Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerajasnaaa83

co byscie zrobiły po takim tekscie faceta

Polecane posty

Gość cholerajasnaaa83

uznajmy ze po roku zastanawiamy sie czy do siebie wrócić. Jest między nami wielka chemia, przyzwycajenie i duzo wspomnien tych dobrych i złych. Jego tekst: "Głowa mi mówi, ze powinnienem dać ci spokój, abyś już nigdy przeze mnie nie płakała, abys nigdy wiecej nie myslała o tym co zrobiłem wczesniej. Tych powodów jest więcej. Ale mysle, ze chce spróbować, czuje ze może warto próbowac drugi raz w koncu człowiek uczy sie na błedach"

myślę że on nie zmienił sie, a wtedy zaczybnanie od nowa nie ma sensu, bo będizxecie pwielać te same błędy gdyż on nie chce sie zmeinic

Gość Eleeene
no dla mnie jest przeslanie jasne: ostrzegalem Cie , nie posluchalas , nie miej pretensji. Bedziesz nie raz plakac i zastanawiac sie nad jego wyskokami. Nie czytasz znakow kolezanko.

Gość cholerajasnaaa83
tu raczej nie chodzi o wyskoki w bok:P

on "chce zacząć od nowa" ale nic w sobei nei próbuje zmienić, wychodiz z założenia moze tym razem wyjdzie, nei stara się odpuść

Gość Eleeene
wyskoki -tak nazwalam postawe, ktora niekoniecznie musi Tobie sie podobac Tak przenosnia w moim napisaniu.

Gość cholerajasnaaa83
czytam ze zrozumieniem koleżanko;) powiedziałam muzreszta ze chciałabym wrócić ale myśle ze z jego strony nic sie nie zmieniło..a przez usta nie przechodzi mi zeby powiedzieć zebysmy sie wiecej nie widywali

Gość Eleeene
to jestes wieksza ciapa, niz myslalam :-P

Gość :/ :} :/
"co byscie zrobiły po takim tekscie faceta" zaczeły sie smiac badz rece by mi odpadły ...w zaleznosci od tego który by to mówił

Gość nataszka26
tez mam podbny problem a nie wiem co ci doradzic bo to mozesz wiedziec tylko ty jaki twoj facet jest ja nie raz myslałam o moim ze jest taki czy taki ze zrobi to czy tamto a wiele razy sie myliłam tak jak teraz gdy wczoraj mnie zostawił i nie wiem tez co mam robic

Gość cholerajasnaaa83
fiku miku tys baba czy facet?:P własnie wiem, jakby rzyszedł i powiedział kocham cie Madziu, wrócmy do siebie nie widze sensu zycia bez ciebie to pewnie bym wróciła i zaryzykowała;) a w takiej sytuacji nie chce wracac..bo to jest na zasadzie..jest chemia, lubimy spedzac razem czas, nie było nam razem żle, nie umiemy być znajomymi..ale nie umiemy tez zrezgygnować z tej znjaomości i kontaktu to może spróbujemy

a co on zrobil wczesniej??? bo wszyscy sie wypowiadaja jak by wiedzieli o co chodzi a moze lubisz sobie pogadac sama ze soba!!

Gość cholerajasnaaa83
cipa jestem wiem!! w stosunku do niego starszna cipa:P

Gość :/ :} :/
"Głowa mi mówi, ze powinnienem dać ci spokój, abyś już nigdy przeze mnie nie płakała, abys nigdy wiecej nie myslała o tym co zrobiłem wczesniej. Tych powodów jest więcej. Ale mysle, ze chce spróbować, czuje ze może warto próbowac drugi raz w koncu człowiek uczy sie na błedach"." rozumiem ze chłopak cie nie chce

Gość notoladnie
a ile ten facet w ogole ma lat? Co takiego on zrobil, ze przyznaje sie do bledu? Dlugo jestescie w zwiazku

Gość :/ :] :/
rozumiem ze najzwyczajniej w swiecie chlopak cie nie chce

Gość cholerajasnaaa83
powiem tak nie chce czy chce..sam wyszedł z pomysłem powrotu..ja sie nic nie odzywałam:) a co sie stało, myśle ze nie umiał mnie pokochac po poprzednim 9 letnim związku..miał problemy z zangazowaniem.

Gość zjfhadhg
uciekłabym.

Gość bajenka234
nie chce przynudzać, ale "nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki" To powiedzenie bardzo sprawdza sie w zyciu. Zgadzam sie z tym co napisala w drugim poscie fikumiku. Ale jesli go kochasz, jesli bylo ci z nim dobrze, to moze daj szanse.

Gość ciężarówka:)
robi z siebie ofiarę. To tak samo jak mężczyzna, który odchodzi mówi: nie zasługuję na Ciebie. Tak bredzą tylko cipy, a nie mężczyźni. Mężczyzna, który kocha stanie na czubku chuja, żeby odzyskać kobietę i nie będzie pierdolił takich farmazonów:/

Gość notoladnie
ja ci powiem tak, ze moj byly tak samo mi napisal nie wiem czy to regolka z neta czy jak? Ale ja sie zeszlam i to moj blad, bo on sie nie zmienil tylko jak cos mial zrobic do sciemnial. I wiesz co sie stalo tak czy inaczej sie rozstalismy. Zbyt pozno faceci zaczynaja myslec!

Gość cholerajasnaaa83
dzieki cieżarówka..świeta racja:) tak sie chciałam pozalić tylko

Gość bajenka234
autorko, widze ze tak sprawa sie przedstawia u was. Wolalabys zeby ci obiecal ze nie bedzie tak jak poprzednio, a co warta jest taka obietnica gornolotnie wypowiedziane slowa, Słowa, słowa, słowa. Licza sie czyny. Nie wiem jak wygladala, poprzednio wasza relacja, ze nagle po roku sobie o tobie przypomnial, czy byliscie razem, czy to byly tylko spotkania, I dlaczego doszło do konca i jak dlugo sie spotykaliscie/byliscie razem. Przybliz troche sytuacje moze bede w stanie doradzić Ale mówię - ze to nie wygląda beznadziejnie

Gość 455555
dalabym sobie spokoj po takim tekscie w ktorym zero slowa o milosci

cholerajasnaaa83 my mieliśmy przerwę w związku i wiesz jak to było. Ja zerwałam kontakt, on zaczął go szukać i nie pierdolił jak poparzony tylko zaprosił mnie na spacer i do restauracji i prosto z mostu powiedział,że kocha i chce wrócić. Żadnych podchodów, żadnego zastanawiania się co on ma na myśli. Jasny krótki komunikat.

a tak swoją drogą... co byśmy zrobiły? Powiedziały,żeby poszukał kogoś innego komu może dupę zawracać:)

Gość dajcie spokój! Nie wchodzi
się dwa razy do tej samej rzeki!!! No, i odgrzewane nie smakuje:) Także daj sobie spokój z nim dziewczyno, po cholerę wszystko rozdrapywać na nowo? Zapewne jesteś jeszcze młodziutka i wszystko przed Tobą! Odpisz mu, że czasami na sam seks możecie się spotkać, ale to tyle z Twojej strony, bo masz inne plany;)...Pewnie byłby w niemałym szoku:P

Gość to tak zrób bo
kombinator taki co kombinuje na zasadzie a nuż się uda jeszcze zaruchać. Przepraszam za tekst. Mam też takiego. Odzywa się co parę lat, najczęściej wtedy gdy szukam pracy. Tylko ten moj znany jest z tego, że umie robić pieniądze i myśli chyba, że ktoś na to poleci.