Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin8u6f

Czy znajdę dziewczynę - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Marcin8u6f

Mam 27 lat i bardzo chciałbym znaleźć sobie dziewczynę ale jest kilka problemów tzn. gdy chodziłem do trzeciej klasy liceum zawodowego zrezygnowałem ze szkoły aby opiekować się w domu chorą mamą i babcią które potem zmarły , drugi problem to brak prawka. I teraz mam pytanie - Która dziewczyna pokocha faceta z bądź co bądź wykształceniem podstawowym i bez prawka ? Boję się , że nie mam czym zaimponować dziewczynie. - Co wy dziewczyny na to ?

jak się boisz to zapisz się do szkoły i zrób prawko - to nie problem przecież

Gość Kubusiowaaaaaaaa
"Boję się , że nie mam czym zaimponować dziewczynie. - Co wy dziewczyny na to ?" badz soba:P Poza tym prawko zawsze mozna zrobic:)A to,ze [oswieciles szkole dla rodziny to jest godne podziwu i szkole w tej chwili mozesz zrobic!

Gość Marcin8u6f
Tylko myślę , że mając dziewczynę byłoby mi łatwiej ponieważ miałbym dla kogo się starać

Gość a co mi tam!
powinieneś to robić dla siebie, nie dla kogoś. Czasem z kimś wykształconym nie ma o czym rozmawiać, więc to czy masz szkołę czy nie, nie jest wielkim problemem. Z resztą miłość jest ślepa:)

Gość delicja3
Co racja, to racja- kształcic powinieneś się dla SAMEGO SIEBIE. Świat nie składa się tylko z blachar, które lecą na faceta bo ma auto i prawko. Poza tym w tej chwili skończenie szkoły nie jest problemem- są licea dla dorosłych itd. Zainteresuj się, sprawdz co i jak, a miłośc sama przyjdzie;) jak to mówią...nie spodziewasz się nawet kiedy. Powodzenia!

Gość life is brutallllllllll
a chcesz piękną i inteligentną czy jakąkolwiek? bo w zasadzie to decyduje o twoich szansach;)