstwem jest , że nikt nie podchodzi do pewnych tematów poważnie :( Są wątki, na które nikt sie nie wcina i już. Widać, że jestes świerzynka i to w dodatku nawiną :(