Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość polana dzika
no KIng bo teraz pelno jest zniewiescialych facetow, wiesz solarka i te sprawy:P dziobek

K-- jedno i drugie :P odpowiadaj bo jesteśmy ciekawe :D Iza-- u mnie jakos 4 st. dobry pomysl --kupie cos do ubrania :P cos smiesznego :P oczywiscie jak cos znajde :P

Gość polana dzika
king a ty ze szkoly klikasz/

Gość polana dzika
ide zrobic sobie kawe, i jeszcze chwila spokoju zanim moj wroci z pracy,

Gość . King
Ubieram się zależnie od okazji jak idę do kumpla albo gdzieś z kumplami to dresik najlepiej :) najbardziej lubię białą koszulkę i jeansy :-D ubieram się raczej w stylu skate, ale nie zawsze :-D

Gość . King
Tak ze szkoły klikam na tel. :-D

Gość polana dzika
qusi -sex :D zawsze sie ozywiam , nie no pogoda mnie przymula, pies pod kaloryferem, kot na kaloryferze, wszyscy dupy grzeja jak moga temat--jezu nie mam weny quis- to chyba normalnie, nie moglabym byc z facetem co wiecej ma kosmetykow ode mnie, ale nie powieml uwielbiam jak facet ladnie pachnie, moj na szczescie tez:D

Gość polana dzika
tfu King mialo byc

Gość . King
Jakiś temat? A co lubicie albo co chciałybyście robić w wolnych chwilach :-D

Gość polana dzika
ja to jestem chora psych, wiecie, ogladam ost przed snem jakies chamskie horrory i potem mysle i mysle bo usnac nie moge, a i tak mnie ciagnie do takich rzeczy,

Gość polana dzika
King-wolna chwila a co to jest :( tzn kiedys uwielbialam byc sama, wiesz ksiazka, film, drink, ale odkad mam dziecko, nie ma czegos takiego jak chwila dla siebie:( maly pozno chodzi spac, jak spal w dzien to wtedy chwile mialam, ale co najwyzej na umycie garnkow, teraz i tak jest lepiej, bo nie wymaga on juz takiej uwagi ale mysle,ze to jeszcze nadrobie, kiedys lubilam poogladac sobie filmy XXX :D a nadal uwielbiam spacery w dzikie pola :P, no i kocham kwiaty, wiec caly okres wiosenno-letni spedzam przy ich pielgnacji, i tojest moj relax , a w sumie teraz wystarczy mi kubek z kawa, i np chwila na hustawce, i jest ok

Gość polana dzika
kot- pffff, zwykly dachowiec buras, tzn kotka, mam druga jeszcze ale ona nie lubi byc w domu, jest piekna srebrny ma kolor, taki przydymiony i bardzo puchata, na wiosne mielismy malego slicznego kotka , bialy w czarne latki, ale w lipcu zachorowal, mial 4 mce, byl przekochany, uwielbiali sie z malym, i zachorowal, w nocy ok 23 jedzilismy wszyscy z nim na dyzur do weterynarza, zaplacilismy ale niestety zdechl na drugi dzien, nie moge nawet myslec o tym bo placze, bo ja tak mam, dla mnie zwierzeta sa jak ludzie, a jak juz im sie dzieje krzywda to dopiero cierpie

Gość polana dzika
no quis- witaj w klubie, znam wszystkich seryjnych mordercow swiata, ich modus operandi,... a moj sie wscieka,ze jestem nienormlana, wiem co sie dzieje z ciale po smierci i takie tam, a moja ulubiona prasa do kawy to "detektyw: i "sledztwo" wstyd sie przyznac,

Gość polana dzika
znaczy sie znam :D nie osobiscie na szczescie kwiatki-moja milosc, czasem sie nawet nie przyznaje ile na nie wydaje, nie liczy sie dla mnie nowy ciuch, buty nic, jak widze te pienke stragany kwiatow , okolica domu tonie w kwiatach, chodze, plewie, wyrywam, gadam do nich, a jak np deszcz zniszczy to potrafie wyc :D

iza--- ja pochowalam swojego kochanego pieska :( byl ze mna 14 lat.:( do tej pory nie moge pogodzic sie z jego smiercia. :O chcialabym miec kota ,ale moj facet jest uczulony. zaraz sie duzi :O ''gdyby mial wysoka polise mogla bym pomyslec nad jakims futrzakiem'' :P :classic_cool:

Gość polana dzika
ooo juz widzicie po wielkosci postow, co mnie kreci :P niebezpieczne tematy dla rozmowcow haha, ok juz nie bede sie rozpisywac,

Gość DJADAM0S
Dawać odbyta za pieniądze lubię:P

Gość polana dzika
osz ty Quis:D a ja mam w domu stwory prosto z kosmosu, patyczaki te dopiero maja faze

Gość polana dzika
i znow zmiana warty, a i zbliza sie powrot mojego z pracy, wiec teraz ladnie wyjde z cafe, pozory 3eba zachowac:)

Gość polana dzika
King pewnie pilnie sie uczy, a nie :D chyba ,ze ma przerwe i dobiera sie do jakiejs laseczki:P

Gość . King
Ja na lekcjach słucham :-q nic mi się nie chce.

Gość . King
Nie długo w ogóle nie będe pisał bo idę na wf wyżyje się trochę :O