Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOŚ_TAKI

Moja dziewczyna boi sie kochać!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość KTOŚ_TAKI

Witam, jestem ze swoją dziewczyną ponad 5 lat, od jakiś 3 lat sie kochamy, tzn kochaliśmy sie bo odkąd rok temu przestała brac tabletki, sex zamienił sie w peeting czy jak to sie tam pisze, no może czasaem się kochamy ale nie jest to zbyt częste bo ona boi sie że zajdzie w ciąże, kurcze jak ją przekonać że prawdopodobieństwo wpadki jest nikłe przt użyciu prezerwatyw i kochaniu sie w dni niepłodne?? Co o tym sądzicie??

Gość StokrotkaZmeczonaNieco ;)
Porady wyzej udzieli zbok z kobiecym nikiem ;) hehehe

Gość KTOŚ_TAKI
Więc oczekuje jakiejś poważnej porady

StokrotkaZmeczonaNieco ;)-- odbija Ci facet.Ta czarująca istota jest z krwi i kości kobietą głąbie:D

O! Stokrotka pokazuje jak bardzo nie chce tracić na mnie swojego cennego czasu. :classic_cool: Porada jest poważna. Paniczny strach przed ciążą nie jest normalny i trzeba to leczyć albo czekać aż minie z wiekiem (czyt. pojawi się instynkt macierzyński i będzie chciała mieć dziecko). 🖐️

heheheheh jasne perwersja i kobieta. Lubisz facetow chciales napisac :)

A co ruchałes ja ze tak wierzysz ze to kobieta... ciekawe, ciekawe..

Jest jeszcze jedna opcja. Jeśli tabletki dawały jej poczucie bezpieczeństwa to trzeba do nich wrócić. No chyba, że przy tabletkach używaliście też prezerwatyw, co również normalne nie jest. 😴

"A co ruchałes ja ze tak wierzysz ze to kobieta..." RuchałAś jak już tępaczko. NLN też jest kobietą. 🖐️

Macie po kilka nikow i piszecie to samo,dla uwiarygodnienia swej wersji tylko nie zapominajcie sie wylogowac ;) Bo pewna wasza "przyjaciolka" juz tak wpadła hehehehehe 🌻 🌻 🌻 kocham swoja infantylnosc. 🌻 🌻 🌻

Gość mmmrrr
chyba powinna coś z tym zrobić , po poważnie psychika jej się zwichruje .. a dlaczego nie bierze tablet..skoro nie miała przy tym takich lęków ?

Ja nie jestem tak załosna by sie wysilac o przyjaciol na forum, mam w realnym zyciu. Dlatego tak wam cisnienie skacze "curwy" 🌼 🌼 🌼 Dla mnie kaffe to tylko zabawa, dla was zycie.... mimo wszystko nie zal mi was