Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

benormalgirl

Dhcę normalnego faceta!!!

Polecane posty

Gość przebywasz w jakimś
niektóre kobiety też są durne tylko kierują się innymi kryteriami. głupota nie ma płci.

No tak jak spotykalam sie z biednym to nie miał nawet na wyjscie i na białą koszulę - dziekuje. 2 kryminalista w wizieniu siedział za jakies głupoty bez szkoły jak sie dowiedziałam a wcale zle tak nie wygladał całkiem przyzwoicie jak dla mnie... Nie zebym ja nie miała wad ani zalet ale uwazam ze dwie osoby powinny byc podobne....wygladem charakterem podejsciem a nie z innej planety ...

Podobne, ale przeważnie w innej kolejności. U kobiet najpierw coś innego, wygląd potem. U mężczyzn najpierw wygląd, potem coś innego. Z reguły, choć niekoniecznie dokładnie tak. Nie ma co się zasklepiać w jedynie słusznym schemacie. To tak, jak z seksem... Nieważne, czy jest dopiero po dokładnym poznaniu się, wręcz "po ślubie" albo na samym początku znajomości... Ani nie wyklucza to, ani nie zapewnia stabilnego związku. Decyduje cały szereg innych czynników, kóre w sumie tworza obraz całości.

Jesteś kobietą, kóra chce poznać interesującego mężczyznę. Facet musi być przystojniejszy od diabła, jeśli ma inne zalety, które powodują Twoje żywsze zainteresowanie. Nie dziw się, że zwracanie uwagi na wygląd kobiety jest swego rodzaju rytuałem, całkiem normalnym. Seks na pierwszej czy sto dwudziestej czwartej randce nie ma większego znaczenia. Chemia potrafi chadzać własnymi drogami i tak naprawdę nie jest wyznacznikiem niczego, co dotyczy trwałości związku.

jestem tradycjonalistka pod pewnymi wzgledami... Nie facet nie musi miec wygladu lepszego od diabla ale musi byc w miare przyzwoity i miec w głowie wiecej niz na dole...

tak wiem ze faceci sa wzrokowcami itd....i wazne sa dla nich proporcje kobiecego ciała . no ale cialo jest tylko powłoką skrywająca cos głębiej ....

obejrzałam wczoraj taki film: brzydka prawda. Niby każda dziewczyna chce po prostu normalnego faceta, ale - kto okazuje się tym "normalnym"? Jak to krótko ujęto: chodząca checklista: dość przystojny, dość przy kasie, wyksztalcony, romantyczny, nie daj boże z przeszłoscią (np. kryminalną) nie śliniacy się, ale przecież musisz czuć, ze mu się podobasz (ja sobie nie wyobrazam inaczej), nie za młody chłopcyk w spodenkach, nie za stary (30-latek za stary???? - przecież faceci w twoim wieku to najczęściej dokładne przeciwieństwo tego, czego chcesz: rzadko przy kasie, za to zwykle obślinieni...). Widzisz tu siebie? Potem jak kogoś poznasz, to dojdą wymagania co do odpowiedniego seksu, odpowiedniego stosunku do mamusi (nie za blisko, nie za daleko), terminowych oświadczyn i stosunku do dzieci. No, tu się już pewnie zapędziłam, bo przy twoim podejsciu do facetów - możesz nie dotrwać do tego etapu. Oczywiscie, nie chcę ci tu napisać, zebyś porzuciła wszelkie wymagania i brała, co dają. Po prostu nie opisałaś tu żadnego konkretnego faceta, a tylko listę braków rodu męskiego. Zły punkt wyjścia dziewczyno.

Gość normalny.,.,.,
nie tylko są na wymarciu ale w oczach współczesnych Polek-księżniczek mogą wydawać sie nieatrakcyjni.Dlaczego? a no dlatego ,ze wymaga sie od nich zachowań wrecz niemęskich. Prawdziwy facet do tego poziomu sie nie zniży ale frajer jak najbardziej. Dochodzi do tego brak umiejetności odróżnienia ordynarnego sciemniania przez nasze kobiety i mamy taki stan, że wszyscy szukają normalnosci,a normalność jest gdzieś z boku. Brylują gawędziarze, miluśińscy oszusci, zwykłe pizdy którzy zawiele sobą nie reprezentują i za wiele nie mają, zato doskonalle wiedzą czego kobiety lubią słuchac

W zasadzie w pełni podzielam Twój post, zwłaszcza że teraz tylko puści pozerzy mają wzięcie, pozniej natomiast kobiety szukają po związku z takim współczucia całego świata ! Jakby było gdzies napisane, ze pusty łeb nie potrafiący nic i przewartosciowany daje Kobiecie nieskonczoną euforię az po grób. Pozdrwiam Michał