Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Z czego sie wycofujesz ??? teraz ze mna nie bedziesz rozmawiac bo ja rozmawiam z zona bo nie rozumiem prosze wytlumacz mi to bo moze tepa jestem by to pojac Zono troche przesadzasz , to ze ty jej nie lubisz nie oznacza ze ja jej mam nie lubic . Nie moge powiedziec o kims zle skoro nie mam powodu . I nie dziele sytacji bo to ze ja akceptuje bo nic mi nie zrobila bo lubic to duze slowo , ciebie polubilam bo z toba tu siedze i codziennie pisze , nie mam z zdesperowana takiego kontaktu jak z Toba . Ty sie na mnie nie gniewaj . Ale porpstu obiektywnie ocenilam .

prawdazawszeciezaboli_24 -> co ja ci moge powiedziec.... eh... no sorka - ale nie umiem sie zmienic i mam dystans jak widze ze ktos z kims fajno mi sie pisze potrafi sie dogadac z kims kto jest dla mnie jakims totalnym dnem... moze ty tak nie masz ale ja mam :/

zono to jest moj 2 temat .. i nigdzie sie tak nie utrzymal Kobietko ja z zdz udzielam sie w tematach nie siedze z nia codziennie tak jak z Toba i nie pisze . I w zyciu nie zmienilabym o Tobie zdania tylko dlatego ze ktos by mi cos powiedzial

Ja już nic nie moge powiedzieć bo uciekam, ale dogadajcie sie dziewczynki! :) Żona Swojego Męża - głowa do góry! prawdaciezaboli - Ty tez ;) i pozdrawiam reszte naszych kolezanek i kolege z topiku :)

Tak samo jak zona by mi powiedziala ze jestes hujowa , ja wiem ze nie jestes i nigdy w zyciu bym nie siedziala spokojnie jakby ktos Cie obrazal bo zdarzylam juz troche Cie poznac Czy to naprawde jest powod do tego bys sie wycofala? i sie ze mna klocila? Chcesz mnie dopisac do listy ktora masz w stopce \? Nie wiem za co wiesz .. Ale jesli masz taka chec .. to to zrob i ja sie usune . Bo to przeciez ja dojebalam Milego wikendu .. i mam nadzieje ze trafisz na bardziej szczerych ludzi niz ja . Pa

Nie klocmy sie prosze cie o jakas zone . Nie musisz lubic tych ktorych ja akcpetuje . I napewno kogos bym znalazla ,kogo ja nie trawie a ty lubisz . Po co ? przeciez to tylko forum a nasza znajomosc sie poszerzyla sie na tyle by te wszystkie dookola osoby moigly zazdroscic bo dogadujemy sie normalnie . Nie sugeruj sie tym . Ja nie obrabiam dupy osobom ktore lubie i szanuje . Naprawde

prawdazawszeciezaboli_24 -> zrozum - ja naprawne nie mam najmniejszego zamiaru ingerować w to kogo lubisz tu czy tam... to twoja sprawa... serio nic mi do tego ale zrozum - jeśli ktos wydaje ci sie beznadziejny i czujesz do niego straszną niechęc a potem ktos z kim fajnie ci sie gada twierdzi że to fajna osoba - i widzisz jak pisze z nią w milusi sposob... to chcesz czy nie cos cie kuje i blokuje.... i tyle w temacie ja spadam do domku :) milego weekendu laski ... paaa

He Żonka :) A już myślałam, że sie pokłóciłyście! ;) No to Prawda pewnie chora - skoro sie nie odzywa.... I jak minał weekend? Ja sie w piatek wieczorem wściekłam, bo Mąż odebrał o 22 telefon z pracy i dostał dyspozycje ze ma jechac w sobote rano w delegacje :( załamka. No ale jakos przetrwałam.

Gość tequila25
.......................... Też chętnie poznam fajną dziewczynę.Katowice i okolice Ruda Śląska

Gość KONSEKWENTNA10001000
witam mogę się dołączyć? Mam, na imie Ada, mam 28 lat. I jestem, z Bytomia;)

Gość KONSEKWENTNA10001000
:) Mi też miło was poznać:)