Libed 73 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Hahaha jestes meska wersja elci. Tyle że ona nie uwaza się za alfę i omegę bo ma jakąś samoświadomość w przeciwieństwie do ciebie roztropie. Jesteś jak lezak w innej konfiguracji. potwierdzam jest jak piszesz dla ciebie moge byc nawet niebinarna wersja elci Edytowano 5 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Nożyce zaraz zrobicie w tym ferworze wzajemnej adoracji. Fu wychodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Bynajmniej. Przeanalizuj jeszcze raz jeśli Ci się chce a zrozumiesz. Ja nie będę udowadniać żem nie dromader czy inny koń. Nie chce mi się i wiem co było pisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Akurat z Elcia, nie widzę przeszkod żeby się spotkać Czyli ona się obrazila o brak spotkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: potwierdzam jest jak piszesz Jak zawsze. Udawana autoironia próba przysłonienia braków intelektualnych. Znanej i niezbyt efektywne ale czraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Masz szczeście że nie wywalam priv I Ty mówisz że na nikogo nie pozujesz, dobre. Tak. Spotkanie z tobą, a z nią, to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kup sobie wiaderko food service 3kg jak po jednym Ci nie zobojętnieje to jeszcze jednym poprawisz i Nutella przestanie Cię wzruszać A z czego to sie składa jak słodkie to będę chodzić po ścianach preferuje sol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Za 3 miesiące będę łysa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nie chce mi się i wiem co było pisane. Ja także. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Nożyce zaraz zrobicie w tym ferworze wzajemnej adoracji. Fu wychodze napisz jak fifi cos o obrzydliwosciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: A z czego to sie składa jak słodkie to będę chodzić po ścianach preferuje sol To lizawkę kup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: potwierdzam jest jak piszesz dla ciebie moge byc nawet niebinarna wersja elci Tylko nie nos chokera z nazwa Pies 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Szukam samiczki tak napisał: A dłużej tygodnie miesiące lata dekady? Prędzej my się spotkam, niż Malowany z kimkolwiek, wierz mi. Mi możesz zaufać w przeciwieństwie do Eli która wywala prywatę, dlatego nic z tego spotkania by nie wyszło tutaj na public, ani nawet na priv do osoby trzeciej. Wszystko się tylko rozbija żeby było stać na to spotkanie, a to kwestia czasu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BeatyfikowanaBabkaBoża napisał: Jak zawsze. Udawana autoironia próba przysłonienia braków intelektualnych. Znanej i niezbyt efektywne ale czraj bynajmniej nie udawana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: A z czego to sie składa jak słodkie to będę chodzić po ścianach preferuje sol to po prostu 3 kilowe wiadro Nutelli to jeszcze worek soli drogowej na poprawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: potwierdzam jest jak piszesz dla ciebie moge byc nawet niebinarna wersja elci To że jesteś z pod tego samego znaku zodiaku jeszcze nic nie znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 5 godzin temu Swoją drogą to pozazdrościć, że ludziom chce się bawić w te romanse i emocje na kafeterii, naprawdę nie wiem skąd biorą na to siłę i chęci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 5 godzin temu sribed eunuch haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, przelot napisał: Tylko nie nos chokera z nazwa Pies ok kupie z napisem kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Za 3 miesiące będę łysa. to jakaś deklaracja czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Tak. Spotkanie z tobą, a z nią, to nie to samo Z całą pewnością. Ja nie wejdę do Twojego samochodu i nie będziemy "podziwiać" lasu rozebrani od pasa w dół, nie wysyłam zachęty do tego w postaci nudli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Z pod napleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Prędzej my się spotkam, niż Malowany z kimkolwiek, wierz mi. Mi możesz zaufać w przeciwieństwie do Eli która wywala prywatę, dlatego nic z tego spotkania by nie wyszło tutaj na public, ani nawet na priv do osoby trzeciej. Wszystko się tylko rozbija żeby było stać na to spotkanie, a to kwestia czasu. bierz sie za lezaka to twoja ostatnia szansa na powielenie waszych zj.banych genow, ta okazaj moze sie nie powtorzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Swoją drogą to pozazdrościć, że ludziom chce się bawić w te romanse i emocje na kafeterii, naprawdę nie wiem skąd biorą na to siłę i chęci. z braku laku i kit dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 5 godzin temu Zaczynam wierzyć że baba bez bolca dostaje pjerdolca. Iskro doprawdy ulżyj se sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To że jesteś z pod tego samego znaku zodiaku jeszcze nic nie znaczy. dobrze ze nie jestes z pod karpacia bo bym myslal ze widmok to pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Za 3 miesiące będę łysa. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Z całą pewnością. Ja nie wejdę do Twojego samochodu i nie będziemy "podziwiać" lasu rozebrani od pasa w dół, nie wysyłam zachęty do tego w postaci nudli. Masz rację, już nie wejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Bosze jak mnie głowa boli. Chyba fzi2ś nie zasnę z tego bólu. Po co jeszcze dałam się wyciągnąć lasce która najpierw mnie wywoływała, a potem zwiała gdy ją zacytowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach