Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

:) co porabiataa

Polecane posty

zalosni jestescie . I huj wam do tego jak wygladam , moge byc najwieksza krowa .Zajmijcie sie soba a nie zyjecie moim zyciem . Mam w dupie co o mnie myslicie . Grubasek nie widzieliscie . I mozecie tak pierdolic bez konca :) a ty Powiedz tak .. mozesz mi co najwyzej pochuchac na stopy pederasto

Gość kdkftgytyy
OOOjjjjjjj.....................................sorkie

Gość kdkftgytyy
jenny mimo ze glupia, to chociaz szczupla i w miare ladna, a ta prawda - glupi gruby babsztyl!!! a prawda ja boli, myslala ze jest super bo ma wielkie zwisy

co nowego? to ze jestes pasztetem, obrzydliwym, tkustym, odpychajacym to nie nowosc wiem.coz innego mozna o tobie szkarado powiedziec?

Gość kdkftgytyy
po co wkleilas do zdjec nie swoj zad??/ bo sie wstydzisz ze masz tlusty i mega cellulit???

powiem tak, dziekuje ;) a prawdzie daj juz spokoj, juz jej nawtykales, wystarczy co? prawda, ja sie zastanawiam nad tortem egipskim - skladniki mi odpowiadaja tylko kurcze czasochlonny jest wiec musialabym sie wczesniej obudzic zeby go zrobic przed przyjsciem moim z pracy :d a ja lubie dlugo spac :D

Gość niemogesieniezgodzic
PRAWDA- powiem Ci cos, kiedys pisalas ze mna na jednym topiku, przyznałam zwyczajnie, ze masz mega tłusta cere, bo dodalas taka fotke, ze sie cala swiecilas, mialas blond wlosy i wygladalas jak swinka, ze jestes przy kosci i jestes taka' ubita' to kazdy widzi . jakbys uwazala sie za taka super i mowila, ze i tak sie nie zmienisz bo Tobie pasuje jaka jestes to bys nie dodawala tych zjebanych fot i nikomomu bys nie udawadniala nic.. a ciebie to boli jak cie oceniaja, wcale nie masz dystansu do siebie.. jak ci napisalam wtedy co o tobie mysle, grzecznie i kulturalnie ale prawdziwie to dowiedzialam sie ze jestem szmata :D

Gość ptasiek nastroszony
sexi Kobita ta prawda ciezaboli. i z wygladu taka robotna

Gość kdkftgytyy
prawda to baba slaska w barach szeroka w dupie waska

Gość kdkftgytyy
ale to nie jest jej dupa, gdzie u tlusciocha taka dupa???

Gość niemogesieniezgodzic
lady skoncz gadki, bo widze pragniesz komplementów a my tu gadamy o prawdzie24 :D

tyle ze to nie temat o prawdzie wiec stulcie ryje albo sobie zalozcie osobny topik a i nie obrazac mi slonskich bab, bo ja tez ze slaska ;) prawdziwa hanyska :D