Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhdfkmhdlohmol

drugi raz trafilam na psychopate-chyba cos jest ze mna nie tak;/

Polecane posty

Gość lhdfkmhdlohmol

z pierwszym rozstalam sie 2 lata temu bil, ponizal, pil drugi zaczal pokazywac juz rogi cholera jasna najgorsze ze jestem dobre normalna rozsadna dziewczyną:o

Gość lhdfkmhdlohmol
czy ja ich do jasnej cholery przyciagam???? czy mam na czole napisane-lubie psycholi??bo juz sama nie wiem:o oczywiscie na poczatku sa bardzo dobrzy, wrecz wymarzeni a potem no wiadomo

Nie oni leca na ciebie tylko ty bardziej na nich ... nie wiem na co zwracasz uwage u facetow no ale moze tu tkwi problem i warto zmienic swoje oczekiwania ... ile masz lat?

Gość lhdfkmhdlohmol
25 no wlasnie ze wrecz przeciwnie szukam faceta dobrego dla mnie a on sie okazuje psycholem-na poczatku kulturalny, dobry , stroniacy od alkoholi po pol roku chla i rzuca sie z lapami rozumiecie to??

Czasem potrzeba dobrego sowa i pocieszenia 🌼 Los sie odmieni, znajdziesz dobrego faceta :) tylko teraz bądź madrzejsza i czujna i wybierz dobrego :)

Gość lhdfkmhdlohmol
no przeciez bylam juz madrzejsza i czujniejsza po pierwszym:o i powtorka z rozrywki

Gość lhdfkmhdlohmol
ojciec pijak ale pozbylismy sie go z domu jak mialam 10 lat wiec bardzo na mnie nie wplynal brzydze sie nim i nod tego czasu zero kontaktu

Niestety najwięcej ukształtuje sie w człowieku w pierwotnej socjalizacji- do 7 roku życia. Jesteś zaprogramowana z domu, na wchodzenie w relacje z przemocowcami, idź sie zresetuj na terapię dla DDA.

A co ma tutaj dom do rzeczy ? Przestan oceniac i segregowac ludzi na podstawie tego z jakiego domu wysli .... bo wk... mnie takie myslenie Sam nie mialem lekko co nie znaczy ze jestem jakims psycholem A ty poprostu zostaw tego goscia bo nie warto pakowac sie kolejny raz w ten sam kanal ... Wydaje mi sie ze jestes kobieta ktora bardzo potrzebuje 2 osoby i przez to jestes zaslepiona zaletami partnera a nie dostrzegasz jego wad przez co po jakims czasie ktos cie krzywdzi

Gość lhdfkmhdlohmol
czyli wina ojca ze jestem zjebana psychicznie i chce sobie zniszczyc zycie ze zlym mezczyzna???

Gość lhdfkmhdlohmol
po psychopacie nume 1 bylam 2 lata sama tego oczywiscie juz opuszczam ale jaki bedzie pan numer 3?? az sie boje

Ja tez mam ojca alkoholika i jakos jestem normalny... bil mnie moja mame i siostre ... wywalilem go z domu wyslalem na odwyk ale mimo wszystko troche to we mnie siedzi ... czy to znaczy ze jestem takim samym debilem jak on ? Nie wydaje mi sie ... raczej uwazam siebie przez to co przezylem za lepszego czlowieka ... A ty kolezanko poprostu szukasz oparcia w 2 osobie na sile dlatego twoje wybory sa zle ...

Gość lhdfkmhdlohmol
nie na sile normalnie czekam az sie trafi ktos odpowiedni

Gość DlugonogaBrunetka
Ale nazywanie psychopata- to przegiecie.

Gość Eleeene
on ma sie nie trafic-Ty masz wybrac kogos o zdrowej glowie i zdrowych emocjach.

Gość lhdfkmhdlohmol
staram sie

Gość Sympatyk34
Bardzo prosta odpowiedz. Masz metalny konflikt z ojcem i przyciagasz ktorych nie chcesz. Takich ktorych bys chciala nie reaguja. Po prostu zrob mentalne odpuszczenie.

Gość lhdfkmhdlohmol
w jakim sensie?

Gość taki jeden facet 27
..a ja przyciągam wariatki co mam zrobić ?

Gość Sympatyk34
Rozwiaz konflikt z ojcem, poprzez odpuszczenie, przebacenie i zapomnienie!

Gość lhdfkmhdlohmol
to trudne wciaz czuje zlosc

Gość Sympatyk34
Podaj swoj e-mail bo to nie temat na forum. Jak tego problemu nie rozwiazesz, to zawsze trafisz na psychopatow.

Gość kto wie i powie
Mam koleżankę, która jest magnesem na takich psychopatów. Ale z perspektywy czasu widzę, że to nie dlatego, ze Ona ich "przyciąga"... Tacy jej się "podobają". Pan nr.1. Cygan. Zgrywał Księcia z Bajki. Przez rok woził ją po kurortach, kupował drogie prezenty, mówił, że kocha. Prowadzał do najdroższych restauracji, klubów itp. Pił ale przecież młody jest i trzeba się wyszaleć. Zdradził raz czy dwa ale przecież to nie jego wina tylko tych głupich dziwek co się na niego rzuciły... i inne takie słyszałam od niej. Skończyło się jak zaszła w ciążę. Wyparował jak kamfora. Wtedy się okazało, że On od jakiegoś czasu ma żonę, która również jest w ciąży. Jakąś małą, zahukaną, 16 letnią cyganeczkę, która naraili mu rodzice. Koleżanka nawet po alimenty nie poszła bo jak mu powiedziała, ze pójdzie do sądu to zjawiło się u niej dwóch smutnych Panów sugerując, że jak pozwie go o ojcostwo to zarobi kosę w plecy. Pan nr. 2. Jej obecny mężuś. Po pół roku związku dowiedziała się, że On jest rozwodnikiem i ma dziecko z małżeństwa. Później wyszło, że ma jeszcze jedno dziecko z inną dziewczyną, z która kiedyś był. Jeszcze przed ślubem wszywał sobie esperal. Jak chciała od niego odejść to wybłagał ją o szansę i natychmiastowo zrobił jej dzieciaka. Po ślubie dowiedziała się, że jest karany. Kiedyś siedział za pobicie z trwałym uszczerbkiem na zdrowiu. Teraz są już 4 lata po ślubie. Wychowują dwójkę dzieci (jej pierwsze cygańskie i drugie wspólne). On ją wyzywa przy dzieciach od kurew. Pije. Szlaja się po osiedlu z jakimiś małoletnimi złodziejami (a sam ma 35 lat). Ma firmę budowlaną i pod ich klatka non stop awantury bo nie płaci ludziom i oszukani przychodzą walczyć o pieniądze. Oj. Mogłabym pisać i pisać. A dziewczyna też jest z porządnego domu. Wykształcona. Dwa kierunki skończyła. Po prostu zawsze czuła miętę do "niegrzecznych chłopców".

Gość D.BillI
gdzieś na początku znajomosci zabierz na imprezę, upij, podenerwuj i zobacz jak się zachowuje - plus sprawdź relacje w jego domu