Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Wątek jest dla zainteresowanych a nie dla wszystkich więc nie rozumiem skąd to podniecenie jesli temat was nie interesuje Po drugie ja nie piszę o wszystkich No ludzie spokojnie Nikogo nie probuję obrażać i nikomgo nie atakuję jeśli sama nie jestem atakowana

psychiczna myszellina No tak - znikam gdy ktos mnie nie rozumie Ciebie nikt nie rozumie z tego co udało mi się zauważyć:P

Gość sdsdfsdoasopasopsd
Adalis86 ja Cię lubię, co więcej lubię też Babeczki:) Masz rację. Ludzie lubią się przechwalać, niestety większości z nich brakuje elementarnej kultury.

Czy tu na tym forum nie da się z nikim NORMALNIE pogadać?!!! Nie ma wątku gdzie ktoś na ciebie nie najedzie Ilu tu frustratów!!!!

sdsdfsdoasopasopsd No i wreszcie komentarz na poziomie:)Uff a już myślałam że zwątpię

Gość no tak na poziomie czyli
po twojej mysli, tak jak napisala miszelina:D:D

19:03 [zgłoś do usunięcia] adalis86 Czy tu na tym forum nie da się z nikim NORMALNIE pogadać?!!! Nie ma wątku gdzie ktoś na ciebie nie najedzie Ilu tu frustratów!!!! Ty normalna Jesteś? Zakładasz topik, w którym najeżdżasz na innych, a domagasz się NORMALNEJ rozmowy? Lecz się.

Gość pszczółkamajatoja
Nie jestem milionerką, choć na moim koncie widnieje spora sumka :) Nic mi jednak z nieba nie spadło. Pracujemy z mężem i nasze miesięczne dochody wyglądają ładnie.Żyjemy jednak skromnie. Choć dorobiliśmy się pięknego domu i porządnego samochodu nie obnosimy się z pieniędzmi i nie szastamy nimi. Bardzo je szanujemy, bo wiele lat było nam naprawdę ciężko. Wiem, jak zaoszczędzić i nie odczuć tego. Wychowałam się w biedzie i razem z mężem dorabialiśmy się wszystkiego od zera. Dlatego szanuję wszystkich, którzy uczciwie pracują, niezależnie od tego, czy zarabiają 5 tys. czy 800zł...:)

Nie Nie po mojej myśli TYLKO kulturalnie wyrażona opinia BEz naskakiwania na kogokolwiek Jest róznica prawda???

Gość sdsdfsdoasopasopsd
No niestety tak jest,że jak komuś podpadniesz to łapią Cię za słowa, śledzą, tropią. Nie możesz mieć innego zdania, nie możesz po swojemu wychowywać dziecka itp, bo zaraz Cię zjadą. A ile tu frustratów, jędz prawdziwych, masakra :)

musztarda Tak:P A na kogo najeżdzam?Bo myszelina na mnie konkretnie A ja nikogo palcem nie wskazuje I nie najezdzam tylko dzielę się spostrzezeniami Wiem trudne do zrozumienia:P

Gość no tak na poziomie czyli
a niby ze na kogo najechala miszelina:Dnapisala tylko o tym czemu tak uwazasz, bo nie rozumeisz ze polowa tych topickow to prowokacje, czego tu nie rozumiec, napisala to normalnie:o

bo o pieniadzach i zakupach lubia pisac osoby ktore ta kase maja, dlatego sie wydaje ze wszyscy co tu pisza maja kase.. a tak jak nie masz kasy to siedzisz cicho. spojrzmy prawdzie w oczy, wiekszosc z nas nie ma sie czym pochwalic i dlatego tez sie nie chwali.. chociaz ostatnio rozbawil mnie topik pt. "ile zarabia twoj facet" a tam same 8 tys w gore i kilka niesmialych pomaranczowych wpisow ponizej 2 tys ... tak jakby nic pomiedzy nie bylo.

pszczółkamajatoja I to się chwali Właśnie po to zakładam wątek by zweryfikować czy to co zauważyłam to prawda Przecież nie zwymyślam Cie teraz bo jestes bogata Ja piszę o dziwnym zachowaniu pseudobogaczy

Przepraszam ja Ciebie mocno - gdzie najechałam na Ciebie konkretnie?? Że napisałam, że jarasz się takimi rzeczami bo nie kumasz, że 3/4 tematów na tym forum to prowokacja, którą właśnie się podniecasz? :o Lecz się kobieto albo przenieś na wizaż, tam rozumują podobnie jak Ty 🖐️

19:07 [zgłoś do usunięcia] adalis86 musztarda Tak A na kogo najeżdzam?Bo myszelina na mnie konkretnie A ja nikogo palcem nie Pomyśl, to nie boli.

Zdesperowana Domowa Żona Zgadzam się Ale czy nie uważasz że można się chwalić hm...bardziej kulturalnie?A nie w chamski prostacki sposób?

Gość sdsdfsdoasopasopsd
No i zaczęło się :D

Ale dlaczego mam sobie darować, nie rozumiem? Zakładasz temat, krytykujący osoby wypowiadające się na forum, wyzywasz je od hipokrytów. Laska, ochłoń.

Gość sdsdfsdoasopasopsd
Teraz jeszcze tylko tarota brakuje :D

musztarda Słuchaj NIKOGO konkretnie nie obrażam Nie użyłam żadnego nicku, imienia, nazwiska czyż nie>NIE Ty natomiast czepiasz się każdego słowa w mojej wypowiedzi Opuść ten wątek i go nie zaśmiecaj dobrze?Nie będę się tu wykłócać

Ciekawe kogo konkretnie krytykuję i obrazam bo nie zauwazyłam A wpada tu taka musztarda i wyzywa od niedorobionych ZAL Dobra koniec :P

Weź spadaj. Zakładasz idiotyczny topik i jeszcze masz pretensje. To, że nie obrażasz konkretnych osób, nie zmienia postaci rzeczy. Żal Ci dupę ściska, to rozluźnij zwieracze.

Dla niektórych dzisiaj 3.5 tysiąca to tyle co niektórzy przez rok zarabiają Ale to nie powód by czuć się lepszym Bo dzięki Bogu o wartości człowieka nie decyduje zasobność portfela

musztarda czy ty masz jakiś problem?Ktoś cię skrzywdził?Skąd tyle agresji w Tobie Wyluzuj bo ci sie zmarszczki porobią:P

Gość asjksdjhdflasa
musztarda- skoro idiotyczny topik to po co się tak udzielasz? Idź zrób sobie dobrze to może Ci ulży :D