Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego skarbeczka

co teraz robia wasze dzieci drogie mamusie

Polecane posty

Gość mąż z synkiem oglądają
już po czytaniu bajki i młody śpi;) ale też nie ma zmiłuj i rano pobudka o 6 :O

moj jest w przedszkolu. pewnie za pare minut maz go odbierze i zabierze do domu. a ja w pracy. (inna strefa czasowa) moj tak jak u Teneryfy ma drzemke w przedszkolu i ta drzemka chyba jest mu zbedna bo potem trudno go polozyc wieczorem spac (potrafi od 20 nawet do 22 w lozku sie wiercic :( ). ale czasami udaje sie ze zasnie ok 21 lub wczesniej. wolalabym aby nie bylo w przedszkolu drzemki bo wtedy chodzil spac ok 20 i nie bylo problemow z usypianiem :O no ale trudno

od 19 śpi, wstanie jutro, zapewne ok 7-7.30, jak nie to wtedy go obudzę, bo czas do przedszkola się zbierać.

Gość moja własnie mąż kąpie
i pewnie za jakąś godinke najpóżniej w koncu padnie. Przeważnie kąpie się koło 20.30 i zasypia ok 22-22.30 i spi do 8-9 rano, mi to akurat na reke bo nienawidze wstawac rano, wiec nie wyobrazam sobie jak by wstawala o 6

Gość a moj synio teraz
bawi sie w najlepsze :) ma 3.5 roku i odkad skonczyl 7 mcy chodzi spac ok 23, :) bywalo ,ze i pozniej, teraz czasem padnie po 21 ale to najwczesniej, no i nie spi w dzien za to spi codziennie do 10 lub dluzej, na szczescie mozemy sobie pozwolic na takie cos, bo ja nie pracuje :)

Gość papla666
Mój smacznie śpi :). Biegał cały dzień,pracował niestrudzenie a ja jeszcze sprzątam w międzyczasie efekty jego zmagań z zabawkami :). Oczywiście próbował ogarnąć bałagan, ale że dzisiaj wyjątkowo nie pilnowałam by chował pierwszą zabawkę nim weźmie drugą...nie dał rady poukładać wszystkiego ;)

Gość a moj synio teraz
ja tez lubie pozno chodzic spac, a spac rano , wiec spimy do oporu jakos leci nam dzien szybciej, a w lecie chodzil spac pozno ale wczesniej wstawal troszke, maz wstaje o 6 do pracy, a my spimy w najlepsze:) niech dziecko korzysta poki moze,

Gość Mlodaaa żona...
Mój właśnie niedawno zasnął i smacznie sobie śpi:) Kluska serowa, to tak jak mój, jakiś czas nie spał już w dzień, ale odkąd chodzi do przedszkola śpi, a potem wieczorem zasypia zazwyczaj około dziesiątej.. no ale ponoć lepiej jak dziecko śpi również w dzień.

Gość fajna babaka z forum
Zasnęła , ;]

Gość IngaKinga
ciaga cyca :D

Gość moj walczy z
lozeczkiem od 2 godz i mi cisnienie podnosi, spi zazwyczaj od 20,30 do max 7 wstajac wielce zmeczony ale nie zasie dalej (u mnie minus 1 godz) jak ja zazdroszcze wam wolnych wieczorow czy sluzszego spania, moj ma 9 mies

Gość moj walczy z
i w koncu spi. teraz jeszcze dwie pobodki w nocy i do rana zleci:/

Gość kolorowe jajeczko
moj walczy - za rok sie wyśpisz:)

Gość moj walczy z
taaa- do tego czasu sie wykoncze, dobrze ze do rodzicow niedlugo to dadza mi sie wyspac:))

Gość lidziek
moja 5 miesieczna corcia jest na etapie najlepszej zabawy :>

Mlodaaa żona... - moj przez rok nie spal w dzien. bylo naprawde fajnie. w lato pozniej chodzil spac bo dluzej bylo widno i pogoda super ale i tak rano spal zawsze do min 8:30-9, niezaleznie czy poszedl spac o 20 czy o 21 czy naswet o 22. teraz z tymi drzemkami to jest koszmar wieczorem. niby dobrze ze dziecko spi w dzien ale to malemu caly plan dnia rozwala i pore usypiania. i tak juz jest lepiej ale we wrzesniu potrafil nawet po 23 uparcie buszowac w lozku zamiast isc spac. no ale tak musi byc :)

Gość krosta nie krosta
spi smacznie, :)