Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hushssdhhsss

O co chodzi z tym kupowaniem mieszkan?!?!

Polecane posty

Gość wooow
kapitału do spłaty of kors

Gość To jestem szczesciara
Bo kupilam mieszkanie za symboliczna zlotowke :D I to nie byle jakie bo 75 m w Warszawie :D I mam !

Gość lolwtf
Milion razy bardziej wolę spłacać kredyt niż napychać kieszeń obcym ludziom W dodatku siedząc na wynajmie siedzisz jak na bombie bo nie wiesz kiedy szanownemu właścicielowi przyjdzie ochota kopnąc Cie w doopsko, nie mówiac juz o tym że nic w mieszkaniu zmieniac nie mozesz bo NIE JEST TWOJE A porównując zachód do Nas tylko się ośmieszasz autorko - zorientuj się najpierw ile tam kosztuje wynajem i jaka to jest kwota w stosunku do zarobków a potem wygłaszaj mądrości

Gość autorka jest upośledzona
więc nie licz na taki wysiłek z jej strony :classic_cool:

Gość lalinkaE
lada chwila podatek katastralny wyzbędzie większości tych mieszkanek i wtedy się wyrówna

Nie dziwcie się autorce, właśnie doznała szoku jak jej uświadomili, że 50 m. mieszkanie nigdy nie będzie dla niej osiągalne!:D I przyszła kobiecina zaleczyć swój szok i ból, myślała, że życie będzie łatwiejsze:D:P No ale chialabym zobaczyc jej "saluuuny".;)

Gość wiedzzzminn
po wprowadzeniu spłata kredytu przerośnie większość spłacających. wtedy inaczej zaśpiewacie

Gość wiedzzzminn
po wprowadzeniu katastralnego miało być

Gość dfdfdeg
trzeba byc jebnietym by w kredyt sie pakowac pod pozorem samodzielnosci buahaha. Jak szybciej mieskznaie mozna dostac po rodzicach. Myslcie troche debilki

Autorka jest ewidentnym niedorozwojem, skoro wynajmując mieszkanie pyta, po co ludzie pakują się w mieszkania własnościowe. A gdzie by mieszkała, gdyby jej łaskawca mieszkania sobie wcześniej nie kupił? :D 🖐️

ja sie zastanawiam, jak autorka czyli ktoś kto pisze "być tempym" a nie tępym ma prawo oceniać ludzi i wyzywać od idiotów? :O to jest niemal prymitywne :O

Gość Lisavietta
"ja sie zastanawiam, jak autorka czyli ktoś kto pisze "być tempym" a nie tępym ma prawo oceniać ludzi i wyzywać od idiotów? " ha ha, wypowiedź na poziomi 5latki co wy z tym prawem? jak ktoś robi błędy to praw nie ma? i jakie prawo to reguluje? i kto je rozdaje? dostrzegasz jak żałosny tekst wysmażyłaś?

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqqe3wder
sweet dreams nie za DUZo tu czasu spedzasz? mozg ci kafe przezarlo

Gość Lisavietta
sweet nie kompromituje sie

Gość sweet drem
topke bo tylko smieci, a tych wynurzen i tak pewnie nikt nie czyta

Gość sweet drem
mialo byc skroc stopke

Gość sweet drem
i do zwolennikow wynajmowania nie zapomnijcie o tym ze wlasciciel z dnia na dzien podniesie czynsz, da wam miesiac na wyprowadzke i nie bedzie chcial oddac kaucji

Drogi autorze/autorko Twoja logika powala po prostu:). Jeżeli wolisz płacić komuś 1000-1500 zł za wynajem zamiast inwestować w spłatę własnego mieszkania to nie mam więcej pytań :) No chyba, że próbujesz propagować wynajem pokoju przy jakiejś rodzinie za mniej (mi np. nie uśmiecha się mieszkanie do 40-50tki w pokoju przy jakiejś rodzinie i myślę, że 99% dorosłych, pracujących ludzi).