Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

czy ja wiem... nie wiem czy jak urodze nie wroce do palenia... czas pokaze... wiadomo dla dziecka robi sie wszystko - ale palenie (wiadomo nie przy dziecku) to nie jest zbrodnia :)

mozna zmienic . Ale wiem ze rzucenie fajek w ciazy od razu jest wielkim bledem i lekarze nie polecaja tego zrobic z dnia na dzien , stopniowo . Ja tez pale i nie rozumiem dalczego ludzie tak strasznie sa przeciwni palaczom , to juz alkoholicy lepiej maja serio

sa kobiety ktore pala po ciazy i karmia cycusiem . Sa kobiety ktore pala w ciazy daleko szukac nie musze , moja mama troche popalala , moja kolezanka palila do 8 miesiaca malo ale palila .. Jesli chodzi o palenie to uwazam ze kazdy matka ma prawo do wyboru

Każdy robi jak uważa, tylko trzeba uważać jak sie robi ;) hehe No ja np jak sie dowiedziałam ze jestem w ciąży to łyka alkoholu nie wziełam. A papierosy to nie był żadne poświęcenie bo nigdy nałogowo nie paliłam. Żegnam sie Dziewczynki.

hhmmm no co do palenia w ciazy to jakos sie nie moge zgodzic... wg mnie kobieta w ciazy nie powinna palic... bo to nie jest tylko jej decyzja ... a i jej dziecka - ktore nie moze sie wypowiedziec :/

palenie papierosow w ciazy - swiadome trucie dziecka zabijanie zarodka - swiadome zabicie nowego zycia . :) chyba hehehe Wolalabym kopcic niz zabic swoje dziecko . Ale w gruncie rzeczy jesli jestem w ciazy to napewno ogranicze fajki ale rzucic od razu napewno bedzie mi ciezko bo pale juz dlugo

spoko... i tak wiem ze jestes na tyle madra babka ze nie zapalisz jak juz bedziesz w ciazy :) ja pale juz ponad 10lat i w chuja wiem ze jak bede w ciazy to rzuce chocbym miala chodzic po scianach ze zlosci hahah :D

no wlasnie ja tych scian sie obawiam ! haha no wlasnie ja pale 9 ... i ci powiem ze jak sie wkurwie to fajek , jak przerwa to fajek , fajek fajek przejebany nalog i tylko ci go zrozumia ktorzy pala nalogowo pare lat

Gość fajny facet.
Jak widzę papierosa w ustach kobiety to... Zupełnie nie do twarzy kobiecie z papierosem. :-(.

Witam w ten cudowny piatkowy dzień :) Dziewczynki, wiedzę że sie niepozabijałyście :) (nie razem czy osobno? ;) ) Fajny facet - Ciebie Tez witam, bo widze ze jednak jestes :)

hejka hejka :) MłodaMamaMłodaMama -> widze ze tak samo lubimy Piątki Piąteczki Piątusie :) spoko - zabic to sie nie zabijemy najwyzej pofochamy sie (czy jakt o mowia dzis nastolatki hahah :D ) ale jak narazie nie ma o co :) hihi PIATEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :)

fajny facet. -> spoko kazy lubi to co chce... ja np. nieznosze jak facet bluzni ... serio jakos kobieta jak bluzni to mi nie wadzi .... ale jak facet przy mnie bluzni to mnie krew zalewa :/

Byłam na zakupach. Kupiłam papryki i bede jutro je faszerowac z serem feta i takie tam :) W końcu trzeba cos podać na kolacje gościom :) I pomyśleć że moi rodzice teraz sie wygrzewaja na Teneryfie :)

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża fajny facet. -> spoko kazy lubi to co chce... ja np. nieznosze jak facet bluzni ... serio jakos kobieta jak bluzni to mi nie wadzi .... ale jak facet przy mnie bluzni to mnie krew zalewa :/ Bo facet nie powinien używać wulgarnego słownictwa przy kobietach. Ale kobiety również tego nie powinny robić. Akurat mi to zacieranie się różnic między K i M nie bardzo się podoba. Jestem trochę starej daty i uważam, że kobieta powinna być damą a facet przy kobiecie dżentelmenem. Oczywiście w swoim towarzystwie może sobie klnąć wszak jest mężczyzną :-). Natomiast dzisiejsze dziewczyny, które ostro piją, palą, klną - nie specjalnie mi się podobają. Jedyną pozytywną zmianą, jest to że kobiety stały się bardziej otwarte, potrafią same zagadać do faceta, domagać się dobrego seksu, itd.

Gość fajny facet.
he he takich kobiet nie ma.

Gość fajny facet.
Każda pliszka swój ogonek chwali. :-p