Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika00000

Nie moge uwierzyć w to co się dzisiaj stało ;( Jezu

Polecane posty

Gość marika00000

Mam klucze do mieszkania mojego chłopaka i przyszłam tam dzisiaj. On mieszka z rodzicami i siostrą. Mariusza jednak (to mój chłopak) nie było. Ale to co zobaczyłam w dużym pokoju to przeszło wszelkie granice jak dla mnie. Jego siostra uprawiała seks ze swoim chłopakiem na fotelu a jego matka im dopingowała, cała czerwona ze wstydu. Normalnie klaskała im, chichotała. To było obrzydliwe. Jak mnie zobaczyli to chcieli mnie zatrzymać i coś zaczeli do mnie mówic, ale ja uciekłam i teraz wstydze sie nawet z mariuszem o tym porozmawiac. To jakaś chora rodzina:/ I to nie prowo, ja sama jestem poprostu wstrząśnięta

Gość kfjgk
Jaja sobie robisz?

Gość marika00000
No pisałam, że to nie prowo. Nie mam pojęcia jak mam się teraz zachować. Zapytałabym mamy, ale zwyczajnie mi wstyd. Mariusz do mnie wydzwania, nie odbieram. Jutro pewnie sam przyjedzie a ja nie wiem co mam mu powiedzieć. Kurde, nie sądziłam, że ludzie są tak popieprzeni. Mariusz jest normalny całkowicie a tu się okazuje jakaś posrana rodzina jednak

Gość kfjgk
Jesli to nie prowo, to wspolczuje. Powiedz mu co widzialas, jesli sie wkurzy i cie zostawi, to moze i lepiej dla ciebie, lepiej sie nie pakowac w taka porabana rodzine. Ja bym powiedziala prawde i zobaczyla co on na to, a jesli powiesz mamie to ona na pewno bedzie probowala wybic ci ta znajomosc z glowy i nastawi sie negatywnie do twojego chlopaka, ale z drugiej strony to na prawde lepiej sie trzymac od takich zbokow z daleka. On moze normalny, ale wasze dzieci moga sie na przyklad wdac w babcie i co wtedy.

Gość marika00000
Wiem, musze z nim porozmawiać. Już się boje na to, co mi powie. Kurcze, tak bardzo go kocham, mieliśmy razem wyjechać za granice. A teraz nic już nie wiem. On nigdy nie miał żadnych odchyłów, ale pchać się w taką rodzine... Jego matki nie chce widzieć na oczy ...

Gość wulgarny obserwator
"Jego siostra uprawiała seks ze swoim chłopakiem na fotelu a jego matka im dopingowała, cała czerwona ze wstydu. Normalnie klaskała im, chichotała." skoro dopingowała ich i najwyraźniej nie wprawiała jej ta sytuacja w zakłopotanie to czemu niby miała być czerwona ze wstydu? nie klei się ta historia

Gość marika00000
No nie wiem, jak weszłam to ona była na twarzy cała czerwona, nie wiem czy ze wstydu, może z podniecenia, ale o tym nawet myśleć nie chce. Ona tak stała nad nimi zaraz i jakieś durne okrzyki. Ja pierdole. Naprawde nigdy na oczy nie widziałam takiej patologi.

Gość marika00000
No właśnie u niego nikt nie pije bo matka ma chorą wątrobe a ojciec sam podobno nie popija. Także nie wiem w co sie oni bawią ;/

Gość wulgarny obserwator
no ze wstydu raczej czerwona nie była ;) a może coś palili przedtem? np. marihuanę, haszysz...? poza tym co w tym takiego nienormalnego właściwie? otwarta, nowoczesna rodzinka, lepsza taka teściowa niż jakaś dewota :D

Gość Ale sciema,.,.
Takiej glupiej historyjki jeszcze nie slyszalam he he,ale wkrecasz tu wszystkich,wierzyc w to sie nie chce.

Gość marika00000
Jasne, może was to śmieszy. Ale musze coś zdecydować dzisiaj bo jutro widze się z mariuszem a dalej nie wiem, co mam zrobić po tym co zobaczyłam ;( Z jego matką wcześniej nie miałam jakiegoś superkontaktu, ale teraz to kompletnie sobie nie wyobrażam, żeby mogło być tak jak przedtem, że z nią rozmawiam, robimy obiad itp.

Gość marika00000
Nie wiem, ja od raz uwybiegłam a oni coś za mną mówili całkowicie składnie, więc narkotyki raczej nie. Jezu ciągle mam ten obleśny widok przed oczami. Ten fotel, chłopak jej siostry, na nim patrycja i obok jej matka wykrzykuje "dalej" i jakieś inne obleśne dźwięki. ŚWIAT JEST CHORY

Gość ertreterte
o ja pierdziele, nizła szopka ;/

Primo - ciekawe czy Twój chłopak wie co się dzieje. Jeśli nie wie - a Ty mu powiesz prawdę - nie uwierzy Ci. Sam bym nie uwierzył. Postaraj się jakoś delikatnie poruszyć przy nim temat siostry, jego chłopaka i dodaj tam słowo "seks". Jeśli będziesz przy nim blisko i zaczniesz poruszać jakiś drażliwy dla niego temat - zobaczysz że się spina, ucieka oczami. Poznasz że on coś wie i chce to ukryć. Jeśli go trochę wypytasz i nic nie wie. To być może zachowanie seksualne jego siostry, czy jego Mamy nie udzieliło się jemu. Ja osobiście np. nie znam absolutnie upodobań seksualnych mojej najbliższej rodziny. On też może o tym nie wiedzieć. Ochłoń i zacznij badanie gruntu ... może tym "bajorku" jest tylko jego siostra, jej chłopak i Matka. Może też być tak, że on o tym wie, ale nie popiera. Uważa że to "grzech". I krytykuje je. No i ostatnia możliwość (najgorsza), że wie, brał w tym udział a przed Tobą się tylko maskuje. Jak widzisz wariantów jest wiele. Sprawdź pod który od podpada. Życzę spokoju i powodzenia.

A po co w ogóle szłaś do jego domu pod jego nieobecność, skoro on nie mieszka sam???

Gość marika00000
Ja nie moge ;( Jestem już po rozmowie z Mariuszem. I jednak ziścił się jak dla mnie najgorszy scenariusz. On o tym wiedział. Zapytałam go, czy dla niego nie jest to poprostu chora patologia, to odpowiedział, że może to i nic dobrego, ale też to nic złego bo matka tylko ogląda. Nie chciałam słuchać dalej, powiedziałam, że musze to przemyślec i pojechałam do domu, ale to już raczej koniec ;/ I jeszcze kurde na koniec zapytałam z przekąsem, a co jeśli jego matka nam też będzie chciała podopingować a on sie tylko jakoś dziwnie uśmiechnął. Jestem w szoku, bo myślałam, że znam człowieka. Najgorsze jest to, że mimo wszytko go kocham, ale NIGDY nie zaakceptuje czegoś takiego

Gość pannaKamila_noname
taa jasne.... jak cała trójka była zajęta to kto ci otworzył drzwi do mieszkania? sama weszłąś do cudzego domu? nie użyłaś dzwonka do drzwi ani nie zapukałaś? słaba historia

Gość ja nie moge matkooo
przeciez napisala, ze miala klucze ruska cioto :-0

Gość pannaKamila_noname
ano tak teraz doczytałam :D ale to nie powód by mnie wyzywać szwabska szparo! :D

Gość ja nie moge matkooo
:D :classic_cool:

Gość bartuś00100
Chciałbym to zobaczyć... Jak ta siostra skacze pupą po pytonie jej chłopaka a matka gwiżdże, chichota i mówi "pchaj, pchaj" Oblizujac swoje lubieżne wargi. Smaczny obrazek, nie powiecie mi, że nie

Gość bartuś00100
Mniam

Gość zboczek000
A mi też się to nawet podoba. Chciałbym, żeby mama dopychała pupe mojej dziewczyny do mojego pytona, żeby głębiej wszedł. I żeby mnie dopingowała, "dalej synku, głębiej". I trzymała moją dziewczyne za głowę, kiedy będzie mi obciągać

Gość ja nie moge matkooo
kurwa wy jestescie bardziej pojebani niz sadzilam :-0

Gość otaktak,,,
Prowo i to nie udane, chłopak z matka i siostra mieszka i jej klucze od chaty daje,nie mogę i teraz ona sie dowie ze mariusz z była dziewczyną przy matce sie kochali i potem siostra się dołączyła