Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csff

ktorejs z was udalo sie podniesc poczucie wlasnej wartosci?

Polecane posty

Gość rocketqueen19
w podniesieniu swojej wartości dotyczącej Twojego charakteru będzie pomocne na pewno znalezienie sobie zainteresowań.. w których będzie najlepsza i w których będziesz miała największe obeznanie. Jak się na czymś znasz, szczególnie na tym co lubisz, to możesz tym zaimponowac innym, a nawet jesli nie zaimoponujesz, to masz alibi, w temacie, w którym tylko Ty jesteś mocna. a co do wyglądu too.. hmm.. podkreślaj swoje atuty, ale lepiej chowaj szczególnie wady. Możesz coś zmienić. Ja np kupiłam brązowe soczewki.. wyglądam w nich o wiele lepiej niż w moich, niebieskich oczach i od razu ciesze się większym zainteresowaniem, staram się nei uciekać, tylko wierzyć dzięki temu w siebie. a cale życie byłam pesymistką chowającą się w kącie :)

Gość agniecha ta
wiecie co? czytam i ciesze sie ze wreszcie pisza fajne normalne osoby. mi ten topik tez pomaga. fajnie ze zamiast dokopac np autorce, to znajduja sie ludzie ktorzy potrafia i chca cos dobrego powiedziec. dzieki!

Gość derekbo
Mamy czasem chec sie poudzielac . Jak pisac to zeby pomoc. Po co dokopywac . Pamietaj ze dokopuja zawsze ci ktorzy maja jakis problem - albo chwilowy spadek nastroju, albo glebszy problem albo nuda alboe albo.. W sumie nie powinno cie to interesowac dlaczego ktos dokopuje kiedy prosisz o pomoc. Bo to nie twoj problem a jego zachowanie wredne i wynikajace z ww, powodow. Kop takich w tylek i okrezaj szerokim lukiem. niech spadaja na swoje poletko.

Gość ja uwazam ze ci
ktorzy na forum pluja jadem zazwyczaj sami maja problemy. jak ktos jest zrownowazony psychicznie radzi sobie w zyciu to potrafi innnej osobie udzielic sensownej pomocy czy jakiejs wskazowki