Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnomyśląca

jestem niczym...

Polecane posty

Gość czarnomyśląca
bez pomocy terapeuty wyszlam z nerwicy natrectw, ktora mialam w dziecinstwie, nie wiem jak to zrobilam ale wiem ze ludzie lecza sie na to latami. jakis czas temu zglebilam sie w psychologie... i wiem cos troche na ten temat. wiem tez ze ludzie potzrebuja mnie wtetdy gdy maja jakis problem i chca sie wygadac, wiedza ze im pomoge bo wtedy czuje sie potrzebna. mysle ze to zwykle frajerstwo z mojej strony i latwo mnie wykorzystac

Gość czarnomyśląca
bo kiedy ja mam problem- no to roznie bywa. Ok, zrezygnowlalam z pasji, bo bo uznalam ze to nie ma sensu, skonczyc szkole muzyczna i nie miec zadnych osiagniec. Mysle ze to nie bylo to.

Gość kakakakakarola
musisz sie leczyc oceniasz kogos kogo nie znasz wyzywasz od blachar ? widocznie oceniasz innych swoja ranga zeby sie dowartosciowac. co do tamtego wpisuu o alkoholu to nie ja pisalam :) chcialas byc zabawna i dodalas ten wpis za mnie hihi , zajmij sie problemem osoby ktora go ma i soba anie mna bo nie wystawilam topiku zeby mi pomoc. a tobie autorko powodzenia w zyciu :) narazie

Gość brzydulicha
powyzywaj sobie troche moze ci sie poprawi na chwile i odroczy twoje marne zakonczenie z depresja w lozku nacpana psychotropami

Gość czarnomyśląca
mam nadzieje ze to ty kiedys skonczysz w izolatce przywiazana pasami idiotko.

sam fakt skończenia szkoły muzycznej już jest wart uznania.Nie każdy ją kończy, nie każdy jest w stanie uczyć się do egzaminów co pół roku i je zdawać ciągnąc 2 szkoł równolegle. Rany Ty sama siebie deprecjonujesz.:(

Gość oku
aa kosmetyczką i stylistką a to sorry , ty jesteś ekspertem od pryszczy , super mama pewnie pęka z dumy , no teraz to rozumiem , masz pełne prawo być blacharą ! nie mam z tym problemu , po prostu szkoda że inni mają być tak puści jak ty i żeby nie było np. fryzjer może być artystą , wyciskarka pryszczy w mniejszym stopniu , pozdrawiam i to ty zaczęłaś komentować mój wpis więc poczytaj swoje komentarze i idź sobie maseczkę zrób zanim coś napiszesz , po prostu nie chcę żeby ktoś słuchał rad pustej cizi od malowania pazurków.

Gość czarnomyśląca
ciagle sobie wmawiam ze jestem tak zajebista ze radze soie sama. chociaz tyle. Myslicie ze sklonnosci do chorob psychicznych sa dziedziczne ? Moj pradziadek mial schizofrenie i brat ojca tez. czyli bliskie pokreweinstwo... nie mwoei ze moge miec to samo, tylko zastanawiam sie czy nie mam dziedzicznych sklonnosci do slabszej psychiki

ludzie nie lubią inności, nawet Twoja szkoła muzyczna mogła być powodem, że oni sądzili, ze Ty się za lepszą uważasz, bo np. zamiast z nimi wisieć na trzepaku musiałaś dużo ćwiczyć i zwyczajnie nie byłaś z nimi, byłaś obca, nie poznali Cię.

Gość czarnomyśląca
Muzyczna skonczylam razem z gimnazjum. Milam wtedy w gimnazjum srednia 5.O a w Muzycznej niewiele brakowalo do siwadetwa z czerwonym pskiem. Rodzice uznali ze do niczego sie nie nadaje ze nie umiem grac. zreszta szkola srednia brutalnie pozbawila mnie wartosci i dobrej samooceny. Nauczylkam sie wtdy chowac glowe w piasek i pkalakc w pduszke. Dopoki byla szkoal muzyczna nawet jak bylo mi zle, umialam zorganizowac sobie czas na nauke i widziec sens w tym co robie... teraz mam wstret do nauki, boje sie ze przez to zw=awaeke studia

Gość brzydulicha
o juz widze pierwszy symptom paranoji, ja sie czuje wysmienicie i to nie ja zalozylam temat o tym ze jestes wariatka

są częściowo dziedziczne pewne sprawy, ale to nie przesądza. Poza tym słyszałam o przypadku, że pod schizofrenię podciągnięto jednej osobie zaturcie lekami, bo lekarze przepisywali lek wycofany z użytku , który miał w składzie pochodne amfetaminy. Ktoś się tym odchudzał, trafił do szpitala i zamiast go odtruć to go jeszcze naszprycowali lekami i wpisali mu jako rozpoznanie schizofrenię.

Gość czarnomyśląca
brzydulicha- pidsze sie ''paranoi'' jak widze twoje bledy ortograficzne to mam chec przyjebac ci slownikiem

Gość oku
czrnomyśląca masz potencjał , blachara - odbij nudzisz..

Gość czarnomyśląca
chcialabym kiedys robic w sowim zyciu cos takiego ,ale tak najepiej jak potrafie zeby wszytskim galki oczne z orbit wylecialy

Gość brzydulicha
sama sobie przyjeb slownikiem moze ci sie poprawi, jak niewiadomo co napisac to najlepiej sie czepic blahego bledu i to swiadczy o twoje zerowej intelogencji

Gość czarnomyśląca
za to ty jestes niedowartosciowana koorva ktora podnieca sie tym ze kogos zbluzga w sieci. ile masz lat dziewczynko > 14?

Gość oku
jak ojciec i dziadek to pewnie jako dziewczyna nie , a niska samoocena to się nazywa syndrom jakiegos tam ma to rozpoznanie w psychiatrii miałem kiedyś koleżankę anorektyczkę , wyleczyli ją , a samopoczucie to depresja z reguły ale to teraz co 3 osoba ma ... gorzej jak sama uwierzysz że jesteś chora , dołki każdy ma ..

Gość brzydulicha
bluzgasz to ty, juz dam ci spokoj nie chce zebys sie kompletnie zalamala sieroto

Gość czarnomyśląca
mysle ze nie powinnam miec zalu do rodzicow, bo ich tezwychowywal ktos kto popelnial bledy wychowawcze. jesesmy ofiarami offiar. nie mowie ze uwierzylam ze jetsem chora, tylko sie zastanawiam skad u mnie ten zly nastroj, ta ogolna niechcec i brak motywacji...

Gość oku
robienie tak żeby innym gałki wypadły ci minie.. rób tak żebyś ty z czegoś co robisz jak największą satysfakcję i wtedy zdanie innych przestanie się liczyć , i będziesz szczęśliwsza a oni wtedy docenią , chcesz zarowolić innych zadowól najpierw siebie , inni poczekają ..

Gość czarnomyśląca
mysle ze to ty sie zlalamals bo wytknelam ci blad ortograficzny

Gość czarnomyśląca
oku, i teraz notorycznie zajmuje sie c poszukiwaniem pasji.

czarnomyslaca-bo rodzice ksztaltują świadomość, stąd Twoje samopoczucie . Muszę iść spać.Trzymaj sę i nie zarywaj nocy :) Dobranoc Może tu zajrzę, ale nie obiecuję, bo sama mam trochę klopotów i muszę o siebie zawalczyć. papa:)

Gość czarnomyśląca
lubie klascsie pozno :) dziekuje za wsparcie

Gość oku
Zalu nie winnaś mieć ale człowiek jest istotą która na uczucia nie ma wpływu więc nie powinnaś mieć o to do siebie pretensji , najwięcej radości dają rzeczy najmniejsze kiedy nauczysz się nimi cieszyć będziesz szczęśliwsza , analizujesz swój gniew w bardzo ciekawy sposób , racjonalny i wyważony , wiele osób może ci tego pozazdrościć w tak młodym wieku .

Gość czarnomyśląca
nie wiem,moze za wczesnie dojrzalam i stracilam dziecieca beztroske... ja zdaje sobie sprawe z tego jakie sa przyczyny mojego stanu emocjonalnego i wiem tez co bedzie jesli sobie nie pomoge. najtrudniej jednak wstac z fotela , jak mawiala moja znajoma czyli walczyc. ciezko wlaczycz powiklaniami, prawda ? wiem ze byc moze potrzebuje specjalisty bo takie rozmowy jak ta owszem pomogą, ale nie rozwiaza moicgh porblemow na fluzsza mete. wiem tez ze jestem mloda i nie powinnam sie zadreczac bo trace cenny czas a zycie mamy jedno... tylko skad czerpac te motywacje ?

Gość oku
No właśnie?? odpowiedź brzmi.... nie wiem ..ale myślę że nikt nie zna odpowiedzi na takie pytania , po prostu po burzy zawsze wychodzi słońce , a życie jest ciężkie , dla jednych mniej dla drugich bardziej , na pewno geny też mają przyczynę w złym stanie emocjonalnym , tylko że nie znam nikogo kto nie przechodził by przez coś takiego , tylko nie każdy to okazuje , ostatnio koleżanka , a raczej znajoma ze szkoły popełniła samobójstwo , nikt niczego nie zauważył , nie było objawów , masz chandrę ? jest jesień każdy ją ma większą lub mniejszą.