Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnomyśląca

jestem niczym...

Polecane posty

Gość czarnomyśląca
a jak sie do Olsztyna pofatyguje do Ciebie to mnie z nienacka nie wyruchasz?

Gość czarnomyśląca
powiedzialam ze miedzy 6 a 7 i nie rozxwlaj mi tematu

Gość brzydulicha
tepa to jestes ty, glupia , brzydka i biedna i niedlugo wyladujesz w wariatkowie na psychotropach, bo takie niedojdy tak koncza

Gość czarnomyśląca
a takie tepa koorvy jak ty dajhja w galerii zeby miec nowego IpHONA

Gość koniec juz z tym
numer do tego telefonu zaufania tu masz 8919288. I olej tych chamów co tu lubią innym dokopać. Są grupy wsparcia finansowane z NFZtu i są grupy dla DDA-u Ciebie jest podobny problem, bo ta rodzina, w której się wychowałaś to tak naprawdę rodzina dysfunkcyjna

Gość Czarna Porzeczka 18
Ja cię lubie. Jestem do ciebie podobna. Gdzie studiujesz?

Gość kakakakakarola
to moze czas na zmiany , zapusc wlosy zmien kolor . styl moze zmien na bardziej elegancki ale niezbyt oficjalny bo wtedy bd uchodzic za sztywniaczke, co do makijazu przewaznie jest tak ze kobieta maluje sie codziennie tak samo albo to z braku czasu albo z przyzwyczajenia albo boi sie zmian , poczytaj sobie w internecie troche na ten temat albo poogladaj filmiki krok po kroku jak zrobic jakis wyszukany makijaz . jezeli malujesz sie na codzien delikatnie czas aby sprobowac pomalowac sie mocniej aby podkreslic swoje walory ,

Gość kakakakakarola
chyba ze jestes zamknieta w sobie i poprostu sie boisz nowych znajomosci , dlatego rowiesnicy cie unikaja

Gość czarnomyśląca
nie pwoiem gdzie studiuje bo latwo mnie zlokalizowac...

Gość czarnomyśląca
Nie jestem zamknieta... wrecz przeciwnie... ale sa takie momenty ze mam mentalny paraliz i po prostu boje sie wyjsc do ludzi

Gość czarnomyśląca
co do blondu, ja dwa lata temu sie totalnie zmetamorfozowalam. i obcielam wlsoy i pofarbowlalam kazdy mowi ze ladnie

Gość oku
Olej tych psychologów i bzdury o ciuchach , nie pomogą , jeżeli miałaś pasję i ktoś ci powiedział że nie masz talentu to po 1 znajdź drugą pasję , po2 nie rezugnuj bo mógł nie mieć racji , po 3 nie farbuj na blond tylko na czarno ruda ..

Gość kakakakakarola
kiedys trzeba sie przelamac , b0o chyba lepiej jest miec kogos bliskiego zkim mozna porozmawiac o wszystkim i zawsze, niz wejssc na kafe i byc zjechanym przez ta chamownie co tu siedzi w wiekszosci

Gość czarnomyśląca
niee blond to moja wizytowka... :) przyjaciol mam-o dziwo bo pwewenie niektorzy mysla ze nie mam. ja sie po prostu maskuje i nie mowie o pewnych rzeczach bo nie kazdy top zrozumie

Gość kakakakakarola
oku , to nie sa bzdury , tylko cos co zmienia samopoczucie, podejscie do wlasnej osoby i zycie czlowieka ,,, metamorfozy , a o innej pasji pisalam wiec nie sugeruj ze ty jestes najmadrzejsza a inni ktorzy daja rady i szukaja sedna problemu sa pseudo psychologami

Gość czarnomyśląca
a wiecie co jest najlesze? ze jedyny sens zycia odnalazlam w upijaniu sie... butelka szmpana to dla mnie jak male piwo. zalosne to ;/

Gość oku
co wy macie z tymi ciuchami ,toś ma was lubić za ubrania pojebało was , naprawdę nie sądzę żeby ludzie byli aż tak puści i pojebani , jak ktoś ma 19 lat to właśnie raczej ma energie na szukanie pasji możesz robić 1000 rzeczy , grałaś śpiewałaś??

Gość kakakakakarola
coz zrobic kazdy ma slabosci . ja czesto pije ale oczywiscie nie uwazam tego za prblem

Gość czarnomyśląca
grałam i śpiewałam.

Gość brzydulicha
niby taka niedojda a patrz jak umie pocisnac, lepiej wykorzstaj ta energie na cos innego niz meczenie innych uzalaniem sie nad soba, wszyscy maja z ciebie basy

Gość kakakakakarola
oku jestes nieogarnieta jednym slowem mowiac albo babochlop . nikt nie mowi o tym ze ja ktos ma lubniec za ubrania tylko ze to pierwszy krok do poprawy samopoczucia i samooceny nie wiesz nic na ten temat wiec sie w tej kwesti nie wypowiadaj i nei neguj moich wypowiedzi i rad

Gość czarnomyśląca
widizisz ty polmozga wywloko ? nawet takie niedojdy jak ja potrafia sie bronic.

Gość oku
nie sugeruje tylko nie lubie panaceum a tym jest psycholog , każdy ma prawo czuć się gorzej a psycholog raz pomoże raz zaszkodzi , podejście do siebie przez ciuchy , to fajna musisz być..

Gość czarnomyśląca
oku, ale cosw tym jest ze ciuchy pozwlalaja polepszyc samopoczucie... tyle ze wiesz jak nikt nie zwraca na ciebie uwagi to pozniej masz w dupie to jak wygladasz, bo skoro sie starsz a i tak na marne, towtedy mozna sie lekko podlamac.

Gość oku
neguje bo są tępe , często pijesz ? To może idź do psychologa to cię wyleczy albo wytłumaczy ci że to problem , blacharo...

tak to można wpaść w depresję. Rodzice spieprzyli sprawę Twoi, nie masz w nich chyba kompletnie oparcia. Na tym forum to mało który temat nie jest zepsuty przez gówniarzy, którzy chętnie dokopią komuś kto ma właśnie kryzys, ale są w necie fora psychologiczne, gdzie odpisują normalni ludzie.

Gość czarnomyśląca
wielkokrtotnie rozwazalam pojscie do psychologa. tylko nie wiem czy bylabym w stanie otworzyc sie tak face to face... wirtualnie latwiej. ale chyba czas spiac posladki i zrobic cos dla siebie

ciuchy można sobie kupić dla dobrego samopoczucia, ale prawda jest taka, że wchodzisz w dorosłość i niestety bez wpsarcia rodziców to tak to wygląda. Jesteś słabsza. Jakbyś miała prawodłowe poczucie własnej wartości to byś plunęła na to, że jesteś dla innych przezroczysta-tak to nazwijmy. Prawda jest taka, że każdy jest dla ludzi przezroczysty dopóki od Ciebie coś nie potrzebuja i widza, że mozesz im załatwić.

Gość kakakakakarola
czytasz to co chcesz i jak chcesz , odbierasz wszytsko tak zeby druga osobe zgnoic .. probuj dalej ;) swoja droga zawsze sie znajdzie jakis niewypal co bedzie komentowal innych rady zamiast probowac rozwiazac problem osoby ktora wystawila post , chcesz sie dowartosciowac poprzez komentowanie innych , powodzenia. nie jestem zadna cizia lecz kosmetyczka i stylistka . i wcale jej nie mowie ze metamorfoza zmieni jej wartosci tylko jej samopoczucie ajak sie poprawi samopoczucie to jest i chec do dzialania (tj np moze jakies nowe zainteresowanie pasja) i tyle w tym temacie w stosunku do twojej osoby , nie komentuj moich wpisow bo cie nikt o to nie prosil moja droga :) pozdrawiam

Gość oku
jest , jest ... ale akurat nie zawsze myślisz że wyglądający dobrze nie mają problemu z samooceną , tym bardziej że raczej chcesz się wyżalić i pewnie troszkę przesadzasz , szkoda że zrezygnowałaś z pasji..