Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadheuifewbfgvu

jestem okropnie brzydka, juz sobie z tym nie radze

Polecane posty

Gość seba89
sam jestem b.wrazliwy,chcialbym kazdemu pomoc..choc juz nie wierze ze ktos mnie pokocha..i dlatego chce tylko oddac choremu szpik kostny..i odejsc.wierze ze po tamtej stromie juz nie bede brzydalem..i znajde milosc

Gość Jade wierszem bo lubię ;)
Ja mam już tak zryty beret ze nie ogarniam tego świata podłego ale będę szczęśliwszy gdy pomogę Tobie koleżanko i kolego :)

seba89 nie mart sie i Ty znajdziesz swoją Gwiazdeczke :)

Gość gerksa
O przed chwilka reklama w tv była z taką kobietą z wystającym podbródkiem i nosem dużym, miała długie jasne blond włosy ,sztuczne długie rzęsy, piękny makijaż,i wyglądała sexi bardzo szczupła,zgrabna.

miało być nie martw się, znów walnąłem literówkę

Ludzie rodzą się bez rąk i nóg i mają ogromną siłę a Wy dramatyzujecie z powodu za dużego nosa lub za małych oczu. Zacznijcie doceniać życie, bo pewnego dnia obudzicie się z ręką w nocniku.

Gerksa widzisz ;) problem wyolbrzymiacie młode jesteście to tak macie :p

Gość kira najkli
Seba Ty nie wygaduj takich glupot,ze nikt Cie nie pokocha...Z Twoich wpisow wynika,ze jestes naprawde wyjatkowym facetem ,wierz mi ,ze wszystkie normalne;) kobiety marza o mezczyznie z cechami takie jakie Ty posiadasz! Ciezko teraz znalesz faceta dobrego,ktoremu mozna ufac i z taka doza empatii jaka Ty posiadasz:). Musisz tylko bardziej polubic siebie,nawet ta swoja (jak twierdzisz,bo ja nie wierze ze jest Az TAK zle) brzydote.Wiecej wiary w siebie i wiecej akceptacji samego siebie a jesli do tego dojdzie Twoj charakter to malo ktora kobieta Ci sie oprze:).

Gość gerksa
No jeszcze mi 50 nie stukneła Ale sądzę że autorka młodziutka jest i wiem że jak sie jest młodziutką dziewczyną to się ma pragnienia typowe dla młodego wieku. Nie widzę w tym niczego złego, a pisanie o tym, że ktoś ma gorzej, nie martw się,inni mają większe problemy jest autorce nie przydatne do niczego-wiem co to znaczy pragnąć czegoś najbardziej na świecie! Tak samo chwalenie sie tutaj swoją uroda jest nie na miejscu.

Gość kira najkli
Kolorowe..:) oczywiscie ,ze zawsze znajdzie sie ktos kto ma gorzej ,ale nie nalezy umniejszac czyis problemow bo dla kazdego czlowieka jego problem jest wazny.I nawet jesli komus z nas moze wydawac sie blahy ,to tej osobie moze naprawde utrudniac normalne zycie.

Gość seba89
dzieki za pocieszenie..ale juz poznalem ja..dala mi nadzieje gdy odeszla od chlopaka damskiego boksera ktory ja wyzywal i ponizal.dalem jej swe cieplo..sluchalem calymi godzinami..pokochalem calym swiatem..a potem..kazala zapomniec..i wrocila do niego..a co do .wiary w inne zycie..kazdy ma prawo wierzyc w co chce..juz tyle cudownych osob tam jest..i chcialbym tam byc

no, ale użalanie się nad sobą też nie rozwiąże problemu. Jeżeli autorka nie bierze sobie pewnych rad do serca to może trzeba nią potrząsnąć. Ps.Nie widziałam,żeby na tym wątku ktoś chwalił się swoją urodą.

Gość kira najkli
Nie gadaj glupot! A nieszczesliwa milosc kazdy z nas przezyl przeciez;)! Kazdy zostal kiedys przez kogos porzucony,czesto gdy bardzo te osobe kochal i jej ufal..(i uroda nie ma tu nic do rzeczy). I wiadomo,ze to bardzo boli,czesto trzeba naprawde duzo czasu ,zeby sie otrzasnac z tego ale nie mozna zamykac sie na nowa milosc,nowe mozliwosci bo na tej jednej osobie ,ktora nas porzucila swiat sie nie konczy na szczescie. I zapamietaj to sobie!;) Musze leciec,trzymaj sie i wiecej wiary w siebie,i w to ,ze zycie przynosi rowniez dobre rzeczy:)

Gość dziewczynki po tacie
brzydcy maja przejebane w zyciu osobistym i tyle bo : trzeba mieć mnóstwo znajomych zeby dac sie komus poznac z charakteru i jesli juz sie kogos ma kazde porzucenie i porazka boli bo wie ze tak latwo drugiej osoby sie nie znajdzie przez co musi ciagle zabiegac o partnera

Gość kira najkli
Ten post wyzej to do Seby jest;)

Gość seba89
jednak wiem ze suma dobra jakie dokonalem jest zbyt mala..i gdy pomysle ze moja smierc zabrala by nadzieje chorej na bialaczke osoby..to wiem ze musze jeszcze wytrzymac..w pewnym momencie marzylem tylko o operacji plastycznej..teray juz wiem ze to bez sensu..i pomimo 22lat jak malo kto.dzieki takiemu a nie innemu dziecinstwu..naprawde wiem jak bardzo zycie potrafi zabolec..ponawiam propozycje do autorki.jesli bys chciaka porozmawiac oto moj mail sebkas@onet.eu