Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina załamana:(

Znowu powiekszone wargi sromowe po labioplastyce.Pomocy:(

Polecane posty

Hej ludzie. W lipcu poddałam sie labioplastyc.tzn, zmniejszeniu warg sromowych wewnetrznych. Normalne chirurgicznie- nie laserem. Wszystko było fajnie, ale od jakiegos miesiaza widze ze wargi znowu staja sie wystajace!!!! Jak to jest mozliwe. Jestem załamana! Tyle czasu odkładałam te 3.300zł by sie pozbyc ich. Cierpienie bol, i znowu to samo! Jak to mozliwe??! Wszedzie sie pisze ze to dozywotni efekt. Wiec dlaczego mi znowu sie powiekszaja?? Jestem załamana Czy ma ktos takie doswiadczenia??

Gość no u mnie wcale
pytaj tego co ci tą operację zrobił.

Pytałam, ale powiedział ze on zrobil co do niego nalezało. A jak mi sie "wydaje" ze sie znowu cos powieksza mam zrobic badania. Na pytanie jakie usłyszała 'no, nie wiem" ...

Gość no u mnie wcale
może zapytaj na jakimś forum dot. chirurgii plastycznej?

Pytałam, na chirurgi plastycznej, erotyczntm, na zdrowiu- i nic :(

Gość ludzie sie ot tak nie zmieniaj
ej no ... chyba jesteś przewrażliwiona. Taka część się nie regeneruje. Kiedy była operacja?

Opracja była w lipcu-na poczatku. Najpierw juz po wargi byly bardzo spuchniete. Pozniej po okolo 3tyg opuchlizna zeszła. Byly schowane, nie wystajace. Od jakiegos mies-ca miałam wrzenie, ze sie powiekszaja. Myslałam, ze to nie mozliwe- a juz napewno po tak krotkim czasie:O Jednak teraz widze ze to nie sa moje wymysły. Jak po operacji byly schowane- tak teraz sa znowu nieco wystajace. Nie wiem jak to mozliwe. Czytam i czytam i nigdzie nie ma wzmianki o czyms takim. Lekarz mnie zbywa, a ja sie obawiam, czy w ogole ten przerost- nie byl objawem np nowotworu sromu, czy czegos innego:( Bo to nie mozliwe by tak szybko sie piowiekszały. Po roku, moglabym zrozumiec, ale nie od lipca. Nie wiem, gdzie mam szukac porady.

A to skurwiel z tego lekarza! Forse wziął, a jak pojawił się problem, to cie unika. Pierdoleni "fachowcy z bożej łaski". Strasznie wkurwiają mnie tacu ludzie. Jak ci fiut nie chce pomóc, to może poszukaj innego lekarza, który przeprowadza tego typu operacje. Przecież kto jak kto, ale lekarz powinien wiedzieć co może być tego przyczyną. Możesz też poszperać tu na forum jest temat o dużych wargach, jest tam cała masa kobiet, która sobie wargi pomniejszyła, popytaj się tam. Może ktos tak miał.

Byłam na 2 konsultacjach. I tak, jeden powiedział ze nie zamierza wchodzic w kompetencje lekarza operujacego:( a kolejny, ze nie spotkal sie z czyms takim. Ja naprawde zaczynam sie obawiac, ze to cos groznego. A nie wiem nawet gdzie szukac lekarza, ktory da mi jaka kolwiek porade...

luki, odpowiedz nie dotyczy tematu. Mleko zostało już rozlane i chooj ci do tego. Odpowiadaj merytorycznie albo wypad. Nie wiesz co się dzieje w głowie dziewczyny a wygłaszasz teorie nic nie wnoszące do rozmowy. W takim razie musisz naciskać na lekarza skurwysyna. Niestety nie bardzo mogę ci pomoc w tej kwestii. Popytaj dziewczyny, które sobie zmiejszyły wargi. Zauważyłam, że mają na tym punkcie pierdolca i sporą wiedzę. Lekarz przed operacją powinien chyba cie poinformowac o ewentualnych powikłaniach. Chyba by nie robili tego typu operacji gdyby było ryzyko raka lub czegoś podobnego. Może to jakieś sprawy hormonalne.

Gość luki luki
ale fakt jest faktem i dlatego sie ciesze że jestem facetem i śmiać mi się chce z głupiutkich pind

Robiłam badania, czy własnie z hormonami jest ok, i wyszły prawidlowo.

luki luki ale fakt jest faktem i dlatego sie ciesze że jestem facetem i śmiać mi się chce z głupiutkich pind Ja sie tylko zastanawiam co facet robi na forum Antykoncepcja, płodność / Ginekolog ??? Chyba sama jesteś pindą, ????!

Gość luki luki
po prostu było to w czołówce i przeczytałem a tak to powiedz mi jeszcze po co to zrobiłaś

Nie mam zamiaru sie tobie tłumczyc dlaczego- nie zrozumiesz "głupiutkiej pindy" :o

Myślę, że bedzie wszystko dobrze. Skoro nawet lekarz nie wie dlaczego, nic nie ma na ten temat w internecie, wyniki sa ok. Minęło mało czasu, może one po operacji po prostu tak się ułożyły, nieco się splaszczyły dlatego się trochę wysunęły. Nie rozpaczj, będzie dobrze. A na kafe zawsze pojawi się ktos chętny aby obrzycic cię błotem. Ćwiczy sie tym dobrze cierpliwość, tolerancję i dystans do siebie i świata. :) A że przy okaji dowiesz się jak bardzo ludzie potrafią być złośliwi, tak tylko bezinteresownie wredni, to już inna bajka. ;)

sama pisałas, że były opuchnięte zraz po. Teraz dochodzą do siebie. Sama u siebie zuważyłam, ze inaczej wyglądają jak się długo nie bzykam, są jakby mniejsze.

Gość luki luki
polecam czytać co się pisze bo Ci chyba litery z tej złości wyskakują .i znów mamy tok myślenia co ma złośliwość do głupoty ludzkiej. Pozdrawiam

Gość LittleLola
Ej Paulina, nie martw się, może w wyniku jakiegoś urazu spuchnęła Ci i tyle?? A powiedz mi, kto Cię operował, ginekolog czy chirurg plastyczny?

Gość gość
Takie zabiegi nie należą do łatwych, dlatego zawsze trzeba wybierać sprawdzonych specjalistów. Ja byłam u dr Magnuckiego z Kliniki Magnuccy i u mnie efekt nadal się utrzymuje, nie miałam żadnych skutków ubocznych i wszystko przebiegło zgodnie z planem. Mogę polecić tę klinikę i tego lekarza.

Gość gość
Sama reklama a nie rzetelna opinia.