Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

MILIONERZY na kafe:D

Polecane posty

RubinowaDamaTwoja No widzisz i jeszcze odłozysz A tu ktos z zarobkami 8 tys narzekal ze nie starcza do pierwszego:D

wszystko jest możliwe to co jakby nam np.firmy padły to bym nie umiała żyć za małe pieniądze ?nie masz wyjścia to żyjesz za takie krótka piłka. Aha widzisz mnie przy moich zarobkach też nie stać ,tzn.w wakacje mamy zamiar ale kto wie co to będzie jeszcze trzeba do domu kupić...

województwa powinno byc Poprawiam literówke bo zaraz jakis geniusz sie przyczepi:P

ja w ogóle nie odczuwam jakiegoś przesytu bo właśnie wszystko idzie na dom ,dopiero jak się skończy to ale i tak razem z mężem postanowiliśmy ,że dużo więcej nie bedziemy wydawać prócz tego żeby sobie chociaż z 2 razy w roku na wakacje pojechać,Ja nie będę potrzebować ciuchów za 2tys od sztuki mi wystarczy z zary za 200zl ;)czy z h&m za 100zl

Gość Milionerka bez milionów
Ja mogę napisać, bo ciekawa jestem, czy mnie zjadą... Mamy ok.6500zł mies. na czwórkę-2+2 Conajmniej połowa z tej sumy ląduje na specjalnej lokacie "na czarną godzinę". Ok. 3000zł wydajemy na tzw.życie, kredytów nie mamy...:D To mam dobrze, czy źle?

jennifer8787*** ja marze o własnym domku Ale my musielibysmy kredyt wziąć a nie wiem czy to tak fajnie.........

niemoge nie moge ja pierdole No tak Właściciele firm głodem przymierają....To jaką firmę prowadzisz ze tak cienko przedziesz?:P

niemoge nie moge ja pierdole Proponuję słownik ortograficzny przeanalizowac i zaniechać łaciny:P

Gość oj co racja to racja
"niemoge nie moge ja pierdole nie moge tego czytac k**wa czy jak ktos prowadzi firme to myslisz ze milionyu zarabia co za ciemnota nie zdajesz sobie sprawy co to znaczy prowadzic firme wiec nie pie**ol takich bzdur jak "ooo wiem skad kasa bo prowadzicie firmw" co za ciemniaki" podpisuję się pod tym w 100% kto pisze że posiadanie własnej firmy = luksus i boskie życie beż strapień to proponuję popróbować tego chleba. Żeby ten luksus mieć to trzeba się w tej własnej firmie nieźle naharować, i nie mówię tu wyłącznie o pracy fizycznej

niemoge nie moge ja pierdole No to skąd ta złość i frustracja???Skoro głodem nie przymierasz to jest dobrze:D

Gość Milionerka bez milionów
No, to dostanę po dupie....:D

ja bym się bała wpakowac na 30-40 lat bo to nigdy nie wiadomo co się w życiu może zdarzyć ,ale każdy ma inne podejście do tego . Ja już się nie mogę doczekać kiedy się wprowadzę do mojego bo ciasno tu trochę mam.

oj co racja to racja Zgadzam się - to niech się birze do roboty a nie żale na forum wylewa czy ja napisałam ze prowadzenie wlasnej firmy to lekki chleb?Tylko nie znam nikogo kto ma wlasna firme a zle mu sie wiedzie JAk pracuje ciezko to ma

Nie wyobrażam sobie żyć za 5 tys. miesięcznie gdzie na same rachunki, paliwo do aut wydajemy ok 3 tys. Kiedyś myślałam, że mnie tu zlinczują jak napisałam, że nie zdecydowałabym się na dziecko gdyby nie było mnie stać na porządne ci ciuchy, kosmetyki, żywność, zabawki i wycieczki.

Gość hahaha fajnie się czyta ten
topik, napreawde fajnie :D w co drugim poscie autorka sama prowokuje do jatki, po co teksty w stylu "bo zaraz się jakiś geniusz przyczepi" albo "no w końcu dyskusja na poziomie" czy "fajnie z wami porozmawiac, nie to co wczoraj z jakas musztarda" :o Dziecko śpi? :D nie za długo?? :D:D

Zobacz jak Ty sobie przeczysz w każdym zdaniu: Potwierdza sie reguła: gdy brak logicznych argumentow do dyskusji to: -sprawdzamy pisownie -podwazamy wiedzę lub wiarę -wyzywamy i czepiamy się nieistotnych dla tematu rzeczy Utwierdzasz mnie ze nie jestes wyjatkiem Żeby za chwilę napisać: 10:32 [zgłoś do usunięcia] adalis86 niemoge nie moge ja pie**ole Proponuję słownik ortograficzny przeanalizowac i zaniechać łaciny Dziwna jakaś Jesteś. :D :D :D

Niektórym to się nóż otwiera jak widzi ze inni mają czas posiedziec i popisac:P Jak juz mi syn podrosnie to pojde do pracy Nie martwcie się o mnie:P

10:35 [zgłoś do usunięcia] hahaha fajnie się czyta ten topik, napreawde fajnie w co drugim poscie autorka sama prowokuje do jatki, po co teksty w stylu "bo zaraz się jakiś geniusz przyczepi" albo "no w końcu dyskusja na poziomie" czy "fajnie z wami porozmawiac, nie to co wczoraj z jakas musztarda" Dziecko śpi? nie za długo?? Dokładnie. :D

musztarda A ty ciągle tutaj?Napisałam tak bo wpada tu taki nie wiadomo skąd i klnie jak szewc To mu pisze zeby dac na wstrzymanie:D

Gość muszti, masz panelek?
:classic_cool: