Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Kocia Agentka i przez takich jak Ty utwierdzam się w przekonaniu że bogaci tylko na kafe z nudów siedzą:P Czemu nie hawaje skoro stać???:P

Gość zielona mandarynka
Jejku a co ty masz do wszystkich. O tym wózku co piszesz to dwa tematy pod Twoim wiec może się poczuć urażona. Każdy ma prawo kupić co chce i za ile i wklejać od nk po kafe i nic ci do tego. Nie chcesz nie czytaj. Ale masz problem no porazający wręcz. Nikt ci tu nie każe siedzieć tyle i znać wszystkich tematów o kasie. Kto ma ten wydaje proste.

PRAWDA Ja zaraz uciekam bo czas tatusiowej opieki nad synem mija:)Moja godzinka na kompie właśnie mija:)Ale wejdę na Twój wątek jutro to moze popiszemy:)POZDRAWIAM

No właśnie, zajmij się dzieckiem. Tylko nie wylewaj na nie żółci, jak na tym topiku. Zazdrośnico. :D

zielona mandarynka Nowybacz ze wstawiajac swoj temat nie patrzylam na ktorej pozycji jest ten z wozkiem:P Jeju Wkurza mnie to wasze proste myslenie Jak o czyms pisze to mam z tym problem Tłumaczył Mietek staszkowi...........:P

Gość zielona mandarynka
Ktos wyda 3,5 koła na wózek a ty piszesz, że niektórym to kasa na mózg padła. Sama obrażasz a nic ci do tego. Że ktoś kupi coś droższego nie znaczy, że zaraz jest pustakiem a ty tylko łatki przyszywasz ludziom musztarda miała/miał rację. Spójrz na siebie.

musztarda Nigdzie tu nie wylewam żółci Ja zawsze staram się pisać spokojniei bez wulgaryzmów Z Tobą gorzej jest I pytam się co dalej tutaj robisz?:P

zielona mandarynka czy ja gdzieś napisałam że każdy bogacz to pustak?Gdzie?

19:57 [zgłoś do usunięcia] adalis86 PRAWDA Ja zaraz uciekam bo czas tatusiowej opieki nad synem mija Moja godzinka na kompie właśnie mija Ale wejdę na Twój wątek jutro to moze popiszemy POZDRAWIAM

Gość zielona mandarynka
Nie chodziło mi o miejsce tematu o wózku ja pierniczę. Chodziło mi o to, że napisałaś, że jak ktos się poczuje urażony to wtedy pomyślisz. Chodziło mi o to, że ten ktos jest i jak wejdzie na pewno sie kapnie, że to o nim i co dalej twierdzisz, że nie obrażasz. Fakt nie wymieniłaś ale ja jakoś sie domyśliłam o kogo chodzi.

Gość zielona mandarynka
Sugerujesz, że kopmuś kasa na mózg padła czyli próżność, pustostan w głowie tylko chęć chwalenia się kasą. Bo jak mamy rozumieć że komuś kasa na mózg padła jeszcze napisz, że to komplement. I ta cała drwiąca otoczka. Zwykła złośliwość i tyle.

zielona mandarynka Napisałam ze jak ktos sie tu zgłosi to przeproszę a nie pomysle Czytaj uwaznie:P Tak napewno przez mój wątek podetnie sobie zyly tak sie zalamie Napisałam jej co mysle o jej wózku więc raczej drugi raz nie będe musiała jej pisać

Mam Ci pisać co to znaczy ze kasa na mózg padła?Dobrze Chwalenie się kasą na wszelkie mozliwe sposoby Uznawanie ludzi bogatych za równych a biednych za nic nie wartych nierobów Kupowanie rzeczy niepotrzebnych , niefunkcjonalnych ale cool bo drogich itp

Kasa nie jest yznacznikiem wartości czlowieka Więc nie rozumiem skąd to poczucie wyższości u niektórych

Gość zielona mandarynka
I dalej się wypierasz, że komuś po prostu sprawiłaś przykrość i oceniłaś po kwocie którą wydał na coś tam np ten nieszczęsny wózek. Jakby to było nie wiadomo co. Milionerzy ? Chyba 3 tysiaki to nie ten rząd coś za dużo tej złośliwości.

Jeeez, jeszcze tutaj Jesteś? Godzinka już minęła. Uwielbiam kupować niepotrzebne, niefunkcjonalne, drogie rzeczy. Potrzebujesz wsparcia? Podaj numer konta, podeślę Ci parę groszy na pampersy. :D :D

zielona mandarynka No wybacz ale nie czuję bym komuś swoim wątkiem sprawiła przykrość No moze gdybym obrazala konkretna osobe Ale nic takiego nie mialo miejsca I nie obrazanie bylo moim zamiarem tylko opinie i wnioski innych forumowiczów na temat udawanych i nie milionerów Sam trend a nie KONKRETNE osoby

musztarda Ale ja nie potrzebuje kasy:PWspomóz lepiej biedne dzieci milionerko:P

Gość tak się ważny topik
rozwinął i mnie na nim nie było?! starzeję się :O tracę rewolucyjną czujność :(

Chyba potrzebujesz, skoro tak jej zazdrościsz innym. :) Wspomagam, dzieci, psy, koty. Ale dla Ciebie też wystarczy, spoko. :D :D

Dobra dajcie spokój Poczułyście się urażone?Przykro mi że takie wrazliwe jestescie:PTrzeba uwazac na slowa patrze bo tylu tutaj delikatnych istot Tylko plucie jaden u delikatnej osoby jest nie na miejscu Ale moze sie nie znam

musztarda A dlaczego uwazasz ze zazdroszcze?Czego niby?Uwazasz ze nie mam kasy bo sie nie chwalę?Uwazam ze to nie na miejscu jest Zwłaszcza ze nikt nie moze zweryfikowac tego co pisze i ktos moze uznac tak jak ja uznalam ze odgrywam bogaczke Po co mi jakies łatki?