Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezprzewodowa29

jaka klawiatura bezprzewodowa?

Polecane posty

Gość bezprzewodowa29

czesc :) chce kupic mezowi klawiature bezprzewodowa z myszka Mozecie mi zaproponowac cos z allegro? nie znam sie na tym kompletnie Maz czesto gra wiec chce tez zapytac czy uzywajac takiej klawiatury nic nie bedzie sie przycinac

Gość gość
Kupiłem sobie Vortex-y od Easars niedawno i działają bez zarzutu. Na stronie world4gamer.com mają oryginalne za 299 pln. Dobra jakość dźwięku, ale najbardziej powiem szczerze interesowało mnie to jak będą się układać na głowie. Jak się pyka po parę godzin non stop to niektóre słuchawy potrafią prawie się wżynać w głowę. Tutaj takiego problemu nie ma, jest miękko, po pewnym czasie już zapomniałem że mam w ogóle cokolwiek na głowie. Słuchawki są z mikrofonem i wolę takie rozwiązanie, niż dokupywanie micro osobno.

Gość bursson
poszukaj w swoim budżecie jakiegoś modelu roccat, jak dla mnie one najlepiej nadają się do grania, na allegro sferis ma swoje konto, na pewno uda Ci się trochę taniej coś wyłapać

Gość gosć

ja mam fury i jest ekstra. wyglada klasa i jest wygodna do grania

Gość bandi

fury najlepsza i do tego piękna

Gość Kamillos
Dnia 26.03.2019 o 17:02, Gość bandi napisał:

fury najlepsza i do tego piękna

Wygląd ma taki dosyć przeciętny, najważniejsze to jak się siedzi.

na mediaexpert teraz jest tematyczna promocja zwiazana z iem-em w kato. Maja kalwe razer omata w wersji chroma. Za taka cene mechanik i to jeszcze podświetlany na chroma to mega opcja