Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlascicielka z nienacka

dostałam w prezencie szczeniaka - teraz szukam nowego wlasciciela

Polecane posty

dostałam w prezencie szczeniaka. niestety nie mam czasu sie nim zajmowac. piesek bylby do odebrania na terenie warszawy. ma rodowód. jest bardzo mądry. 9 tygodni i potrafi robić siad i daj łape. dopiero około 12 wrzuce zdjęcia.

Gość z_doskoku
A jakiej rasy jest ten piesek? Chętnie przygarnę psiaka.

Gość a chcesz go sprzedać??
ja z chęcią bym się podjęła opieki nad małym szczeniaczkiem, co to za rasa??

sorka. zapomniałam o najważniejszym. to jest border collie. jest naprawde cudowny. mam go od 4 dni i zdążyłam pokochać i oddaje z cieżkim bólem serca. wczoraj siedziałam w pracy 12h, wiec pojechał do moich rodziców. jak tylko wstaną to poprosze o kilka zdjec i wstawie.

Gość 12kizto
A istnieje możliwość wysłania pieska paczką do Katowic?

Gość ale ty go chcesz sprzedać
czy oddać za darmo? bo po różnica

chce go oddać. tyle, ze nie oddam byle komu. bede chciala zrobic rozeznanie wsrod adpirujacych wlascicieli i dowiedziec sie jakie warunki sa w stanie mu zapewnic.

u mnie by miał dobrze, bo mieszkam na wsi, mam pekińczyka i buldoga, ale to jest duży pies, jak by o była mała rasa to bym bardzo chętnie przygarnęła, ale ze względu że mam dziecko 2latka nie ma szans na dużego pieska, pozdrawiam i oddaj tego pieska aby mu naprawdę było dobrze

Gość pannaKamila_noname
a chcesz go sprzedać?? masz buldoga i małe dziecko? ty masz mądrze w głwoie? przecież to niebezpieczne psy! ile się slyszy o zagryzaniu dzieci! poza tym 3 psy i dziecko? odrobaczasz je chociaż? a na wsi jakie ten pies będzie miał życie? przywiążesz go do budy i będzie stał tak... nie oddawaj autorko psa ludziom ze wsi!!!

Gość no, za to oddaj psa ludziom
z miasta do klitki 40m, gdzie pies caly dzien bedzie siedzial w mieszkaniu i tylko na krotki spacer wyjdzie 2 razy dziennie zamiast się wybiegać :o

Gość mijka4444
border colie to najmadrzejsza rasa. nie oddawaj go ludziom, ktorzy nie wykorzystaja potencjału tej rasy :o z tym psem trzeba pracować! nie nadaje sie na wdzieczna przytulanke rodzinną :o

Gość Oczywiście że
chętnie bym przyjął takiego psa do siebie.Pochodzę z Warszawy ale od 5 lat mieszkam 140 km od centrum w środku sporych lasów na takim ranczo 1,5 ha z własnym stawem.Od zawsze miałem psy.Obecnie posiadam 10 letnią już suczkę,posokowca bawarskiego.Właśnie teraz leżymy na kanapie ,pod kocem i ona smacznie chrapie.U mnie ten piesek miałby idealne warunki do egzystencji.Po prostu przyroda-najbliższy sąsiad-1km.

dziękuję za obrażenie, tak mam buldoga ale francuskiego,

Gość rewenrezz
"masz buldoga i małe dziecko? ty masz mądrze w głwoie? przecież to niebezpieczne psy!" niebezpieczne, jasne :o u mnie w domu jest małe dziecko i rottweiler, a niemądrze to mają w głowie tylko ci ludzie, którzy biorą takie psy, a nie mają o nich pojęcia :o

"masz buldoga i małe dziecko? ty masz mądrze w głwoie? przecież to niebezpieczne psy! ile się slyszy o zagryzaniu dzieci!" mysle, ze osoby z taka wiedza jak autorka powyzszego cytatu nie powinny wchodzic nawet w posiadanie pudelka :)