Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 . King

Co lubicie robi膰 w soboty wieczorem?

Polecane posty

Go艣膰 . King
KURVA musz臋 zwali膰 konia-tylko to mnie mo偶e uspokoi膰 przez jaki艣 czas nie b臋de m贸g艂 odpisywa膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 . King
jestem mu艂zumanem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
no w艂a艣nie i tak wiemy ze to nie on marna prowokacja ;-) hee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wr贸g publiczny
ja nimam konta ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Ja pier . . . . Co to za trudno艣膰 wyprasowa膰 koszulk臋 czy co艣 innego ja mam 17 lat i takie rzeczy sam potrafi臋 robi膰. A mi si臋 wydaje ze ty nie o prasowanie wcale tu piszesz ha ha ha . . .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
艁a艂 ale dzieci si臋 podszywaj膮 no naprawd臋, bawcie si臋 dalej popierdole艅ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
zalogowalabym ale mam glupi nik, taki wymyslony na poczekaniu :P JD z cola- , nie przepadam, wole czysta z cola:) to mi zalatuje bimbrem, ale sa smakosze, i uwbiam biale polslodkie wino :P king-zadupia sa najlpesze:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
A gdzie polana?

Udost臋pnij ten post

King m艂odzieniaszku mi艂y moja najm艂odsza latoro艣l jest o 100 % od Ciebie starsza i ja mia艂bym i艣膰 na podryw m臋偶atki?? :D Dobre.:D Dzienks jeszcze raz.Mi艂ej niedzieli:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Quis no widzisz nawet jak si臋 zalogujesz to nic nie da bo i tak b臋dzie podszyw. . . A dlaczego zadupia s膮 najlepsze? ? ? Du偶o krzak贸w ? :) haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
gdzie ? co zadupia czy ja gdzie jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
no ba ! nie no ja jestem antymiastowa, nie lubie zgielku, tego tempa, zero prywatnosci, ja mieszkam prawie w lesie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
N I E - nie pisz do mnie m艂odzieniaszku! A sk膮d ja mog臋 wiedzie膰 ile ty mo偶esz mie膰 lat i wgl tak to wygl膮da艂o . . .

Udost臋pnij ten post

N_I_E --- nie jestem m臋偶atk膮 :P i jakos nie zanosi sie ze bede :P milej niedzieli :) polana, king-- mam ochote pojsc na grzyby do lasu :D

Udost臋pnij ten post

king jak masz 17 lat to Ci臋 wyr贸偶ni艂em,bo kulturalnie si臋 zachowujesz,chyba ze zn贸w jest podszyw :D Jak tak to kij Ci w ucho :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja w soboty lubi臋 odpoczywa膰
, p贸j艣膰 sobie na si艂k臋, na piwko z kolegami. Generalnie nie lubi臋 imprez. Wczoraj poszed艂em do klubu i bardzo 偶a艂uj臋 tego. Zrobi艂em tylko z siebie durnia, ta艅czy膰 nie umiem, muzyka mi nie odpowiada, za du偶o dymu. Nie wiem gdzie poznam swoj膮 2 po艂贸wk臋, ale w klubie to raczej si臋 nie stanie. Nie b臋d臋 wi臋cej na imprezy w klubach chodzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
Polana - bo napisa艂as ze zadupia s膮 najlepsze mo偶e i s膮 dobre ale nie pod ka偶dym wzgl臋dem. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
haha na grzybki powiadasz? a jakie Q ty 艂obuzie, halucynogenne chyba o tej porze :D NIE- co sie stoporczysz:) wyluzuj, tak zagadywales, ze wygladalo to wlasnie tak, :) na jakis flircik, a to chyba dozwolone co nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
no King jasne,ze nie m ja tez nie mieszkam na zadupi ale na uboczu torszke, :) haha nie no, ale teraz w dobie netu, samochodow zadupia juz nie takie straszne do kolegi co nie lubi klubow-witaj w klubie :):D tez nie przepadam, starzeje sie:( ale meczy mnie to, tanczyc tez nie potrafie jako tako, ost z mezem chodzimy czasem na -nie smiejcie sie-bardziej kameralne impry, ale rzadko na dancingi:P ale przysiegam sami mlodzi ludzie i swietnie sie bawia, :D

Udost臋pnij ten post

Ja w soboty lubi臋 odpoczywa膰---- trzeba bylo zostac z nami :P polana-- czytasz w moich myslach ;) :P ja mam cisnienie na wyjazd :O wies albo ''zadupie '' nie ma znaczenia ehh :O

Udost臋pnij ten post

ja nie lubie tanczyc i tu jest problem bo moj facet wywija jak latynoska sucz :D jak ide do pubu to tylko w jednym celu ..... wrog --- gdzie jestes ??? ty tez pomagasz mamie ??? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
je po jakichs zakupach w wielkim miescie plus po prostu dluzszym pobycie w centrum , umieram na bol glowy, haha, kiedys moglam inaczej, ale teraz zmiana stylu zycia-rodzinnie i spokojnie- wiec jednym slowem ZAMULILAM sie :D hahhahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja w soboty lubi臋 odpoczywa膰
Mog艂em siedzie膰 przy kompie, ale nie chcia艂em. Nie lubi臋 w soboty w domu siedzie膰. Po prostu nie lubi臋 klub贸w. Nie艣mia艂y jestem wi臋c s艂abo sobie w takich miejscach radz臋. Generalnie chodz臋 na si艂ownie czy saun臋, na piwo, czasem do kina. A kluby nie s膮 jedynym miejscem gdzie mog臋 kogo艣 pozna膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 . King
NIE - - co ty taki z艂o艣liwy? Dziewczyny je偶eli chodzi o grzyby to tylko halucynki teraz s膮 (radz臋 nie pr贸bowa膰 ) quis czemu taka smutna jaka艣 jeste艣? :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polana dzika
Quis- je tez nie lubie .....normlanie jeszcze z moim cos ujdzie, ale jak ktos mnie prosi znjaomy itp, to mam dosc, jeszcze jak mnie poobkreca to masakra, nie nawidze, a moj jak napije to tylko by tanczyl, no i wtedy dozwolona jest jedyna forma zdrady, moze tanczyc z innymi ale tylo z e znajomymi :)

Udost臋pnij ten post