Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1990r-21................8

DO wszystkich którzy nie wierzą w DUCHY wytłumaczcie mi to zjawisko ?@?@?@@@@@@@

Polecane posty

kiedys mi ktos opowiadal ze zyjemy w tak zwanym wymiarze trzecim i ze 1 i 2 wymiar jest dla nas nie widoczny ( bo bysmy zwariowali widzac takie zjawisko tak to stwierzdil), i od czasu do czasu ktos z tych wymiarow nam sie ukazuje lub np. mamy uczucie ze jest ktos w pokoju a tam nikogo oprucz nas nie ma to wlasnie ktos z tych innych wymiarow (czytaj .duch) Nie wiem czy ten ktos chcial mnie nastraszyc czy tylko mial taka bujna wyobrazie ale od tamtego czasu tak dziwnie sie czuje obserwowana jak jestem sama :O

Gość parapsycholog
Mialem w naszym klubie wyklad. "Jak wyglada zycie po zyciu". Na gofeminin.de, mam podlozony sposob na profesjonalne wywolanie duchow.

Gość szymeczekszymeczek
"kiedys mi ktos opowiadal ze zyjemy w tak zwanym wymiarze trzecim i ze 1 i 2 wymiar jest dla nas nie widoczny ( bo bysmy zwariowali widzac takie zjawisko tak to stwierzdil), i od czasu do czasu ktos z tych wymiarow nam sie ukazuje lub np. mamy uczucie ze jest ktos w pokoju a tam nikogo oprucz nas nie ma to wlasnie ktos z tych innych wymiarow (czytaj .duch) Nie wiem czy ten ktos chcial mnie nastraszyc czy tylko mial taka bujna wyobrazie ale od tamtego czasu tak dziwnie sie czuje obserwowana jak jestem sama" żyjemy w trzech wymiarach przestrzeni, widzimy 1, 2 i 3 wymiar przestrzeni, wyższych nie widzimy

Gość zxderr
Ludzie po śmierci nie mogą się z nami kontaktować, nie ma czegoś takiego jak czyściec czy światy równoległe...to wszystko wymysł szatana, żeby odwrócić ludzi od Boga I nie, nie jestem nawiedzoną dewotą, wszystko jest napisane w PŚ...

Gość szymeczekszymeczek
"Ludzie po śmierci nie mogą się z nami kontaktować, nie ma czegoś takiego jak czyściec czy światy równoległe...to wszystko wymysł szatana, żeby odwrócić ludzi od Boga I nie, nie jestem nawiedzoną dewotą, wszystko jest napisane w PŚ..." mam nadzieję, że człowiek kiedyś pozna prawdę, a wtedy PŚ pójdzie do ... nie będę kończył, żeby nie obrazić

Gość uferturr
Moj szwagier, kiedy mial 6 lat bawil sie z kolegami za domem na lace. Bylo tam 3 czy 4 chlopcow. Wszyscy zobaczyli szara, jakby przezroczysta postac snujaca sie po polu. Przesunalea sie i znikla. Chlopcy przybiegli do domu mojej tesciowej smiertelnie przerazeni i opowiadali co widzieli. Tesciowa zbagatelizowala to uznajac, ze to dziecieca wyobraznia. Po godzinie okazlo sie, ze zmarl sasiad, ktory mieszkal dwa domy dalej. Mlody czlowiek, ktory osierocil trojke dzieci. Zmarl dokladnie w tym czasie, w ktorym dzieci widzialy ta postac.

Gość szymeczekszymeczek
"nie o ten mu wymiar chodzilo " a o który ?

zapewne chodzilo mu o wymiarach przestrzeni nie widocznych dla oka ludzkie jedynie to Ci moge powiedziac jak go spotkam to sie zapytam o jaka przestrzen mu chodzilo

Gość Niepolski
A dlaczego nie mozna sie kontatkowac? My w naszym klubie kontaktujemy sie i prowadzimi dialogi ze zmarlymi.

mowa byla cos o przestrzeni astralnej czy jak jej tam ... ale serio mowie stracha mi zapodal :(

Gość szymeczekszymeczek
przestrzeń astralna nie istnieje :)

aha swoja droga insteniej wymiar i przestrzen astralna bo cos kiedys na ten temat czytalam w necie ale czy dokladnie o to mu chodzilo to nie wiem :O

Gość szymeczekszymeczek
nie istnieje, aczkolwiek teoretycznie jest możliwość obserwowania nas przez kogoś z innego wymiaru, a raczej innego poziomu przez takie jakby wszechświaty równoległe pionowe, w wyniku anomalii w tkaninie czasoprzestrzeni może otworzyć się takie jakby przejście i może się nam ktoś/coś ukazać z innego poziomu, człowiek widzi tylko swój poziom, niższych, ani wyższych nie widzi, jakby widział, to by zwariował, nie da się stwierdzić, na którym dokładnie poziomie się znajdujemy, ile jest niższych i ile wyższych :)

moze mi sie cos pokrecilo to bylo ladnych pare lat temu moja pamiec juz nie ta heheheh

Gość szymeczekszymeczek
kiedyś byłem pewien, że "duchy" nie istnieją, ale gdy zacząłem wyciągać wnioski z teorii strun i teorii kwantowej świadomości, zmieniłem trochę zdanie :)

Dokladnie. POZIOMY, Swiaty rownolegle. My i "oni" . Energia w przestrzeni wciaz krazy i nakladaja sie te swiaty z przeszlosci. Jest tez poziom wyzszy gdzie trafia niektorzy z nas po smierci. .

Gość cxczxc
kiedyś byłem pewien, że "duchy" nie istnieją, ale gdy zacząłem wyciągać wnioski z teorii strun i teorii kwantowej świadomości, zmieniłem trochę zdanie a mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec? ja wierze w duchy kontaktowalam sie z mama, znam osobiscie ;ludzi ktorzy widza duchy...i mam na to dowidy ale o teorii strun i tym drugim nie sloyszalam

A ja wieze i chce wirzyc, ze po smierci cos jest jeszcze. Chce spotkac sie z moim tata i kiedys , kiedys z corkami, mezem i wszystkimi, ktorzy odejda.

Gość szymeczekszymeczek
"a mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec? ja wierze w duchy kontaktowalam sie z mama, znam osobiscie ;ludzi ktorzy widza duchy...i mam na to dowidy ale o teorii strun i tym drugim nie sloyszalam" teoria strun mówi m.in. o wszechświatach równoległych (równoległe rzeczywistości, w każdej z nich zdarzenia potoczenia potoczyły się inaczej) można to określić jako wszechświaty równoległe poziome, skoro mogą istnieć wszechświaty równoległe poziome, to bardzo możliwe, że mogą też istnieć takie jakby wszechświaty równoległe pionowe, każdy poziom rządzi się innymi prawami fizyki, istoty żyjące na innych poziomach, które czasami przenikają do naszego, nazywamy duchami, istnieje też poziom dla "zmarłych" a teraz teoria kwantowej świadomości, mówi ona, że świadomość (dusza) człowieka jest fizyczną energią, która może istnieć poza ciałem jeżeli dusza człowieka jest w stanie oddziaływać na czasoprzestrzeń, można dzięki temu kontaktować się z duchami, wywoływać je; energia świadomości przechodzi tunelem czasoprzestrzennym na inny poziom, kontaktuje się z duchem i potem wraca przekazując nam np. jakąś informację od ducha, można też normalnie wywołać ducha, żeby pojawił się u nas, wtedy energia świadomości osoby wywołującej jakby informuje ducha, że chcemy, aby się u nas pojawił i wtedy duch przechodzi tunelem czasoprzestrzennym do nas

Gość szymeczekszymeczek
"ja tam wole nic na ten temat nie wiedziec bo strachowa jestem " a może przed spaniem opowiedzieć ci o mojej hipotezie korytarzy zdarzeń i wpływie na te korytarze supermasywnych czarnych dziur i fal grawitacyjnych wywołanych przez rozbłyski gamma ?:classic_cool:

Gość sabina.mieleh
macie jeszcze jakies ciekawe historie?

Gość hjhj
fajny temat podnosze upp

Gość divry
W Polsce sa ludzie, którzy od lat zajmują się tymi sprawami :) Polecam forum spirytystyczne: www.forum.spirytyzm.pl i ksiegarnie spirytystyczna: www.rivail.pl czym jest spirytyzm: http://www.youtube.com/watch?v=kuuBlZVQn7E