Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Hej:) Dzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami i liczę na wasze wnioski i komentarze:) Zauważyliście ilu tu na kafe milionerów?:P Co drugi zarabia kokosy, szuka kogoś do zasponsorowania, chwali się zakupionymi za grubą kasę rzeczami Jak dla mnie żenujące...Bo jeśli się ma kasę to chyba nie siedzi się przy kompie i się tym nie chwali tylko zapiernicza na nią Chociażby dzisiaj: -500zł na prezent na gwiazdkę dla 10miesięcznego dziecka to mało -wózek dla dziecka za 3.5 tys -suknia ślubna za grosze bo za 3.5 tys... -z topiku o zarobkach wnioskuję ze ta średnia krajowa jest źle wyliczona bo na moje oko to ona gdzieś w granicach 8 tys oscyluje No ludzie Niektórym to albo kasa na mózg padła albo fantazja za mocno ponosi Mozna zdrowo się uśmiać:D

Ja nie napisze ile zarabiam, bo Malutka mnie znowu opierniczy, ale sa tu tez ludzie, ktorzy maja wiecej niz srednia krajowa ;)

No zapewne są ale czy się tym w tak prostacki sposób chwalą???Wklejasz linki żeby pokazać co ostatnio kupiłaś???

Gość prawdzawszeciezaboli_24
adalis witaj🌼

Gość signature102
autorko, ostatnio zalozylam podobny temat :D taki sam własciwie;D

Zalezy czy mi odbija, czy nie ;) W sumie linkow nie wklejam, bo ktos moglby mnie rozpoznac po tych produktach, bo chyba rzadko kto kupuje sobie termometr do mierzenia temperatury za 300zl ;) Ale pozniej oczywiscie zdaje sobie sprawe z tego jak durnie sie zachowalem, no coz, czasami instynkt zwycieza - szczegolnie w przypadku osob, ktore kiedys nie mialy, a teraz maja, ale staram sie nad soba panowac :)

Gość pewnie chłosta
no i następna bogaczka czyzbyscie byli dowodem na to, ze ludzie bogaci to zwykli nudziarze nie majacy nic innego do roboty, procz siedzenia na kafe :)? zenada

prawdzawszeciezaboli_24 No witaj:)Dawno Cię nie było signature102 tak?Sorki nie zauważyłam;)

Gość pewnie chłosta
a myslalam ze bogaci ludzie nigdy sie nie nudza...:)

Kolejna uwaga do tematu: Ci pseudomilionerzy wypisujący głupoty w stylu :gardzę tymi co zarabiają 1500zł" No ludzie litosci Może i bogaci ale w rozum ubodzy:P

Gość pewnie chłosta
prawdziwi bogaci ludzie z klasą przemilczeliby swoje miesieczne/ dniowe/ dorczne dochody, nowozakupione buty/kosmetyki/domy tylko nowobogaccy ze słomą w butach tak się zachowują 🖐️

Gość pewnie chłosta
pieprzone nuworysze ogarnijcie sie, słoma wam z butow wystaje 😴 a ttffuu gardzić wami to mało🖐️

Gość miszka pulna
a co myślicie o miljonerce Jenny :d?

Ja gdybym miała te miliony o ktorych pisza niektorzy to bym tu teraz nie siedziała:D I nie drwiła bym z biedniejszych A juz szczyt hipokryzji chwalic sie nie swoja kasa Np.forsa tatusia albo bogatego męża

Gość pewnie chłosta
z pewnością siedzą ''we więzieniu'' , ''miljonerze'' :O kuuuurva wszyscy jesteście siebie warci, i biedni i dorobkiewicze :O🖐️ ttfffuuu

Wątek o wózku i komentarz wygląda "tanio":P No nie bardzo rozumiem co to znaczy że wygląda tanio:P

Bo po pierwsze tak to jest, jak nie rozumie się specyfiki tego forum (prowokacji, podszywaczy, itp, itd) i dochodzi wtedy do takich rzeczy, że taka przykładowa Adalis86 jara się tym, że ktoś napisał "Gardzę tymi, co zarabiają 1500zł". A po drugie - to już do autorki - Twój serdeczny kolega Babeczki w kropeczki (piszę o nim, bo akurat Ciebie z nim kojarzę) też panoszył się tutaj z tym, ile nie ma w portfelu - jakoś nie zauważyłam, żeby specjalnie Cię to raziło 🖐️

Gość piszę z pomarańczowego...!
dlaczego uogólniacie?? Normalnie piszę z czarnego,ale nie chcę,żeby ktoś mnie zwyzywał. Po pierwsze nigdy nie naśmiewałam się z osób gorzej zarabiających Po drugie nie mam pieniążków,bo dał mi Tatuś, nie pochodzę z bogatej rodziny. To co mam zawdzięczam tylko sobie samej. Ciężką pracą! Skończyłam studia medyczne, później zrobiłam specjalizację. Dużo zdrowia kosztowało mnie otworzenie własnego interesu, wzięłam spory kredyt. Mam nadzieję,że szybko się zwróci. Zgrzeszyłabym, gdybym powiedziała,że mało zarabiam,bo to nie prawda. Stać mnie na utrzymanie własnego biznesu i 7 pracowników! Nie tylko bezrobotni siedzą na kaffe! Między jedną a drugą pracą, między doglądaniem swojego biznesu mam czas,żeby wejść na forum kilka razy w ciągu dnia. To mnie po prostu odpręża! Przestańcie uogólniać i krytykować jeden drugiego!

Jakaś kolejna niedorobiona. Ja pierdolę. A co to jest 500 złotych dzisiaj. Weź ochłoń. Gdyby się chwalono tutaj zakupami za 50.000, to mogłabym podejrzewać ściemę, ale jarać się tym, że ktoś kupuje wózek za 3,5 tysiąca. Masakra....

psychiczna myszellina Twój nick mówi sam za siebie:P Nie jaram się tematem tylko zakładam wątek i piszę - jak każdy na tym forum chyba nie? Nie zauważyłam by babeczki chwalił się kasą - nigdzie się z tym nie spotkałam Poruszyłam temat ogólnej tendencji na tym forum a jest tego tyle ze nie wszystkie to prowokacje pani mądralińska

piszę z pomarańczowego...! Słuchaj ale ja nie pisze ze wszyscy Czytaj dobrze

Tak wydaje się neutralny temat a już zleciały się te co zawsze jakąś awanturę rozpoczną Dziwni jesteście

psychiczna myszellina Jakiej paczce:P Haha weź ty się lecz Masz inne zdanie czyli jakie?Bo z Twojej wypowiedzi nie zakumałam

Piszesz ze sie jaram, o babeczce o specyfice forum ale do tematu wnioku nie widzę