Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magraaaa

Urodziłam i...czuję się nic nie warta - czy słusznie?

Polecane posty

kasza jesli moj dostanie dobra oferte pracy tutaj rozwazymy to,jednak wychowanie tutaj dzieci to porazka :( zero szacunku dla rodzicow widze obserwuje i uwazam ze uk to najgorszy kraj jesli chodzi o medycyne oraz wychowanie tutaj potomstwa ...:) dzieki

Gość malinka pstynka
mniemam ze o dupowlazie moglo byc do mnie, no coz kwestia gustu, moim zdaniem dziewczyna ma ladne rysy, a postura? no coz to zalezy od wielu czynnikow, ja co prawda raczej zaliczam sie do wagi piorkowej:) bo waze az 45 kg, ale nie uwazam zeby to ile ktos wazyl determinowalo w jakikolwiek czy jest ladny czy nie.... ale jak mowie kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. Patinko są gorsze miejsca niz uk, sa tez lepsze:) nam bylo tam calkiem dobrze, na poczatku w Polsce bylo baaardzo zle, teraz jest coraz lepiej, do kocia do kraju sie nie wybralismy, bo on nie ma tam rodziny, wiec poza wyjazdem na 2 tygodnie celem zwiedzania jako typowi turysci, to nie podjelismy zadnej innej proby osiedlenia sie tam. w zasadzie najgorzej mieszkalo nam sie we wloszech, ale to kwestia tego, ze na poludniu wloch maja dosc specyficzne podejscie do traktowania kobiet... nie czulam sie tam komfortowo. my raczej zostaniemy tutaj choc to tez zalezy od pracy kocia, bo jak znowu dostanie propozycje ciekawego wyjazdu, to pewnie sie zgodzimy...:)

Gość mamusienkamalenka
oj widze, ze temat rozwinal sie zupelnie odrebnie od poiczatkowego watku... do autorki minie, kazda mama ma na poczatku dola. jak tylko dziecko zacznie sie przemieszczac, raczkowac i pelzac to szybko zapomnisz o wszystkim, bop nie bedzie czasu na myslenie...