Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

Kocia Agentka Słuchaj ale mi nie chodzi o tych "milionerów" którzy naprawdę mają kasy w bród bo tacy najczęściej na forach takich jak kafe się o tym nie rozpisują Dlaczego?Tak jak pisałam - co z tego ze sie pochwali jak i tak zweryfikować tego nie można i biorą Cię tylko za snoba albo ściemniacza To po pierwsze Po drugie mam już dość tych waszych prostackich nielogicznych wniosków Że skoro zakładam taki wątek to pewnie zazdroszczę bo sama jestem biedna - NIKOMU nie zazdroszczę a na brak kasy nie narzekam JA miałam namyśli wszystkich pseudomilionerów którzy chwalą się a nic nie mają A odezwała się cała grnda prawdziwych bogaczy TAAAAAAAAAAAA Trzecia sprawa - dalej utwierdzam się w przekonaniu że kto naprawde ma forsy jak lodu i sam ją zarobiłto się nie przechwala bo wie ile pracy go to kosztowało Ty niestety chwalisz się że masz kasę ale zarobioną przez męża:P

Schizofreniczka Proponuję podszkolić się z matmy bo jeśli 2 godziny dziennie to pół dnia to nie jest dobrze

Nasuwa mi się kolejny wniosek: połowa nie zrozumiała o co mi chodzi w wątku tylko odebrała to jako atak na ich osobę i ich miliony:P No przepraszam państwa bogaczy że uraziłam:PHAhaha

Zakłada człowiek normalny temat a tu zaraz nazbiera się grupa przygłupasów która nadaje nowe znaczenie topikowi:D Pokrętna logika niektórych mnie powala

Podesłałam temat znajomym i redaktorce lokalnej gazetki do której czasem piszę i stwierdziła że to kolejny dobry temat na artykuł Wszyscy byliśmy zgodni NIGDZIE NIE MA TYLU BOGACZY CO NA KAFE:P Anonimowych milionerów więcej niż by się zdawało:P Także dziękuję za ambitne wypowiedzi:)

W pełni zgadzam się z autorką. Masa tu wpisów typu: "zarabiam 10000, ledwo mi starcza na moje skromne życie..." Ma mózg ludziom pada.

Gość rumianek z miodem
piszesz sama ze sobą?! :O

Lomu O tym właśnie pisze A niektorzy dopatruja się drugiego dna Że niby obrażam innych Kogo?Chyba tylko tych dla których to prawda:P Wiadomo PRAWDA ZAWSZE BOLI:)

Gość zszokowana Marta
tutaj jak sie ma internet a jest sie np bezrobotna to cie zjada ze na takie luksusuy sobie pozwalasz wiec bogactwo bogactwu nie równe:D

Ludzie zarabiający taką kasę nie mają czasu, żeby na Kafe wpaść i się pochwalić. Poza tym pieniędzmi, na które się ciężko pracuje raczej się nie szpanuje opowiadając o nich. A większość tych "milionerów", to pewnie laski, które wyszły bogato za mąż i facet haruje, jak wół na te ich "skromne potrzeby", Albo laski, którym marzy się bogaty facet:)

Gość zszokowana Marta
jak sa to niech udowodnia

Gość złość i zazdrość
mózgi wam wyżera. Plujecie jadem nie wiadomo o co. To prawda, że bieda wywołuje frustrację. Jak wielką-tu widać...:P

Gość aszadaga
Lomu " większość tych "milionerów", to pewnie laski, które wyszły bogato za mąż i facet haruje, jak wół na te ich "skromne potrzeby", Albo laski, którym marzy się bogaty facet " Pewnie tak. Tylko...NO I CO Z TEGO? Niech sobie pisza, na zdrowie :D Mniej upierdliwe niz taka autorka, sfrustrowana i nieszczesliwa, ktora topik zaklada i skarzy sie, ze ktos cos sobie pisze :D Co z tego, ze ktos kupuje (albo wymysla sobie, ze kupuje ;-) ) wozek za 3 tys? Boli cie to? Mnie nie. Autorke dziabie jak cholera :D

aszadaga Haha Nic mnie nie zżera NORMALNY temat zakładam TWoim zdaniem jesli zaloze temat o wielodzietnych matkach znaczy zazdroszcze dzieci?Jesli zaloze temat o wulagarnych odzywkach to zazdroszcze polotu?Oj ludzie wasze prościutkie rozumowanko........

Kto normalny mający kasę siedzi na kafe i szpanuje tym co kupił czy ile wydał....NIkt i tyle Dziwi mnie to ze ludzie lubia robic z siebie idiotów

Gość Lady Laroo wylogowana
bo ograniczam siedzenie przed komputerem do minimum,pozaty tu same kłotnie i spory,trzymajcie się wszyscy 👄

Gość aszadaga
adalis86 "aszadaga Haha Nic mnie nie zżera NORMALNY temat zakładam TWoim zdaniem jesli zaloze temat o wielodzietnych matkach znaczy zazdroszcze dzieci?Jesli zaloze temat o wulagarnych odzywkach to zazdroszcze polotu?Oj ludzie wasze prościutkie rozumowanko.." Pokaz mi GDZIE w moim poscie napisalam o zazdrosci i zzeraniu :D Uderz w stol.... po prostu, co? :P

ja tam słyszałam tylko w zeszłym tyg. chyba ja jennyfer odradzała dziewczynie żeby dziecko urodziła jeżeli jej nie stać żeby dziecku kupić co tygodniowo prezentów za 500 zł

aszadaga Wiesz co to synonim?? Jesli nie to mialsas na mysli to co?Do szkoly marsz:P

Gość aszadaga
adalis i jest tu slowo o zazdrosci? :D O zzeraniu? :D Dziabie cie, ze ktos sobie pisze....moze o marzeniach, moze i prawde? Takie jest to istotne dla ciebie, ze az temat zakladasz? :D Cos cie tam tlucze od srodka ;-) ze musisz to na forum wywalic. A czy to zazdrosc czy niespelnione marzenia czy inna cholera to ja juz nie wiem. O zazdrosci TY napisalas :P

07:54 [zgłoś do usunięcia] adalis86 Podesłałam temat znajomym i redaktorce lokalnej gazetki do której czasem piszę i stwierdziła że to kolejny dobry temat na artykuł Wszyscy byliśmy zgodni NIGDZIE NIE MA TYLU BOGACZY CO NA KAFE Anonimowych milionerów więcej niż by się zdawało Także dziękuję za ambitne wypowiedzi Ty piszesz? W dziale ogłoszeń chyba. :-) Pomijam już fakt, że CAŁA lokalna gazeta czyta kafeterię..... :-) :-) Przezabawna Jesteś. I niestety nie zrozumiałaś przekazu większości naszych postów. Ale cóż tak bywa.... Pani Redaktor. :-) :-)

Gość aszadaga
adalis86 "aszadaga Wiesz co to synonim?? Jesli nie to mialsas na mysli to co?Do szkoly marsz" Nie, adalis nie TO mialam na mysli :P Nie probuj czytac w ludzkich myslach tylko staraj sie czytac ze zrozumieniem tekst :P Moze....do szkoly marsz? :P

musztarda A piszę piszę co zazdrościsz?:P Nie pierwszy artykuł powstanie w oparciu o mądrości z kafe:P Swoją drogą po co znowu się wchrzaniasz i zaczynasz dyskusję nie na temat????Lubisz to?

Gość aszadaga
"Nie pierwszy artykuł powstanie w oparciu o mądrości z kafe" Aaaa...."Fakt"? :D Czy jakies inne "Blaski i cienie zycia" czy jakos tak? :P