Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

POMÓŻCIE OLIWIERKOWI, CZAS UCIEKA

Polecane posty

Gość och kaskada
up

Gość kfgjtiptjhikghfgklh
Wysłane oczywiście

Gość eltako
Powiedzcie mi, bo wysłalam SMSA i przyszła mi jakas zwrotna info, że otrzymałam zakładkę ?? Co to oznacza ?

no wlasnie zakladke :O PROSZE AUTORKE O NAZWISKO I ADRES DZIECKA skoro to jest oficjalna akcja to niema mowy o naruszeniu dobr osobistych tej rodziny i ochronie danych osobowych. Pisze to na przykladzie malca z Garwolina ktory urodzil sie bez rąk i nog.W przedszkolu mojego syna zbierane sa nakretki i na plakacie jest zdjecie,numer konta,adres i telefon. Tutaj podane jest tylko imie,chce wiedziec przez jaka fundacjd przechodz te pieniadze z sms albo na czuje konto prywatne trafia,mam tu namysli rodzicow dziecka. Slucham autorko ????

Gość och kaskada
wejź na stronę podaną na 1 stronie i tam też jest ten numer i wszystkie dane ze zdjeciami malca a to dziecko bez kończyn czsaem nie jest z okolic dęblina? bo znam ta rodzinę

Gość eltako
Ja mam na komórce 400 złotych do wykorzystania, chciałam wysłać więcej tych smsów ale boje sie teraz.O co chodzi z tą zakładką ??

Gość och kaskada
aaa, skoro ci sie zdaje to nie wiesz nie, oni sa z dęblina moja droga

Gość och kaskada
nożesz wejdźcie na stronę malca i zobaczycie też ten numer i tresc smsa jaki można wysłać

Gość eltako
ja wysyłałam poprzez stronę - bardzo wiarygodnma z resztą. Ale skąd wiadomo, że to nie oszustwo?

chlopiec nazywa sie Oliwier Przybek jest z Glogowa. fundacja przez ktora zbierane sa pieniadze to Fundacja "Na ratunek dzieciom z chorobą nowotworową" ul. O. Bujwida 42 50-368 Wrocław wszystko jest na stronie podanej w pierwszym poscie. a zakladka ktora dostajecie po wyslaniu smsa to tapeta do sciagniecia na telefon, w nic nie musicie wchodzic i sciagac, pieniadze dla Oliwierka ida z smsow nie zakladek.

byc moze wiem natomiast na jakiej podstawie jest w przedszoku zbiorka,Pani dyrektor dokladnie sprawdziła i jest pewnosc ze to prawda tu natomiast nic niepodane jakas dziwna strona , namiary zadnetroche traca oszustwem.Jak chcecie to wyślijcie dla,mnie mało danych. Nara naiwniary 🖐️

a jesli ktos nie wierzy i mysli ze oszustwo to na stronie gdzies jest link do materialu telewizyjnego faktow tvp info,sprawa jest naglasniana rowniez w glogowskich mediach. musialam zainterweniowac, bo wiem ze zdarzaja sieboszustwa,takze obejrzyjcie strone,materialy telewizyjne i slijcie smsy,rozumiem ze niektorzy wola byc ostrozni. bede co jakis czas zagladac, korzystam w tej chwili z internetu w telefonie wiec mam z wami kontakt.

Gość och kaskada
rubinowa to dziecko nie ma nóżek i rączek do stawów łokciowych dla twojej wiadomości a tutaj, czemu naiwniary,1 zł nawet nikogo nie zbawi

Gość eltako
Tak, uważam że to nie oszustwo.Dziecko jest pod opieką znanej Fundacji. To teraz mi pomóżcie jak mam wysłać większą ilość tych smsów ? Nie mam na koncie pieniędzy ale mogę pomóc własnie tak, bo na komórce mam az 400 złotych do wydania

Gość taka ja kaaaaja
pomogłam

Gość ula z piknego krakula
wiecie co mnie wkurza ? ze nie ma bezpośrednich namiarów na tą rodzinę , sama mam chore dziecko i wiem jak działają fundacje -LIPA. Fakt eska wysłałam bo jakieś tam 0,005 % z niego bedzie dla Oliwerka ,ale ja bym chciała by maluch dostał CAŁOŚĆ . To mnie boli :(

Gość zfhuyrwd
podnosze

Gość Bym dala ale jednak
pracując w szpitalu onkologicznym (nie jako lekarz) wiem co znaczy IV stopien. To "leczenie" to leczenie objawowe bolu i przedluzanie agonii tego dziecka.

Gość vhgreefbko
wysylam

biedny chlopczyk,ale trzymam kciuki, zeby wszystko skonczylo sie dobrze:) sms wysłany :) Jednoczesnie mam tez propozycje dla mam,ktore pracuja..moze linka do strony Oliwierka wyslac do wspolpracownikow np poczta korporacyjna czy poprostu naglosnic akcje w miejscu pracy:)..kazdego chyba stac na smsa za zlotowke,jak przylaczy sie duzo osob to jest spora sznasa na sukces! dziewczyny do dziela:)

Gość --ppp---pppp
up

podnosze temat...juz jutro mecz i zbiorka pieniedzy w glogowie dla Oliwierka, bedzie licytowana koszulka reprezentacji poski szczypiornistow.akcja powoli sie rozkreca,teraz tylko smsy o tresci OLIWIERVna numer 7138 koszt to tylko 1zl+vat, dla nas to nie duzo a dla chlopca to zycie.

Gość Jabardzo
Wysłałam, podnoszę.