Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata em.

mleko Enfamil Premium początkowe

Polecane posty

Gość agata em.

Dziewczyny potrzebuje Waszej porady. 21.10. urodziłam synka przez cc, od początku nie miałam pokarmu, teraz mam raczej mało - odciągam pokarm i podaję małemu w butelce, wychodzi na karmienie jakieś 90-100 ml (odciągam, bo mam płaskie brodawki). Na ok. 8 karmień tak z 5 jest moim mlekiem, a reszta mm. Najpierw mieliśmy Nan pro 1, ale mały ma po tym mleku problemy z brzuszkiem, pręży się, ulewa. Położna poleciła zakupić Enfamil Premium 1, to od urodzenia. Jeszcze mu nie podawałam, dziś w nocy pewnie nie będzie wyjścia. Mam pytanie - 1. czy któraś mama zmieniała Nan na Enfamil i jak się dziecko na tę zmian zapatrywało? 2. Czy jeśli dziś dziecko dostało Nan, to mogę na następne karmienie podać Enfamil? Nie będzie jakieś interakcji? Dodam, że moja pani dr, szanowna pediatra mnie olała. Fakt dokarmiania dziecka jest dla niej chyba na równi ze zbrodnią...

spokojnie mozesz podac od razu dziecku enfamil, tylko pamietaj, ze efekty, czy mały go dobrze toleruje czy nie są po około tygodniu ja podaje mojemu synkowi enfamil i jako jedyne mleczko mu siedzi

Gość agata em.
wiesz co, żałuję że od razu nie dawałam Enfamilu, tym go w szpitalu karmili i nie było problemu. Mam nadzieję, że tym razem też go będzie dobrze tolerował.