Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

POMÓŻCIE OLIWIERKOWI, CZAS UCIEKA

Polecane posty

Gość upppppppcd
..

Gość mnsmdtmt
up

Gość ula z piknego krakula
a ja Wam powiem ze Eureka20 odwala kawał dobrej roboty, wspaniała dziewczyna , więcej takich ludzi ,a znów uwierzę w świat.

Oliwierek ma juz ponad 100tys zlotych, potrzeba wiecej. smsy na numer 7138 o tresci OLIWIER, koszt 1zl+vat Fundacja "Na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową" ul. O. Bujwida 42 50-368 Wrocław Numer konta: 11 1160 2202 0000 0001 0214 2867 tytułem wpłaty: "Dla Oliwiera Przybek" W poniedzialek na polsacie material dotyczacy Oliwiera w programie Interwencja.

dzis odbyl sie w glogowie mecz pilki recznej, ludzie znow wykazali sie sercem -licytacja koszulki: 1100zł -licytacja piłki: 1000 zł - z puszek udało się zebrać ok. 2000 zł.

Gość to dziecko umiera....
wiem, ze to okropne ale taka jest prawda! Powstrzymujecie jedynie agonie, nie dajecie zycia :-(

gdyby wszyscy byli nastawieni do zycia tak jak osoba powyzej, ludzie umieraliby na zwykle przeziebienia...Oliwier zyje i bedzie zyl tak dlugo jak Bog mu pozwoli, a rodzice i ludzie ich wspierajacy zrobia wszystko zeby to trwalo jak najdluzej. Chlopiec ma wyznaczony termin wyjazdu na 5grudnia. I jeszcze raz do osoby powyzej, cuda sie zdarzaja, naprawde. sama wiem to z wlasnego doswiadczenia i mam nadzieje ze i on podzieli moj szczesliwy los. statystyki sa tu malo znaczace, liczy sie jednostka, w tym momencie to Oliwier. jest duzo dzieci ktore potrzebuja naszej pomocy, dlatego warto chociaz troche dac od siebie i pokazac tym dzieciom ze komus na nich zalezy i sa ludzie ktorzy im pomoga.

Gość poszło
:) trzymam kciuki

wysłałam 5 esków... Trzymam kciuki za Oliwierka i jego rodziców. Ja pracuję z osobami niepełnosprawnymi i wiele widziałam ale wiecie co jest z dzieciakami? One zaskakują i zadziwiają. Mają tak młode i silne organizmy, że potrafią zwalczyć najgorsze choróbsko, z którym dorośli by przegrali. Syn mojej koleżanki w wieku 6 miesięcy zachorował na białaczkę - dawano mu 30% szans na przeżycie. Dziś ma 3 latka i jest zdrowy :) Ol;iwierkowi życzę tego samego z całego serca!!!

Gość że le wut?
Oliwier zyje i bedzie zyl tak dlugo jak Bog mu pozwoli Nie Bóg na lekarze. Gdyby nie oni to ten cały Oliwierek już by miał pomnik na 1.11, ludzie z mukowiscydozą by się dusili przed 3. rokiem życia a osoby z chorobami serca by nie osiągały dojrzałości płciowej Czemu jak ktoś mimo choroby przeżyje to Bóg mu pomógł a jak ktoś umrze to to wina lekarzy bo się nie postarali?

Bo jak Bóg Ci nie pomoże to i żaden lekarz tego nie zrobi!!! Ale nie o tym dyskusja - wysyłaj smsa i skończ chrzanić!!!

Gość że le wut?
Bo jak Bóg Ci nie pomoże to i żaden lekarz tego nie zrobi!!! Ale nie o tym dyskusja - wysyłaj smsa i skończ chrzanić!!! Który Bóg? Ten miłosierny co zabiera zdrowie ludziom? :P Jak ma pomóc to ja ze swoimi SMSami nie mieszam :P

nie kloccie sie o kwestie religijne tutaj. jak ktos chce pomagac pomaga a jak nie to niech nawet nie wchodzi a juz tymbardziej sie nie wypowiada.