Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EUREKA120

POMÓŻCIE OLIWIERKOWI, CZAS UCIEKA

Polecane posty

Musze ten temat dodac tutaj, bo na dyskusji ogolnej ludzie takie rzeczy pisali ze az sie plakac chce. Oliwier ma 4,5 roku. W sierpniu 2010 roku rozpoznano u niego jeden z najcięższych nowotworów złośliwych u dzieci Neuroblastoma stopień IV z przerzutami do węzłów chłonnych i szpiku kostnego. Możliwości leczenie w Polsce wyczerpały się. Obecnie jedyną szansą dla Oliwierka jest kontynuacja leczenia w Klinice w Greifsland (Niemcy), które wyceniono na 80 tyś. Euro. http://www.youtube.com/watch?v=Tewy04sgRp0&fe ature=related http://oliwier-przybek.blogspot.com/ Wystarczy wyslac smsa o tresci OLIWIER pod numer 7138, koszt smsa to tylko 1zl+vat. Na koncie na leczenie chlopczyka jest juz 77. 673,32 zł jeszczetroche ludzi dobrej woli i Oliwierek bedzie mogl rozpoczac leczenie, nie ma juz duzo czasu wiec bardzo mocno prosze o pomoc dla niego. na stronce rowniez nr konta chlopca gdzie mozna wplacac najmniejsza nawet sume, napewno pomoze.

będę brutalna, ale jaki sens ma wożenie go po całym świcie skoro w takim stanie już go nie wyleczą nie ma szans nie lepiej przeznaczyć pieniądze na przyjemności dla niego?

Gość Bardzo mi przykro
Aż mi łzy poleciały.Mam synka w podobnym wieku i wyobrażam sobie jaka to musi być dla was wielka tragedia.Pomogę

Gość hipcia tycia
Skoro szpital w Niemczech podejmie się leczenia Oliwierka to znaczy, że ma szansę, żeby żyć. Ja wysłałam smsy.

Tak ma szansę życ Bardzo mi przykro...ja nie jestem w żaden sposób z chłopcem spokrewniona, nawet go na oczy nie widziałam, nie miałam z nim styczności, ale mieszkamy w jednym mieście i postanowiłam zrobić ile mogę, żeby mu pomóc.

Gość yeti beti
podbijam ,bo na tę chwilę temat priorytetowy na kafe

Gość kaskadaaa
wysłałam.

Wysłałam i otrzymałam takiego sms "za chwilę otrzymasz zakladce do zamowionej tresci i potem linka do pobrania MISIU". Czyli pójdzie ten sms na Oliwierka? Życzę mu zdrowia.

tak sms poszedł dla Oliwierka. podtrzymujcie proszę temat, ja uciekam do pracy. W imieniu rodziców dziękuję wszystkim za okazane serce.

Gość ula z piknego krakula
up up

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
o, ile tu czarnych nicków zauważyłyście? każda chce się wykazać w innych tematach to takie czarne już nie jesteście oczywiscie też wysłałam smska

ojjjjj przestań jątrzyć,bo nie ma tu na to miejsca! chcesz pomóc,to pomóż!i daruj głupie komentarze!

Gość kfgjtiptjhikghfgklh
Dziś na pomarańczowo żeby nikt się nie pluł że tylko z czarnego nicka się dziewczyny wykazują. Tylko pytanie jakie to ma ku... znaczenie z jakiego czy czarnego zielonego czy sraczkowatego. Chyba chodzi o pomoc.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
oj nie jątrze, tylko tak zapytałam, przecież nic do was nie mam a nie mozna tak wszędzie pisac na czarno?

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
a akcja jest bardzo szczytna, sama ją popieram i bardzo mi zal chłopaczka

To nie jest istotne. Wystarczy sobie uświadomić, ile ten chłopczyk przeżył złego, ile się wycierpiał i takie sprawy jak kolor nicka nie powinny mieć znaczenia. Wysyłajcie sms, to niewiele ale dla nich tak dużo. Rodzice napisali na blogu, że ratowanie syna, zwiększanie jego szans to jest ich OBOWIĄZEK. Pięknie ujęte. Współczuję z całego serca. I pamiętajcie, że każde dziecko może zachorować, każdego z nas może to spotkać, więcej pokory....

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
masz w 100% rację