Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana Marta

ogladaliście film ludzka stonoga ???

Polecane posty

Gość zszokowana Marta

ja obejrzalam 2 czesci i brak mi słow ktos chory napisal scenariusz nooo nie wiarygodne !!!

Gość nie ogladalam
Ja nawet nie biore sie za tak denne filmy. A ty widze zachwycona jestes skoro naweet o tym temat zakladasz tam nie ma nic do fascynacji jedno wielkie dno.

Gość dziwny człowiek naprawdę
a o czym to

Gość zszokowana Marta
nie jestem zafascynowana tylko zszokowana odrozniasz??? jak ktos ma odwage niech obejrzy długo nie zapomni...

Gość zszokowana Marta
nikt wiecej nie widzial?

Gość zszokowana Marta
na films online oczywiscie jest tam limit ale wystraczy skopiowac link filmu na tv.wrzuc.to i mozna obejrzec nie limitowana wersje , przygotuj sie na szokujace wrazenia bo doznania to baaaardzo zle slowo jesli chodzi o ten film chyba ze ktos jest postro pojebany i zboczony :D

Film jest o tym że jakiś szalony naukowiec chce połączyć 3 ludzi tak żeby mieli jeden uklad pokarnowy i byli taka jakby ludzką stonogą. A ten film jest niecenzurowany? Bo słyszałam ze wersje z cenzurą też sa.

Gość zszokowana Marta
nie amma pojecia ja byc moze ogladalam ocenzurowana nie bylo tak az tak bardzo krawych scen i samego omemntu przyszywania ust do odbytow aleee i tak sam fakt pomyslu .... w drugiej czesci jest okrutnie bo psychol porywa nawet kobiete w zaawansowanej ciazy ...co wedlug mnie ejst przegieciem totalnym

Gość zszokowana Marta
a wiec moze sprawdz moja wersje :)

Gość zszokowana Marta
aaahh bo ja juz pisze o drugiej czesc wlasnie wyszla . ta sama tematyka to o czym piszesz ogladalam to czesc 1sza

Gość zszokowana Marta
aga taaak nie wiem kto jest autorem ale niezly psychol coo? ja mialam torsje ...

ja nawet nie obejrzalabym takiego filmu :o ale co tam, ja po pracy przychodze i ogladam prosto w serce albo na wspolnej :P jak mi sie mega nudzi albo obiad jem :D nie mam tv wiec wszystko na tvnplayer ogladam ;)

Gość zszokowana Marta
tez to ogladam ale lubie adrenaline i wysokie cisnienie:D

prosto w serce zaczelam ogladac bo lubie tego czarka :P taki glupi ze az smieszny ;) a na wspolnej bo jakos tak raz wlaczylam i mnie wciagnelo :D no i jeszze przepis na zycie ale cos mi sie te ostatnie odcinki w ogole nie podobaja takie komplikacje na sile kurde :o

Gość nie ogladalam
Wywarł na tobie wrazenie wiec ci sie psodobal i na dodatek polecasz innym, ale usilnie utrzymujesz ze film byl debilny zdecyduj sie.

Gość zszokowana Marta
ja tez przepis na zycie ogladam przeciagaja..ale moze cos sie zadzieje jeszcze:D

Gość flokania
Też oglądałam obydwie części. Myślałam że to pierwsza była obrzydliwa ale w porównaniu do drugiej to nic:P W 2 czesci obrzydliwy był sam ten facet i jego cielsko, fujj a rozbryzgujące się gówno z ust i wsadzanie stonogi w dupe to już w ogóle. No ale film miał szokować i zrobił to;) Ciekawe co wymyślą w trzeciej części bo taka powstaje

Gość efwegggwgwgwegw
jezeli cos wywiera jakies wrazenie to nie oznacza, ze pozytywne, wrazenie moze byc tez negatywne, moze zamiast na cafe to poczytaj troche slownik. Na mnie sam pomysl wywarl tez wrazenie,ale negatywne. W ogole czemu ostatnio tak glosno o tym filmie, toc on ma juz kilka lat.

ten szyc jakis taki dziwny on mi sie kiedys bardzo pdobal jako aktor, jako mezczyzna a teraz jakis dziwny sie zrobil najbarwniejsza postacia nadal jest beata :D ale przesadzaja z tym ze tak dorosla kobieta moze sie piescic itp

Gość zszokowana Marta
jest o nim glosno bo powstala 2 czesc :)

Gość zszokowana Marta
szyc jest mega sexi mmmmm :D

Gość edrerewrer
ogladałam, chore spacz\one...tylko ktos chory moze wymyslec cos takeigo ....druga czesc to kurwa max obrzydlistwo i choroba

Gość efwegggwgwgwegw
jezeli cos wywiera jakies wrazenie to nie oznacza, ze pozytywne, wrazenie moze byc tez negatywne, moze zamiast na cafe to poczytaj troche slownik. Na mnie sam pomysl wywarl tez wrazenie,ale negatywne. W ogole czemu ostatnio tak glosno o tym filmie, toc on ma juz kilka lat.