Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 . King

Co lubicie robi膰 w soboty wieczorem?

Polecane posty

polana --ja tez musze zrobic pazurki :P co do prasowania !!! podrzu膰 do mnie --uwielbiam prasowac :D moje plany--- o 13 ide do pralni po suche ubarnia. wracam do domu i the end. !!! :D king, wrog--- zazdrosze wam wieku :O mowie szczerze :O:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polana dzika
jezu salon wyglada jak ...pobojowisko, maly rozrzucil 150 sztuk klockow drewanianych dookola :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Wr贸g a my艣lisz 偶e z jakiego powodu polana spa艂a do 9.30 ? Bo ca艂膮 noc m臋偶a wykorzystywa艂a :) hi hi hi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
Quis smiejesz z tym praswowaniem :D?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
taknoc byla pelna sexu, :D polozylamm malego, wracam a stary spi , a ja w gotowosci i zonk, odpalilam kompa i ogladalam film, tez o sexie "to tylko sex" i zlecialo do polnocy no ,a ze moj rano moglby na okraglo, to sie obudzil i chcial sie dobrac, ale ja rano jestem nieprzytomna i nic nie wskural, wiec zasnelismy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
king ja Ci powiem z w艂asnego do艣wiadczenia 偶e ja gdy jestem pomalowana to wtedy czuj臋 si臋 pi臋knie i ca艂y 艣wiat jest m贸j mog臋 wszystko ;-) a tak mhy.. to nie bardzo najlepiej z domu nie wychodzi膰 ;-) ot ca艂膮 tajemnica ;-)

Udost臋pnij ten post

king--- mowisz jak moj facet :P po co ci ten tusz ??? podobasz mi sie bez niczego--taka naturalna :P a najbardziej jak budzisz sie rano :P taaaaa jasne !!:P wlosy kazdy w inna stone, spiochy w oczach, ryj lekko opuchniety :D czasami z resztka rozmazanego tuszu pod oczami -- zayebiscie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
Quis leget haec ju偶 jeste艣 nawet, nie wiem kiedy wysz艂a艣 ;-) polanko ja te偶 moe ci poprasowa膰 bardzo lubi臋 no a jak bym mieszka艂膮 bli偶ej Ciebie to wiedz 偶e od swojego dziecka musia艂aby艣 mnie 艂opat膮 odgania膰 kocham dzieci ;-) pilnowa艂abym Ci jej non stop

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
To z rana chyba ka偶dy jest zaspany troch臋 wody ch艂odnej i odrazu cz艂owiek przytomnieje :) w艂a艣nie nie potrzebne s膮 wam te tusze pudry itp itd mo偶na by wymienia膰 . . . . ;) bez tego chyba te偶 da si臋 偶y膰 ;-)

Udost臋pnij ten post

Za daleko mieszkasz,moze jaki艣 ciekawy program mi zaserwujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Ja te偶 bardzo lubi臋 dzieci najbardziej takie do 5 lat bo potem dokuczaj膮 :) . . . Mo偶e dzisiaj brat przyjedzie z c贸rka to pewnie b臋d臋 mia艂 zaj臋cie :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
Quis leget haec a kto ? zdrad藕 ja si臋 nazywasz bo tak dziwnie Ci臋 nazywa膰 ;-)

Udost臋pnij ten post

Nie, szybko nic nie lubie robi膰.Dok艂adnie,subtelnie i precyzyjnie.I wolno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
no moj tez kurcze nie zauwaza, czy z make upem czy bez, nie widzi roznicy, a ja sie staram itd, wkurza mnie to, bo ja rano ne czuje sie jakos sexi, a ten normalnie sie achowuje jakby jakas sexbombe mial w lozku:D a jak sie wystroje, fajnie ubiore, pomaluje to wtedy nic haha, ale za to widze ,ze inni zauwazaja :P oj i jeszcze dzieci lubisz:D no idealny material na meza :P co do prasowania NIE NAWIDZE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
ile c贸rka brata ma lat ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
wrog ja w twoim wieku nie lubilam dzieci , cale szczsecie,ze mi sie odmienilo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
N I E - - domy艣lam si臋 ze jeste艣 kobiet膮? ? ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
NIE- wlasnie zdardz plec?

Udost臋pnij ten post

King wprost przeciwnie.Musze sie nauczy膰 gdy偶 p艂ace bez przerwy s艂ono za wszystko.:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
mam nadzieje 偶e mi si臋 nie odmieni ;-) polanka jedno dziecko ma偶 ??

Udost臋pnij ten post

wrog --- Wy !!! :P pisalam kiedys na tym forum jak mam na imie :P nie--- podstawa to dobra deska i zelazko :P polana ---- masz racje !! zaluje ze jestem stara albo ze king taki mlody :P:D

Udost臋pnij ten post

i deska i zelazko na wysokim poziomie tylko u mnie tepa pa艂a:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
N_I-E jeste艣 m臋偶czyzn膮 ? w skr贸cie to k艂adziesz ubranie i po nim je藕dzisz 偶elazkiem pr贸buj , trening czyni mistrza ;-)

Udost臋pnij ten post