Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelnoga

Mam restauracje i nie mogę znaleźć pracowników. Nikt nie chce pracować za 5 zł/h

Polecane posty

Gość fryzjerka olelele
7 jak na gdynie to malutko- na ulotkach dostaje sie 10, a to przyjemniejsza praca

Gość 3cytryny
a ja bym przyszla bo sama wychowuje dziecko mialabym na buciki ortopedyczne dla,malego :(tylko ze to drugi koniec polski :( pewnie zaraz uslysze ze przez takich jak ja to wlasnie marnie placa itd. Tylko ten ktory musi patrzec jak jego dziecko czeka z utesnieniem. za lizakiem który kosztuje 1 zł to zrozumie z internetu korzystam u siostry :P

Gość Jade wierszem bo lubię ;)
ulotki rozklejać to wkurzającejak pada deszcz albo w zime ręce marznace, kiedyś ulotki z kumplem my rozklejali i nawet na ze straży wiejskiej mandacik wjebali ;/ lecz wiadomo że nie zapłaciłem, karteczkę z mandatek w krzaki wyducyłem :)

Gość przepracowana765
moi drodzy jak za dorywczą pracę 7 zł w gastronomii to nie mało! Sama pracowałam w pizzerii gdzie dostawałam 6.5 i nie miałam żadnej umowy. Pracowałam w weekendy np w piątek od 18 do 2 w nocy i w sobotę od 11 rano do 2 w nocy. Czasami nawet w niedzielę. Klientów była masa. A moim obowiązkiem było: przyjęcie zamówienia, odebranie telefonu z zamówieniem, wyniesienie talerzy na salę i pizzy, zmywanie wszystkiego , dokrajanie produktów, przyjmowanie dostawy, robienie spisu towarów, mycie lodówek, mycie podłogi,robienie sałatek, frytek, jeśli kucharz się nie wyrabiał to robienie pizzy i to wszystko za 6.5. Chętnie gdybym mogła to wybrałabym samo zmywanie na 7 zł. Pracowałam także na weselach komuniach itp. Zarabiałam za wesele maks 150 zł (praca od 10-05) musiałam z tego 20 zł wydac na transport ( jechało tam się 1 h w jedna stronę) i 10 zł na jakąś wodę rajstpy itp więc zostawało mi 120 zł co nam daje ok 6.5 za godz za naprawdę ciężką pracę (żadnych napiwków ani jedzenia do domu nie dostawałam) więc 7 zł za dorwyczą nie męczącą pracę to naprawdę jest nieźle

Gość Jade wierszem bo lubię ;)
kiedyś też zieloną gazetkę roznosiłem ale tam kantowali więc wiekszosć tych gazetek do śmietnika wydupcyłem :) krew zalewa mnie że tak na śiwecie kurewsko źle dzieje sie. Tuski i inne kutasy mają w chuj kasy z wałków wszystko za darmo mają a inni się normalnie żyć uczciwie starają i gówno z tego życia mają bo jak zarobią to tym kurwą z rządu prawie wszystko oddają. Robie rząd i wypierdalam stąd. Trzymajcie się a tym sknerusom i innym co się przelewa to chuj w dupe!

i co, dziwi Cię to? A Ty byś chciał pracować za 5 zł za godzinę? Każdy moze znaleźć już nieco lepsza prace niz pracowac za taką kase, nawet jesli uda Ci sie znaleźć kogos to nie na dlugo i wiecej bedzie cie kosztowac szkoelnie ciagle nowych pracownikow. Lepiej zainwestuj w ludzi i zaplac im godziwie to i dobrze beda wykonywac swoja prace, a nie ;/

Gość sls
to znaczy jak: mam pracowac na czarno ? czy te 5 zl to brutto? to znaczy po odtraceniu podatku mam 3 zl na godzine?? ty ciolku nawet litra benzyny za to nie kupie za godzine pracy szoruj sam sobie te patelnie lub zaciag do tego zone dziewczyne lub jak tam wolisz

Gość gość
Musiałbyś trochę podnieść stawkę za godzinę przynajmniej o 200% ;) A potem polecam zatrudnić Ukraińców. Są wykwalifikowani i chętni do pracy :) O tym jak zatrudnić pracownika z Ukrainy dowiesz się tutaj http://www.polrab.pl/jakzatrudnic/ ;)

Gość gość
jesteś mega kootas tak traktujesz ludzi.

Gość gość
Za 5 na godzinę to nawet po jajach szkoda się drspac