Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilka pytańw kwestii org.

Opłaty wnoszone po weselu za część restauracji i zespół

Polecane posty

Gość kilka pytańw kwestii org.

60% ceny za restaurację już jest wpłacone, pozostałą sumę mamy wpłacić po weselu. Tak samo jak po weselu mamy zapłacić zespołowi, kamerzyście ( ale to wiem, że przy odbiorze filmu). Tak się zastanawiam teraz co oznaczą to "po weselu" Z samego rana? czy po prostu potem się w wolnej chwili przyjeżdża po odespaniu nocy i płaci należność? Do zapłaty za salę jak i zespół łącznie jest jeszcze 10 tysięcy. Nikt z nas ani z naszych rodziców nie będzie takiej kwoty brał ze sobą. Ze względów bezpieczeństwa, żeby się gdzieś nie zawieruszyło w ferworze zabaw:). O kasie z kopert nie myślę, bo nie zamierzam jej liczyć podczas wesela i od razu wszystko powędruje do mieszkania. A więc gotówki żadnej przy sobie mieć nie będziemy. Czy będzie na to czas by pojechać do banku i wziąć tę kasę czy zespoły wymagają o 6 rano płacić tak samo jak restauracja. Zastanawia mnie ta kwestia, a nie zostało to dogadane usłyszałam tylko reszta po weselu. Muszę teraz dopytać będziemy się jeszcze widzieć ze wszystkim więc się dowiem. Jednak może się podzielicie zanim to uczynię jak było u Was. Mogliście to zrobić troszkę później czy na gwałt zaraz po skończonym weselu rano? :) dzięki za wszystkie odpowiedzi mam nadzieję, że jakieś się znajdą:)

U mnie było tak, że chyba w ciągu 2 dni trzeba było uregulować resztę należności :)

Gość A nie masz tego zawratego w
umowach? Przecież to indywidualna kwestia i na pewno nie powinna być zostawiona 'na gębę':O