Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale tak szczerze............

Czy cwiczycie/uprawiacie jakis sport? pytanie do ludzi po 20 roku zycia..

Polecane posty

Jak to wyglada u was? ile minut/razy w tyg/ cwiczycie? jakie sporty..? Odkad skonczyl sie obowiazkowy wf,odetchnelam z ulga (nie cierpialam gier zespolowych..) i przestalam sie "ruszac" , czuje ze mi stawy bardziej "strzelaja", miesnie sa slabsze, ospalsza jestem.. Ale nie mam motywacji do cwiczen.. brak kasy na jakies zajecia.. i malo miejsca w pokoju. Jedynie spaceruje, wybieram rower /piechote niz jechac tramwajem, ale teraz w zimie znow gorzej.. mam 24 lata

Gość łucznictwo, a tak po za tym
pracuję fizycznie

sama joge czy jakies zajecia?

Gość niestety nieeeeee
mam 27 i nic niestety ale musze w koncu zaczac sie gimnastykowac, planuje kupic rowerek ale chyba nie zmiesci mi sie w pokoju :/ slabe miesnie to ja i tak zawsze mialam

ehh

Gość asfsafsafasf
2 razy w tygodni gram w kosza, jakieś 1,5 godziny. A w pozostałe dni ćwiczę wieczorami w domu tak gdzieś po 30-45 minut różne ćwiczenia. I jak w staje codziennie to robię też trochę ćwiczeń(głównie brzuch) czyli jakieś 15-20 minut. Mam 24 lata.

Gość kasiasiaaaaa
tak, 2 razy w tyg pilates, raz taniec, silownia - cwiczenia silowe i aeroby 2-3 razy w tygodniu. Nigdy nie cwiczylam, nie znosilam w-f'u,ale od kiedy poszlam na silownie ponad 2 lata temu - uwielbiam to!:) przestalo bolec kolano, skonczyl sie bol kregoslupa, chudne:D mam 26 lat

zachecacie mnie.. tak jak mowie w moim przypadku wchodza w gre jedynie darmowe cwiczenia.. a do tych trudno mi sie samej zebrac

sa strony z filmikami,poszukaj w googlach, duzo dziewczyn poleca insanity, ale nie wiem czy to filmiki czy trening po prostu.. codziennie mozesz robic inny trening razem z video, albo zwiekszac intensywnosc, uwazam ze to jest lepsze, bo jak bedziesz robila sama sobie ot tak, np dzisiaj zrobie 20 brzuszkow i podskocze 5 razy - to nic nie da, robiac z filmikiem nie masz czasu myslec tylko robisz - tak, jak z instruktorem :) Aha i chodzi mi o porzadne treningi, np godzinne,a nie 8 minutes abs, legs itd...

Gość Paululinka
Piechotą do pracy - 30 min. w jedną stronę. Kilka razy w tygodniu ćwiczenia w domu - mam taki duży atlas i orbitrek, raz w tygodniu taniec towarzyski z partnerem i dużo sexu. ;)

:)

Gość Paululinka
Aaaa i w środy przez godzinę, półtora, powtarzamy w domu kroki z tańców. :)

Pływam (bo kiedyś trenowałam i tak mi zostało). Biegam czasami. W zimę narty. Wkurzyłam się w tym roku, bo na studiach znieśli mi wf z braku kasy, ale trudno - radzę sobie sama. Teraz poluję na tani karnet na siłkę. Mam 22 lata.

Gość Paululinka
I zimą snowboard - ale jestem początkująca. basen może z raz, dwa razy w miesiącu.

Gość Kathrinaaa
dostałam ostatnio bierznie,ab roller bench i ławeczkę do cwiczen wiec sie zabralam za siebie i swoj brzuch :)

Gość iiiiiiiiiooooooooooo
ja tak około 4 razy w tygodniu - pol godziny na hula hop, poza tym 1 raz w tygodniu aerobik (nie chce mi sie czesciej) , a poza tym ok 3 - 4 razy w tyg sama cwicze w domu (ćwiczenia ppoznane na aerobiku - 20 minut cwiczen w pionie + 20 minut cwiczen na brzuch czyli rozne brzuszki itd). I to tyle.

Ja w sumie nie mam czasu na regularny sport. Biegam od czasu do czasu rano bedac z psem po lesie. Wczesnej bylam co drugi dzien po 1.5-2 godz na silowni ale niestety nie mam na to czasu ...no i odrobina lenistwa.

Gość sdfggdfgf
nie am czasu na sport i jego uprawianie. Moim sportem jest sprzatanie gotowanie i dzieci wychowywanie. Nie powiem bo dzieki temu po porodzie szybko zeszlam i dalej trzymam linie wiec przypuszczam ze mozna to zaliczyc do uprawiania sportu?

Gość Paululinka
Myslę, że tak. Godzinne sprzatanie domu to jak aerobik. ;) ja pracuję z dziećmi, nie mam czasu usiąść na tyłku i od zawsze jestem szczupła.

Oprocz tego ze mam prace fizyczna wiec i przy niej cos tam cwicze to lubie sobie pobiegac - wzasadzie wracam do biegania po dluzszej przerwie i w tym momencie robie to z 1-2 razy w tygodni a robilbym wiecej gdyby nie to ze mam teraz lipne zmiany ktore potrwaja jeszcze z miesiac... Mam zamiar kupic sobie silownie na dlugie zimowe wieczory :)

Gość SLYCHAC STRZALY!!
"Mam zamiar kupic sobie silownie na dlugie zimowe wieczory" bogata jestes :classic_cool:

raczej "ty" niz "a" Zle nie zarabiam wiec stac mnie na jakies glupie zachcianki ...

Gość zielonkaaawa
spacery i rower w zupełnosci wystarczają :) jest to jedna z najzdrowszych form ruchu razem z pływaniem, a z roweru zimą nie musisz rezygnować, znam osoby ktore jezdzą nawet zimą do pracy na rowerze, mając jednoczesnie samochod w garażu, tylko ze są to miłosnicy zdrowego stylu zycia 🖐️

Cwiczę kilka razy w tygodniu po godzinie, jaram się tym, że taka wysportowana i w ogole taka szczupła jestem teraz, bardzo mi się to podoba.

Gość margaretta from Kraków
ćwiczę 3 razy w tyg (fitness) 1h bądź 2h, czasem zostaję godzinę na siłowni ( po fitnessie) często biegam - latem - prawie codziennie między 5 rano a 6, a zimą jedynie na bieżni, wiesz to udowodnione, że osoby które ćwiczą są bardziej optymistyczni i uśmiechnięci, zauważam to u siebie owszem czasem mam tak że ćwiczę 3 tygodnie 3 - 4 razy w tyg a taki tydzień jak ten byłam raz jutro, jutro pójdę, gdyż ogólnie mam jakieś gorsze dni, ciągle jestem zmęczona etc