Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sticky84

Czy istnieją faceci,którym nie podobają sie kobiety w typie Dody ??

Polecane posty

Gość sticky84

Ciekawa jestem, chodzi mi tu o usta, silikony itp. , styl ubioru

Doda jest ładna, nawet bardzo ładna, ale jej gust mi się w ogóle nie podoba. Ona się szpeci ubiorem, stylem i swoim charakterem powoduje że jest po prostu brzydka, mimo że ma urodę.

Gość sticky84
Mam siostrę, całkowite przeciwieństwo mnie, ja brunetka, na powodzenie nigdy nie narzekałam w sumie,a ona typowa lala dmuchana :) ma zrobiony biust, uda, pośladki,jest drobniutka,ale wzrostu ok 162 cm. i ma ogromne bufory z przodu, wydaje mi sie,ze wszysycy faceci na nią lecą, choc jest tępa strasznie :) nie zna podstawowych informacji jakie kazdy czlowiek z reguły wie.Ma męża ,który jest strasznie nieatrakcyjny,ale bardzo bogaty .

fiku mikuuu-Gdzie napisałem że doda mi się nie podoba? Napisałem że styl dody, powoduje że niszczy swój atrakcyjny wygląd

Gość Doda była śliczną dziewczyną
za czasów Baru. Dziwiłam się wtedy jak taka piękna dziewczyna może tak przeklinać. Zresztą za to z tego Baru wyleciała. A to, co było później, niestety tylko pogarszało sprawę. I ten biust na początek, potem cała reszta. Moim zdanie strasznie się zeszpeciła

Gość sticky84
Po kazdym spotkaniu z nimi, ona blond dmuchana lala(lat 34,ale dzieci nie chce miec nigdy), ja normalna dziewczyna całkowite przeciwieństwo jej ona typ Dody, a ja niby jakis gust co do ubioru mam,z wyglądu tez czasem mi mowia,ze jestem od niej ładniejsza,ale na prawde mam takie kompleksy,ze szok. Choc nawet gdybym miala full kasy to szkoda byloby mi wydac jej na operacje plastyczne

Gość kretynskie pytanie
doda nie ma w sobie nic z kobiety zachowuje sie jak niepelnosprawna umyslowo, jest wulgarna, irytujaca, ma wdziek slonia w skladzie porcelany, a jej najwiekszy atut - cycki - i tak sa sztuczne ja zauwazylem ze to kobiety ja bardziej podziwiaja niz faceci, macie jakies dziwne przekonanie ze taki "styl" sie wszystkim podoba, czego zreszta kolejnym dowodem jest ten kretynski temat ;)

nigdy nie zapomnę wypowiedzi Dodki w dziennniku odnośnie homoseksualistów:} słów nie przytocze w całości ale jej wypowiedz była na poziomie emocjonalnym i werbalnym typowej 10-tki, wyhcowywanej przez seksistów, homofonbów i rasistów, czyli sumie 90% polskiej rodziny. Wszędzie piszą, jakoby Dodka miała bardzo wysoki iloraz IQ, w takim razie skrzętnie go ukrywa

mi sie nie podobają :P I dzieki takim dziewką mam ubaw po pachy jak widze ten makijaż i chujowo ufarbowane włosy :D To wygląda tak żałośnie a One na dodatek myślą ze sie na nie patrzę bo mi sie podobają i że sie do nich usmiecham :D a ja pompę cisnę w głebi mojego umysłu :P

nie no, ale prz Dodzia to ikona stylu wspólczesnych gimnazjalistek i wczensrgo liceum, tipsiki, pasemeczka , podkład ciemny jak one same i obowiązkowo kurteczka sięgająca nerek:} cudeńko. jezus jak ja takiego czegoś nie znoszę...

Gość tak tak !tak
3/4

Kompletnie mi sie nie podobaja tego typu kobiety ... to jest totalny dramat w 4 aktach ... Zrecydowanie wole naturalne piekne kobiety

Mi się nie podobają. W ogóle obecnie większość kobiet zarówno ubiera jak i zachowuje się tragicznie. Ale widać takie czasy.

Gość tak tak !tak
bo istnieja demotywatory

na dyskotece :} w któej byłąm raz, w małej swi obok mojje miejscowości to normalnie nie dało sie tych apnie3nek od siebie odróżnić. ja rozumiem, że instynkt stadny, parcie na grupę itd. ale WSZYSTKIE miały jednakowe blonb fryzurki, bluzeczki, buty i spodnie? Gdzie jkaiś indywidualizm, o możliwości obsługi przy takich długich tipsach juz nie wspomnę. Jakby je z jedngo kartonu powycinano. po jednym piwku czułam się jak na planie filmu sf.

Gość kreatywny
doda mi się spodobała jak zobaczyłem pierwszy teledysk Virgin. Spiewała w czarnych ciuchach przy aucie. Była wtedy naprawdę sliczna, naturalna, miała to coś. Od tamtej pory równia pochyła i teraz za dopłatą bym jej nie chciał. Kobieta oczywiscie ze powinna byc seksowna ale z klasą, ale nie kure...wska. Takie coś mnie odrzuca na starcie.

Gość jaroslawe-84
Beznadziejna locha z napompowanymi warami i cycami.

Kiedyś istotnie miała swój urok. Cóż, człowiek swojej natury nie ukryje. Z niej wylazła wulgarna dziwka.

Gość jaroslawe-84
szmatom nic już nie pomoże :O🖐️

Może kiedyś wsiądzie do jakiegoś sportowego wozu, rozpędzi się dobrze, cycki wybuchną i po krzyku.

Gość ty kaliban
yty lepiej zobacz jak radza ci w temacie o tej dziwicy

Był moment, że wyglądała całkiem ładnie, potem przesadziła i teraz wygląda jak dobrze zrobiony facet, albo brzydsza wersja Jenny Jenson.