Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yazyazyazyazyazyaz

YAZ- nie wiem co dalej ?

Polecane posty

Gość yazyazyazyazyazyaz

Przyjmuje już trzecie opakowanie yazu. Strasznie bolą mnie piersi wypadają włosy, no i przytyłam.. Jestem na 20 tabletce różowej i dzisiaj kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i do końca. Chciałabym odstawić te tabletki.. Na ostatniej tabletce plebeco w niedziele mam dostać okres i nie chce już zaczynać nowego opakowania. I zastanawiam się czy dzisiejszy stosunek nie ma nic do rzeczy? Bo zastanawiałam się nad tym ze skoro teraz się kochaliśmy to żeby być pewnym że nie będzie ciąży powinnam wziąć jeszcze te czwarte opakowanie ? Czy to że dzisiaj był stosunek nie ma nic do rzeczy ? i mogę spokojnie zakończyć te opakowanie nie przyjmując następnego ?

Jesteś zabezpieczona do dnia przyjęcia ostatniej różowej tabletki. Jeśli nie przyjmiesz kolejnego opakowania nie jesteś zabezpieczona podczas stosowania tabletek placebo. W zasadzie w ogóle ich nie przyjmuj, po prostu po przyjęciu ostatniej różowej tabletki wyrzuć pozostałe cztery białe tabletki.

Gość prosze o odpowiedź
w tracie brania tabletek placebo jestes tak samo zabezpieczona. ciąża Ci nie grozi na 100%

"w tracie brania tabletek placebo jestes tak samo zabezpieczona. ciąża Ci nie grozi na 100%" Nie opowiadaj bzdur. :o Jeśli nie weźmie kolejnego opakowania, a takie właśnie ma plany, to nie jest zabezpieczona. :o 🖐️