Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhdfkmhdlohmol

drugi raz trafilam na psychopate-chyba cos jest ze mna nie tak;/

Polecane posty

Gość .l,l,l,0---autorka_tego_tematu
"Po pół roku związku dowiedziała się, że On jest rozwodnikiem i ma dziecko z małżeństwa. Później wyszło, że ma jeszcze jedno dziecko z inną dziewczyną, z która kiedyś był. Jeszcze przed ślubem wszywał sobie esperal. Jak chciała od niego odejść to wybłagał ją o szansę i natychmiastowo zrobił jej dzieciaka. Po ślubie dowiedziała się, że jest karany. Kiedyś siedział za pobicie z trwałym uszczerbkiem na zdrowiu." zauwaz ze ona sie dowiadywala po dlugim czasie o wybrykach oczywiscie oni klamia, oszukuja, ukrywaja moj eks psychol zagrozl swoim znajomym ze jak powiedza mi zle slowo o nim to oberwa i skonczy sie kolegowanie nie mialam sie od kogo dowiedziec jaki był sam udawał mega dobrego czlowieka, uczciwego i pracowitego, potem wyszlo ze to kretaczz na moje odwiedziny rodzinka jego idealna, trzezwa, ojciec niby za granica(potem wyszlo ze w wiezieniu)) TAKIE SZUJE oszukuja, oklamuja kobiety czasem nie da sie tego wyczuc zwlaszcza na poczatku(zauroczenie )i jego ukrywanie sie ze wszystkim na to trzeba czasu ja po roku widzialam jaki on byl i odeszlam slusznie zreszta

Gość a mnie nikt nie lubi
i kazdy ucieka i unika dodam ze nie smierdze ani nic takiego czy cos ze mna nie tak?:classic_cool:

Hey ja tez przyciagam psychopatow:( Jeden bylam z nim 3 lata po wyroku zaborczy , klamca. Drugi (niestety) ojciec mojego dziecka na poczatku aniol w zyciu nie dala bym slowa zlego na niego powiedziec dopiero ozniej pokazal rozki alkohol, bicie, chamstwo... Uwierz jak by stalo 10 facetow w rzedzie ta samo ubranych np w garnitur i wsrod nich by byl jakis psychol uwierz bym wlasnie wybrala jego. Jestem atrakcyjna samotna matka czeto mezczyzni chca sie ze mna umawiac ja odmawiam.Mam doc facetow do konca zycia pogodzilam sie z tym ze tylko trafiam na takich wiec wole nie miec juz w ogole i byc samotna do konca zycia.

Gość .l,l,l,0---autorka_tego_tematu
najgorsze ze nie da sie ich odrazu przeswietlic;/ nie jestem zadna cholerna masochostka zeby byc z bydlakiem i szybko od nich odchodze(kiedy pokazuja swoja prawdziwa twarz czyli po okolo roku) chyba jedynym sensownym wyjsciem jest bycie z takim przez 2-3 lata i jesli nic nie bedzie odpierdzielal znaczy ze normalny:o i mozna myslec o wspolnej przyszlosci