Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość . King
Wróg a ile masz lat? ;-)

Gość wróg publiczny
Quis leget haec kochanaq chyba coś sobie za dużo popijałaś w wolnych chwilach ;-)

Gość wróg publiczny
yy ja pisałam że wam nie powiem ale dobra.. wszyscy powiedzieli to niech będzie też będę szczera 18 ;-)

Gość wróg publiczny
Quis leget haec dobra rozumiem nie musisz już odpowiadać domyślam się ;-)

Gość wróg publiczny
no to wszystkiego najlepszego ;-) ale czuje że to słaba wymówka bo to było aż prawie tydz temu ;-)

Gość wróg publiczny
oo a czemu aż tyle ?? zaraz popadnę w kompleksy ;-) nie no żartuję ;-)

Gość wróg publiczny
czyli mam rozumieć że teraz też szalejesz ;-) a gdze twój men ?? pijesz sama?

Gość polana dzika
to jest silniejsze ode mnie :P ale przysiegam,ze to ost. wpis... maly zrobil sie glodny i je wlasnie :-/ ma pore , a ja tak zagladlam i napisze pare slow 1. ale piwko bym z wami wypila:)mmmmm 2. jestem z podkarpacia 3. meza wykorzystam chyba, a co, chociaz te gatki zbyt sexowne nie sa 4. wrog-piekny wiek, i poukladane w glowie :) to widac a to najwazniejsze :) 5. king i wrog--moze bedzie love story hehe 6. quis- bedziesz miec kaca 7. bede szukac was tu jutro :):) 8.tez zwykle tu czytam, nie udzielam sie :) no to by bylo na tyle, oby, wylacze kompa bo nie odejde hehe juz na koniec, buziaki, :P:P:Pmilej nocki kochani

Gość wróg publiczny
1. ale piwko bym z wami wypila mmmmm 2. jestem z podkarpacia 3. meza wykorzystam chyba, a co, chociaz te gatki zbyt sexowne nie sa 4. wrog-piekny wiek, i poukladane w glowie to widac a to najwazniejsze 5. king i wrog--moze bedzie love story hehe 6. quis- bedziesz miec kaca 7. bede szukac was tu jutro 8.tez zwykle tu czytam, nie udzielam sie padłam, oplułam monitor i powoli wstaje ;-) dziękuję za komplement ;-) będę was tu jutro szukać ;-)

polana -- zayebiste studium przypadku :P wrog--- men gra ze swoja sis. to dziwne ,ale kazdy ma swoj swiat. :P ja siedze na forum i ogladam film na ipla :P moj facet gra a jego siostra lubi ogladac jego poczynania. jedyne co razem robimy to jemy i napelniamy szklanki :D aha i kazdy pije cos innego :P

Gość wróg publiczny
o kurczę fajne to ;-) już was widzę jak spotykacie się przy stoliku żeby napełnić szklanki i nalewacie sobie ;-) wyobrażam to sobie ;-)

Gość wróg publiczny
to smacznego ;-) muszę uciekać bo komputer mi strajkuje ;-) bedę jutro przed południem dobranoc uważaj na siebie po drodze do kuchni ;-*

najebać się w trupa, albo z kimś, albo sama. Wole z kimś, bo wtedy nie mam poczucia "przegraństwa życiowego". Potrzebne mi to, by nie myśleć o problemach całego tygodnia, taki restart systemu.

Gość wróg publiczny
;-) a już jestem , dzień dobry ;*

Gość . King
Dzień dobry :-D przepraszam ze wczoraj nie pisałem internet mi szwankuje jak wszystkim w mojej okolicy.

Gość wróg publiczny
no nic w końcu to nie twoja wina była tylko internetu, wybaczamy ;-)

Gość . King
:) dziewczyny chyba jeszcze śpią ;) quis pewnie będzie miała strasznego kaca :-) a co do wczorajszego pytania to z województwa świętokrzyskiego jestem a Ty? :)

Gość wróg publiczny
lubelskie ;-) polanka z podkarpackiego wszyscy z daleka , Quis leget haec jestem ciekawa co u niej ;-) vzy głowa jej nie boli ;-) może zaraz się pojawią ;-)

Gość wróg publiczny
pralnia ?? a jak samopoczucie ??

Gość . King
Hej quis B-) no niestety wszyscy z daleka . . . .