Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Gość zoneczka z woreczka
powinnas kurwo zginac za to rze jestes za skrobanka

MłodaMamaMłodaMama -> spoko... laska na innym temacie na czarnym nicku mnie wyzywa... a tu na pomaranczowo... nie no trudno sie domyslec kto to :) jeszcze tylko 2,5h i do domku... i weekend :)

Czesc wam ...:) Mloda mamo jestes troche przewrazliwiona , nie kazda wymiana zdan musi sie skonczyc klotnia , chyba ze ktos Ceeelooowoo zamierza ja wywolac a tu na forum jest bardzo mala garstka ludzi ktorzy potrafia rozmawiac na poziomie . Ja osobiscie reaguje chamstwem tylko na chamstwo :) a tu chamstwa nie bylo Zono a kim jest ta malutka?????? wlasnie cos mi miga przed oczami .. co raz ale nie mialam przyjemnosci z nia dyskutowac

Gość Malinkaaaaa26
🖐️

hej mloda mamo;) ..jak tam:)? Zono Ja .. dzis odpoczywam i czekam na przelew jutro z rana musze zaplacic za mieszkanie a wieczorem idziemy z M . do naszych znajomych na parapetowke wiec podejrzewam ze sie napijemy:) Nocujemy wiec ... w niedziele umieramy:):).... a wY:)?

prawdazawszeciezaboli_24 -> a my weekend prawie osobno :) tzn maz na zajeciach (studiuje zaocznie i ma zjazd w ten weekend).... a ja posprzatam w domku... posiedzie u siostry z mała... a w sobote zrobie jakas fajna kolacyjke ... jak juz maz wroci ze szkoly :)

zono no to tez fajnie:):): mi sie za bardzo nie chce jechac do nich ale moj M ... nalega .. chyba brakuje mu alkoholu :):)ja co prawda kolacji ni bede musiala robic .. ale dzis nadrobie bo bede robic placki z jablkami;)

nie widzialam tego tematu kurcze noo:) ... ale tez ostatnio w ogle jej nie widuje co do niej to nic mi nie zrobila .. W sumie tylko pare razy mialam okazje z nia pogadac . Nie zrobila na mnie zlego wrazenia wlasciwie to nie miala nawet powodu . Troche rozmawiaalm z nia o zyciu w uk . Nawet fajna babka na pierwszy rzut oka , nie mialam okazji poznac jej z tej zlej strony a czemu jej nie lubisz?

prawdazawszeciezaboli_24 -> nie da sie z nia gadac jak sie ma inne zdanie niz ona... zaraz robi glupie podszywy... bluzgi itd a pozatym widzialam kilka tematow w ktorych nabijala sie z innych z Malutka ... i ogolem o tym jak pisaly o zyciu ... szkoda slow dla mnie glupia i pusta lala, ktora uwaza sie za pepek swiata a jest glupiaaa jak but

Zono mowimy o tej samej osobie?? Wlasnie na ogolnej sie toczy rozmowa . Ona ma teraz nic Kochanka waszych mezow , zerknij .. W sumie pare razy mialam inne zdanie od jej ale nigdy w zyciu nie widzialam zeby kogos wyzywala . Pierwsze slysze .Powiedzialabym ze nawet broni tu niektorych

prawdaciezaboli - odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące weekendu odpowiadam :) W sobote bedziemy spać tak długo jak n nam Córka pozwoli czyli pewnie całe pół godziny dłuzej niz przez cały tydzien, wiec na nogach bedziemy kolo 7:30 ;) No ale na 16 mamy gości z 3-miesięczną dziewczynką :) Nawaiasem mówiąc ciekawe jak Basia na nią zareaguje jak wezme na ręce - będzie zazdrosna czy nie? ;) hehe Potem na wieczor mamy innych znajomych, wiec do południa bede siedziec w kuchni pichcic cos na kolacje a w menu beda papryki nadziewane serem feta i pomidorami z cebulką (piewszy raz w zyciu bede robic) oraz tzw. Mięsko Pawła czyli schabik boczek i cebulka odpowiednio przeprawione i przyrządzone wg 5 przemian :) Ale sie rozpisałam :) A w niedziele ja bede z Córką a Mąż do pracy! :) Jak co niedziele :)

Zono .. Ja tu tez zapewne nie lubie ludzi ktorych ty mozesz lubic:) . Tak samo jest z toba i ze mna . Pisza ze jestesmy nie wiadomo jakie , nie wiadomo za co sie mamy a tak naprawde tu teraz siedzimy i normalnie jak ludzie rozmawiamy . Na kazdego pisza nie chce mi sie tego czytac Poczytaj moje posty , Czy jako osoba postronna wyrobila bys o mnie zdanie patrzac na to co pisze ?? Albo lepiej patrzac na to co pisza o mnie / Gdybys patrzyla na to co na mnie pisza i przez to mnie nie lubila to by bylo conamniej chore . Bo NAJLEPIEJ sie przekonac samej , czy faktycznie ktos jest taki jak o nim pisza;) Co prawda nie zmienia to faktu ze widocznie nie przypadlyscie sobie do gustu .:):):) Mloda mamo to zapowiada sie przepyyyszcznie:):):) Ja w niedziele na szczescie odpoczywam tzn ... zdycham umieram zwal jak zwal .. ale pewnei nie bede dobrze sie czula:) a od poniedzialku dooo pracy :)