Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

witam laski 馃尲 ja lubie inwestowac w ciuchy mojego dziecka :P szczeg贸lnie w buty i kurtki.Wiem ze wyrosnie ale i tak kupuje a potem nosi moj siostrzeniec. Rozumiem mamy ktore kupuja drogie w贸zki,ciuszki,butelki bo sama tak robilam i niewidze w tym nic zlego :P w tych ,,milionerow kafe " to mi sie jednak wierzyc niechce :O to pisze z mysla o tobie Jennifer :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Milionerka bez milion贸w
mia艂o by膰.:)

Udost臋pnij ten post

Vampire Bloood Mnie tez na taki w贸zek nie sta膰:) Ani finasowo ani duchowo:P Takie nowoczesne rzeczy nie dla mnie bo ja stara dewotka jestem przeciez:D

Udost臋pnij ten post

RubinowaDamaTwoja Jesli cie na to stac to ok Przeciez nie bede Cie teraz obrazac jak sugeruja niektorzy bo zazdroszcze:P Masz kase to kupujesz A obnosisz sie z tym na forum?:PWkleja艂a艣 foty co kupi艂a艣?:P

Udost臋pnij ten post

Co innego dyskusja na poziomie luzne komentarze a co innego najazd na autorke:D

Udost臋pnij ten post

jennifer8787*** a mozna wiedziec czym sie zajmujecie?:D To moze i ja sie przekwalifikuj臋:D

Udost臋pnij ten post

a ciekawwe ile taka co przy drodze stoi zarabia... tak 50 od ka偶dego numerka i np. 20 klient贸w dziennie, czyli 100 dziennie, nawet jak 60% oddaje alfonsowi, to 400 z艂 ma, czyli w tygodniu 2000 (licz臋 bez weekend贸w), to na miesi膮c 8000!!!! Mo偶e tak zarabiaj膮 niekt贸rzy (jenny to nie do ciebie) MILIONERZY na kafe?

Udost臋pnij ten post

adalisa na kafe tego na pewno nie napisze bo tak jak wczoraj b臋d膮 mnie szuka膰 i do jaki艣 ludzi wydzwania膰 i pyta膰 o jennifer:D

Udost臋pnij ten post

jennifer8787*** Hahaha No w sumie:D Oj dziewczyno widz臋 wiele tu przesz艂a艣:D

Udost臋pnij ten post

als sie tak zachowujesz :P i dodatkowo przeczysz sama sobie :O najpierw wkljeasz fotke szminki za 100z艂 stwierdzajac ze biedoty nie stac i wymieniasz jakie drogie rzeczy posiadasz itd.potem piszesz ze markowe rzeczy sa przereklamowane,ze c贸rce nie kupujesz drogich rzeczy bo wyrosnie a za chwile udajesz bogaczke :P zdecyduj sie wreszcie na cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milionerka bez milion贸w
Mo偶e si臋 to wydawa膰 nieprawdopodobne, ale niekt贸rzy ludzie niemi艂osiernie szastaj膮 kas膮 i-zawsze-maj膮 ma艂o. Potrafi膮 "przetrawi膰" ile by nie mieli...Pono膰-艂atwo si臋 przestawi膰 na "wy偶szy poziom", gorzej w drug膮 stron臋...:D

Udost臋pnij ten post

Vampire Bloood Wiesz wydaje mi si臋 偶e prostytutka tez nie siedzi na kafe tylko pracuje:D Tutaj to raczej m艂odsze pokolenie si臋 udziela - sponsor贸wki:P

Udost臋pnij ten post

RubinowaDamaTwoja chyba mnie z kim艣 pomyli艂a艣 bo ja nigdy nic nie wstawia艂am na kafe Nie mam tez c贸rki i nie kupuje drogich ubra艅 Co艣 pomiesza艂a艣:P

Udost臋pnij ten post

adalis85 no wiele wiele w sumie z w艂asnej winy :) bo mog艂am siedzie膰 cicho i nic nie m贸wi膰 . Tak akurat kosmetyki perfumy lubi臋 kupowa膰 markowe .Ciuchy dla dziecka nie ,bo wiem 偶e to wyrzucone pieni膮dza aczkolwiek je艣li chodzi o zabawki to moje dziecko ma prawie wszystkie jakie s膮 w sklepie no nie przesadzajmy ,ale prawie wszystko co reklamuj膮 na mini mini ,ja bym tak jej nie rozpieszcza艂a bo uwa偶am 偶e dziecko nie powinno mie膰 wszystko co sobie wymysli ale m贸j m膮偶 jest zbyt uleg艂y a k艂贸ci膰 mi si臋 znim nie chce o to

Udost臋pnij ten post

Vampire Bloood W spo艂ecze艅stwie dalej funkcjonuje opinia 偶e kasa jest najwazniejsza I juz m艂odziaki kombinuja jak zyc wygodnie a sie nie napracowac A ja kokos贸w nie mam a zyje ca艂kiem mi艂o:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a spore gro os贸b
"do vampire blooddd nie wale sciemy bo po co po prostu pisze kulturalnie ze mi to nie wystarcza i nie wyobrazam sobie zyc za 2 tys. nawet za 4 tys. poo prostu pisze swoje zdanie" a spore gro os贸b musi za tak膮, lub mniejsz膮 kas臋 prze偶y膰 i ogromny szacunek im za to bo nie藕le musz膮 si臋 nagimnastykowa膰 偶eby starczylo do pierwszwgo

Udost臋pnij ten post

jennifer8787*** Wla艂abym nie pisa膰 akurat w tym temacie JAk napisz臋 偶e duzo to po mnie pojada ze hipokrytka jestem Jak napisze ze malo - ze zazdroszcze bogatym Napisze tak: G艂odem nie przymieram, ubrac mam si臋 w co ale na zagraniczne wakacje nas nie stac:P呕yj臋 sobie normalnie Mog艂oby by膰 lepiej ale nie jest 藕le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do vampire blooddd
oj ktos tu napisa艂 bardzo m膮drze ja i sie pod tym podpisuje bo to przesz艂am, ze na wyzszy poziom sie jest 艂atwo przestawic na nizszy niewykonalne, miala kiedys taki problem spododowa艂 to problem w firmie problemy z platnosciami Klient贸w i..... bylam juz na skraju i tak nie bylam w stanie sie przestawic i nie myslac tak sie pozaporzycza艂am ze jak przyszlo do oddawania to juz nie wiedzia艂am komu ile, ale wszystko sie dobrze skonczy艂o i juz jest ok mam nadzieje ze nie wr贸ci to, ale mora艂 jest taki ze na nizszy poziom sie przestawic jest niemozliwe

Udost臋pnij ten post

adali86 nic tu niewklejam bo nie jest to dla mnie zadne wydazenie kupic buty za 700 czy szminke za 200 tylko nowobogackich sta膰 na takie glupie zachowania.Jenni dorwala sie do kasy (przypuszczalnie :P ) i mysli ze jest wartosciowa z blyszczykiem za 100 w torebce :O ja milkonerka nie jestem stac mnie na troche wiecej niz przecietna jednak sie z tym nie odnosz臋 bo jest to dla mnie norma.Nasz dochod to 5600 na miesiac po oplaceniu zobowiazan z tego jeszcze udaje mi sie zawsze odlozyc troche

Udost臋pnij ten post