Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Gość AnnaGrudziadz

tak jak w temacie ,w realu ciezko o przyjazn tu przynajmniej narazie jestesmy anonimowe . Jak wam sie uklada w zyciu?? gdzie mieszkacie? pracujecie . Moze macie jakies problemy i potrzebujecie rady LACZMY SIE

Gość KAMCiaaaaaaaaaaaao
ja jestem z wawy mam 27 lat i strasznego dola ! ! klotnia z mezem przerasta mnie to wszystko

Gość smutna przyszla panna mlodaaaa
no to mnie juz poznalas...mam problem z moim narzeczonym i przyszla tesciowa ktora musi wszystko wiedziec;)

tez go to denerwuje ale nie robi z tym nic kompletnie...daje mamie wolna reke :o

zona swego meza --> Kochana a moze akurat bedzie inaczej .. Wiem zaraz napiszesz ze nie wiem co mowie . Juz przywyklam ze wszedzie na kazdym topiku jest chamstwo . :)ale nadzieja umiera ostatnia Narzeczona .. a rozmawialas z facetem?omijaj babsko .Walka z tesciowa to walka z wiatrkami ..Mami synek?

rozmawialam...wie jakie ja mam podejscie...z dwie rzeczy moze z nia zalatwil ktore mi sie nie podobaly...a tak to wiekszosc powtarza ze jak bedzie jeszcze raz jakas taka sytuacja to wtedy on dopiero zareaguje...efekt jest taki ze dluugo nic sie nei dzieje i problem jest zapominany ale potem zaczyna sie od nowa

Gość MłodaMamaMłodaMama
Dziekuje :* U mnie mija pracowicie - naczy w pracy, ale po 16 to juz nie bedzie tak luźno, bo bedzie trzeba szybko jakis obiad zrobic i przygotowywac jakies jedzenie na jutrzejsza imprezke ;)

ZONA swego meza ----> mieszkalam w warszawie:) teraz jestem w uk . Czym sie zajmujesz? Mam dla Ciebie smutna wiadomosc nasza ulubienica Lady Laro odeszla z kafe . Haha:) narzeczona .. Czyli jest pod wplywem mamusi , Jestes przed slubem rozumiem?Przejebane jak w ruskim czolgu... Ja swego trzymam przy dupie i na tyle postawilam do pionu ze jak matka zle sie zachowuje , on przywoluje ja do porzadku i o tyle mam dobrze ze jestem 2500 km od niej;)

to lepiej mi powiedz jak ja swojego mam doprowadzic do pionu i zeby potrafil reagowac na pomyslu mamuski;/

prawdazawszeciezaboli_24 -> juz bo odeszla... zmienila pewnie nicka... no chyba ze rodzice jej komp zabrali... haha z zawodu jestem grafikiem komp. a pracuje jako webdeveloper/programista a ty co tam w UK porabiasz? jak dlugo juz nie w kraju ?

smutna przyszla panna mlodaaaa -> moja tesciowa to przykladowa ... taka z zartow... wredna jedza... ale... moj maz po prostu byl swiadkiem kilku sytuacji i sam otworzyl oczka jaka to ma "mamusie" ...

Prinzesska_De witaj :) jak Ci mija popoludnie ?? Ile masz lat i czym sie zajmujesz?? Mloda mama a coz za imprezka sie szykuje:)?? narzeczona --> coz ci moge powiedziec.. Moj wlasnie zachowywal sie tak samo pare razy mu twardo powiedzialam ze albo zyje ze mna i szanuje moje zdanie albo niech sobie zyje z matka i dziala wedle jej zachoywania . Na poczatku zlewal sobie ale jak pare razy trzasnelam drzwiami , zobaczyl ze nie zartuje i facet w koncu zrozumial ze mamusia robi z siebie ofiare losu . Rozmowa rozmowa i rozmowa . a ja dziewczyny z polski wrocilam nie dawno .I do poniedzialku mam wolne wiec korzystam:) .wlasciwie dzis mam troche pracy ,pranie sprzatanie bla bla .. tak mi sie nie chce zono swego meza ---> bardzo ciekawy zawod .:) Ja juz ponad 2 lata jestem poza Polska . Mam firme sprzatajaca :) Przyjechalam tu w ciemno i tak sie dobrze porobilo ze jestem tu dalej:)

smutna przyszla panna mlodaaaa > własnie zalozylam watek o nieznośnych teściowych, może nie jestem jeszcze przyszla panna mloda, ale tez mam ogromny problem.. Ciesze sie laski, ze jest tu jeszcze z kim normalnie pogadac:))

No ja mojemu też zazdroszczę takiej teściowej, moja mama jest tak za nim nigdy złego słowa nie powiedziała.. Może dlatego, że całe życie mieszkałyśmy same, jesteśmy przyjaciółkami i zawsze mama mówiła, że będzie akceptować każdego zięcia, z którym będę szczęśliwa. Ale jego mama to....

Moja to w ogle jest przechuj .... Poprostu babka ma sie za nie wiadomo kogo . Ciagnie kase od synow wiecznie jej malo . Nigdy nic zlego nie poiwedziala ale jej zachowanie . Synus to synus tamto . I przezywa ze taka biede ma . Jak ja nie lubie takich luuudzi !!