Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość looovve

czy ładnymi, modnymi ubraniami, można "nadrobić" wygląd?:)

Polecane posty

Gość SamotnyLat27
To już się robi od jakiegoś czasu. Nawet zasiłek dla bezrobotnych to pewna forma pomocy jednostce która w normalnych warunkach by zginęła :D Od kiedy upadł komunizm życie ludzkie jest najważniejsze. Problemem pozostaje fakt, że ludzi z określonymi problemami jest bardzo dużo i na pewno nie każdemu da się pomóc ...

Moorland - nie ja nie wiem, czy w dzisiejszych czasach to wcięcie i szerokie biodra to takie pożądane cechy. Z tego co obserwuję, to branie mają kobiety o węższych biodrach, niewielkiej talii i niewielkim biuście, bardzo szczupłe i dość wysokie.

I to jest przykład tego, że gust nie jest cechą wrodzoną. W dużej mierze środowisko i to co uważamy za ładne/zdrowe (w domyśle: to co od dziecka jest nam jako takowe przedstawiane) wydaje nam się najbardziej pożądane. Dlatego jedni lubią wiotkie, szczupłe kobietki, inni te z szerokimi biodrami i sporym biustem.

Gość tez nie koniecznie ja
były badani i mezczyznom najabardziej atrakcyjne wydają sie kobiety z róznica ok 30 cm miedzy talia a biodrami wtedy nie ma znaczenia wzrost ani ich objetnosc :] moga to byc proporcje 55 85 dla kobiety o wzroscie np 160 jak i 60 90 czy 70 i 100

a podaj no mi datę tych badań, bo coś mi się kojarzy, że po 2000 robili i ta różnica była o około 5 czy 6 cm mniejsza.

rhovanion jak zwykle ma swoje przyklady jak mawia Karolina K-P z dupy :D bo ja jakos nie zauwazylam tej tendencji :)

a moi znajomi mają dziewczyny w przedziale od rozmiaru 6 do 14 i co? (około 34 do 42).

już widzę adres "wiki" i odpuszczam rozmowę...ostatnio moja nastoletnia siostra miała tam swoja stronę która "wisiała" przez kilka godzin...nie ma to jak rzetelne źródło.

a skoro już i tak czytasz to zwróć uwagę na dział w którym mówią o różnych typach faworyzowanej urody w zależności od kultury. Jedyne uniwersalne cechy jakie wszystkim się podobają to symetria twarzy, duże oczy i wydane kości policzkowe ;)

to samo jednak na wikpedi lepiej sie czyta ;)

ale to sa praktycznie same przypisy z ksiażek , anie dzieło odczuć jakiegos przypadkowego kowalskiego

czytałam kiedys o 30 cm ;) a teraz szukajac dla Ciebie zródła natknełam sie na tą wikipedie ;)

nie skarbie, nie oznacza :) Po pierwsze, 0.7 to "minimum", po drugie mnie wychodzi tyle z haczkiem, a 30cm różnicy nie mam, poza tym to wskaźnik "zdrowej" różnicy.

Gość rgghjiiiyuy
Zawsze lepiej jak taka dziewczyna o siebie zadba. Przecież będzie ładniej wygladać niż gdyby ubierała się zwyczajnie. Ubiór każdemu dodaje uroku.

a ja własnie wyliczyłam ze nie na kazdym przykładzie ;) niemozna wyliczyc stałego wskaznika na dana róznice cm trzeba miec obie dane

ha ha a ten drugi link jest jescze bardziej naukowy nie wiem czy ktos wszedl ale sa punkty "rzadziej stara panna" "popularnosc randkowa" to notki jakiegos studenta :D

Mam szczerą nadzieje, że nikt nigdy nie będzie bazował swojej wiedzy na moich notatkach...

Tak bawię się tymi kalkulatorami i pomijając, że same z sobą się nie zgadzają (a to nowość...) to mimo wszystko liczą się nadal proporcje, a nie faktyczna różnica cm ;)

pewnie biernie zapisywał słowa profesora :D ale jest kilka dobryvh rad jak wykorzystac rózne sytuacje do podrywu kiedy nie jestesmy zbyt atrakcyjni :Da chcielbysmy sie wydawac bardziej :D

np. Ciężarna słabo preferuje seksowne twarze albo jest w trudnej sytuacji materialnej preferuje twarze sugerujące siłę fizyczną i psychiczną :D

a w ciężkiej sytuacji architektonicznej preferuje twarze sugerujące siłę by wnieść meble po schodach :D

nie wkleiły sie znaczki płci ;<

tez nie koniecznie ja - nie przykłady z dupy, tylko widzę jak wyglądają laski moich kumpli. Każda ma min. 175 cm wzrostu i max 51 km wagi. Tam nie ma mowy o 30 cm różnicy, bo w talii mają po 60 a w biodrach po 80. Ja mam 34 cm różnicy między talia i biodrami i jakoś powodzenia nie mam. Natomiast większość znanych mi dziewczyn o innych proporcjach nie ma z tym problemu. Wśród facetów między 25 a 30 rokiem życia zauważyłam takie tendencje, a im młodsi, tym szczuplejsze i mnie rozbudowane w biodrach dziewczyny ich interesują. To magiczne 90/60/90 obowiązuje u starszych, z tego co zaobserwowałam. 35-45 latków.

:D:D:D:D:D:D pewnie tak :D