Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 775566633221555555555555555555

wakacje a nocowanie

Polecane posty

podczas wakacji wyjechalismy z chlopakiem no i bylismy w 1 pokoju, 1 lozko, sypialismy juz wczesniej razem, teraz chlopak chce zebym czasem u niego nocowala, a ja sie mimo wszystko krepuje, dla mnie jest troche co innego na wakacjach a tak w domu co jakis czas na 1 noc czy mam racje czy nie? czy moje myslenie jest glupie?

pytam powaznie czasem pewnych rzeczy sie nie widzi prosze o normalne odpowiedzi

Wiesz ja to bym się tym w ogóle nie przejmował. Twoje myślenie nie jest głupie, lecz baaaardzo typowe. Jest to spowodowane walką twojej logicznej części umysłu(lewa półkula) z drugą emocjonalną(prawa półkula). Logika jak to ma w swym zwyczaju niejako każe Ci/zmusza Cię abyś znalazła jakiś, jakikolwiek powód do tego by móc być z nim blisko. Sama piszesz: "a ja się mimo wszystko krepuje, dla mnie jest trochę co innego na wakacjach a tak w domu co jakiś czas na 1 noc" - widzisz jak miałaś jakiś powód by z nim spać, to to po prostu robiłaś, czułaś się lepiej, bo był powód który oczyszczał Cię w twoim mniemaniu i ściągał z Ciebie brzemię. Przestań myśleć o takich pierdołach, odrzuć w tym przypadku fakty i chłodną logikę, skupiając się na swoich emocjach, pragnieniach oraz fantazjach które twój chłopak może spełnić;).

Gość hvjkjmh
mieszka z rodzicami? jesli znacie sie bardzo dlugo, to jszcze ujdzie, ale ja generalnie nie chodzilabym spac do chlopaka, jesli rano mam wtsac i spotkac sie z jego rodzicami itp. niezrecznie. moze predzej, jakby rano rodzicow juz nie bylo w domu, ale generalnie dziwna syt.

Gość dfgvbhgvfd
dokladnie - podstawowa sprawa czy on mieszka sam czy z rodzicami?

A dla mnie to nic dziwnego, macie po dwadzieścia kilka lat, ja ani moja była dziewczyna nie przejmowaliśmy się tym. Rodzice zachowywali się normalnie u mnie i u niej bez komentarzy.