Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

a ty chodzisz i sie zalisz . Jestes perfekcjonalistka w obrabianiu dupy zauwazylam . Bo ja w przeciwienstwie do Ciebie nie chodze po topach i nie wypisuje na Ciebie nie wiaodmo czego.Napisalaam to w innym sensie ktory tez do Ciebie nie dorarl TAKA STARA i ograniczona . W SENSIE TAKA DOJRZALA BABA I OGRANICZONA Mam kolezanki ktore maja po 40 lat wiec sie nie czepiaj i przestan mi dupe jechac bo chyba zbyt mocno sie przejelas tym ze napisalam ze nie kazdy musi sie zgadzac z twoim zdaniem

a i jeszcze jedno .. Najlpierw zerknij do slownika . Bo jak mozna kogos w tej sytacji mnie nazwac pasozytem?? Niby dlaczego . Dlatego ze mam wlasne zdanie a ty na tamtym topie jak napisalam ze mam inne zdanie to je co chwile podwazalas , az sie pienilas . Te wykrzykiniki te bezkomentarza te minki ;/;/;/ Za duzo w Tobie zlosci . Temat sie skonczyl a ty dalej piejesz , biegasz na toopy i juz mi dupe opierdalasz z jakiego powodu ? Pytam z jakiego?? Ja ci powiedzialam wprost co mysle o Tobie a ty od razu przybieglas i sie zalisz ze nazwalam cie stara baba . Nie mialam tego na mysli wiesz . Chodzilo mi o to ze jestes stara emocjonalnie a taka ograniczona . Nie zrozumialas aluzji trudno plakac nie bede.Jak chcesz i cie to bawi to biegaj dalej i jedz mi dupe ale pamietaj ze ja tez potrafie byc msciwa . Ty mi znajomych nie bedziesz dobierac. Bo sama ich nie umiejetnie selekcjonujesz bo skreslasz kogos tylko dlatego ze ktos lubi kogos, kogo ty nie trawisz . Nie wsadzaj ludzi do jednej polki .Sama a swiecie nie jestes . Zachowuj sie jak dojrzala kobieta bo swoim zachowaniem reprezentujesz postawe dwoch osob ze swojej stopki . Oceniasz innych a siebie nie widzisz .Wklejasz moje prywatne wiadomosci ktore pisalam do Ciebie , probujac mnie osmieszyc . A swojej juz nie wkleilas bo po co ? wazne zeby z niej zrobic winna . Pepuszku szkoda mi Ciebie .. Wiecej szacunku do ludzi . Tyle do Ciebie .

aaa mozesz czesc;):) u mnie powolutku ,ciaza okazała sie falszywym alarmem , mam troche problemow w domu w polsce siostra byla w szpitalu .. nie za ciekawie . Teraz od dwoch tygodni bydze sie w lozku bo jestem chora co U cIEBIE?

Witam :) U mnie wszystko ok :) W sobote kolejna impreza bo córa ma imieniny a ja urodziny - w ten sam dzień ;) Takze znowu trzeba gotwac na 10 osób ;) Zdrowie dopisuje. Przykro mi z powodu siostry :( Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze.

Kurcze, a topik z pozoru wydawał się taki sympatyczny...;)

oo to balanga za balaga , pewnie nie zdarze zlozyc Ci zyczen dlatego zrobie to teraz Bukiet najwspanialszych życzeń: uśmiechu i szczęścia, radości każdego dnia oraz wszelkiej pomyślności🌼 Hm , juz ją wypisali .. jest znacznie lepiej . Chwile grozy mam nadzieje ze są za nami. Topik nam zdechł:) :) ale zawsze mozna go odswiezyc :) dziekuje

Co u mnie? Niewiele.... W środe byłam w kinie na: Zamiana ciał. Fajna komedia :) Pośmiałam sie. Potem wyskoczyłam na pizze do knajpki mojej kolezanki. Pierwszy raz miałam okazje a otwarcie było w marcu , ale tak to jest jak sie ma amłe dziecko :) A tak to po staremu. Mąż kochany, córa daje w kość ale tez kochana :)

to fajnie , jak ja dawno nie bylam w kinie hohoho w UK co prawda sa kina ktore puszczaja polskie filmy ale wszystkie je widzialam. Ja ogladam po dwa filmy wieczorami :):) wiec to mi kino zastepuje to jak rodzinka kochana , to co wiecej trzeba do szczescia? chyba nic:)