Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

kochani czy ktoś wie gdzie trzeba wywalić ten pierścień i czy trzeba wypowiedzieć jakieś słowa? proszę o odp

Gość fgdifuouoi
A powiedzcie o nim coś więcej? Przed czymś chroni? Autorko, a dlaczego chcesz się go pozbyć?

nosze go od 17 roku zycia, od 18 wszystko zaczelo się walić, koleżanka powiedziała że to przez niego, nie wierzyłam ale zawiozłam go do domu rodzinnego, w ciągu 1 miesiąca chłopak mi się oświadczył, zaczęło się między nami układać, dostałam w robocie WKOŃCU umowę o prace na czas nieokreślony i podw. w domu rodzinnym zdechł mój jeden pies, a drugiemu zaczęła krew cieknąć z pupy..... ponadto od miesiąca rodzice zaczęli chorować jak diabli, nie wiem czy to jest prawda czy nie że on przynosi pecha, ale mam już dość!!!!

Ja go mam od dłuższego czasu, ale nie zauważyłam, żeby miał jakieś super działanie. Ale moja mama 3 razy go do pracy zapomniała i właśnie w te 3 razy stało się coś niefajnego(już dokładnie nie pamiętam). A jak go można spalić?

Obrażasz uczucia religijne w związku z czym zgłaszam twój nick a następnie numer IP w stosowne miejsce. To,że jesteś na forum nie oznacza,że możesz bezkarnie pisać takie głupoty.

ja słyszałam że do rzeki wywalić, ale niby trzeba jakieś słowa wypowiedzieć dziwne jest to ze robiły mi się po nim bąbelki na palcach, a po innych srebrnych pierścionkach nie.... nosiłam go jako pamiątke, dostałam go od mamy, nie wierzyłam w jego moc, ale nie chce ryzykować zdrowia mojego i bliskich

Gość druzyna pierscienia
jak masz pierscien Atlantow, to wiedz ze cos sie dzieje ;P ale sobie dajecie robic wode z mozgu, po ile macie lat?

ja słyszałam że do rzeki wywalić, ale niby trzeba jakieś słowa wypowiedzieć- żadnych słów i zaklęć nie wypowiadasz. To byłoby sprzeczne z tym co chcesz zrobić. Nie powinniśmy bawić się w zaklęcia,bo przysporzymy sobie jeszcze większej biedy.

To ja już nie wiem. Nie wierzę w te brednie koscioła. Ale niby on ma nam pomagać, nie szkodzić. Lepiej go zniszczyć?

Gość yyyyyyyyyymm...
czy ktoś mógłby od początku do końca napisać po co jest ten pierścień, co oznacza i dlaczego kościół i księża przed nim ostrzegają?

masz rację...ma NIBY pomagać. Zło zawsze przyodziewa piórka. Skoro coś nie pochodzi od Boga to wiadomo od kogo pochodzi. Jeżeli nie jesteś wierząca to wytłumacz mi skąd się biorą czary, opętania, nawiedzenia?

Gość yyyyyyyyyymm...
poczytałam, nie ma tam kompletnie nic merytorycznego poza czysto katolickim komentarzem (oczywistym zresztą).

i tak sie kończy kiedy zawierzamy nasze życie i powodzenie siłom o ktorych nie mamy pojęcia . I pojęcia nie mamy jak to dizała . Nie wdajać sie w szczegóły - to przedmiot okultystyczny .nosząc go infirmujemy siły , które nim zawaidują o tym ,ze jestesmy podatni na ich działanie , na ich " pomoc " .No i owszem dozanjemy pomocy czy jakiegoś powodzenia - ale za jaką cenę? Ludziom niby wydaje sie to bajką , ale skoro to bajka to dlaczego naprawdę oczekują poleszenia swojego losu poprzez noszenie takich amuletów ? Powiem ci coś autroko ,nie musisz nic nad nim " odczyniać " .Po prostu pozbądź sie go , wyrzuć i więcej do tego nie wracaj . Wyznaj to jako grzech w swojej modlitwie Bogu i proś Go o osłone , o opiekę . Grzech okultyzmu otewira drzwi naszego życia dla bytów tak strasznych , ze tylko ignoranci to robią .

Myślę, że istnieje we wszechświecie jakaś siła. Ale u mnie w rodzinie dużo osób nosi pierścień. Ja go nosiłam bardziej jako ozdobę, ale ostatnio noszę tylko złoty pierścionek, jakoś tak mi atlant poszedł na dalszy plan. Leży sobie w szafie. Teraz sobie myślę, że może faktycznie ma on jakiś zły wpływ? No ale nie wiem.

Gość nawiedzenia i opętania biorą
a pierścień atlantów ma różne działanie w zależności na którym palcu sie nosi. A pierścień jak pierścień, jęsli sie wierzy w głupoty, to ma sie efekty. Ciekawy jestem czy noszenie Pierścienia Rybaka przez papieża, to nie pogaństwo??????

Myślę, że istnieje we wszechświecie jakaś siła.- no właśnie...jak jest zło to jest i dobro, czyli dwie siły. Równowaga musi być.

na którym palcu byś go nie nosiła już samo to ,ze symbolizuje zawierzenie swojego życia " blizej nie określonym " bytom klasyfikuje go jako przedmiot magiczny a co za tym idzie sprzeczny z wiarą w Boga . ale jesli ktoś myśli ,ze skoro jest niewierzący to jego ten roblem niedotyczy to sie myli i to bardzo . Bo moze i on w Boga nie wierzy , ale diabeł wierzy w ateistę i to bardzo .

Licencja tak się zastanawiam czy jest wogóle sens tłumaczenia pewnych rzeczy pewnym osobom. Niby chcą porady a jeżeli cos jest sprzeczne z ich tokiem myślenia to wtedy atakują.

nawiedzenia- jesteś głupi/a jak but, więc bez sensu ci cokolwiek tłumaczyć :classic_cool: Tak bluźnisz na Kościół, Boga...więc wara od Papieża i jego Pierścienia.

za to ty jesteś pewnie wzorcową ateistką , która pozjadała wszelki rozumy - szkoda ,ze sobie jednego nie zostawiłaś - przydałby ci sie , to pewne .:) Kazy pierścień , amulet , naszyjnik czy inny łapacz snów jest przedmiotem okultystycznym jeśli pokładasz w nim nadzieję na lepsze życie czy nawet wiążesz z nim " jednostkowe " zdarzenie . Nawet pierścień biskupa :D

wara od Biskupów i ich pierścieni...wara od wszystkiego co z wiarą związane. No chyba, że lubisz rozprawiać o swoim władcy szatanie...tego ci nie bronię, bo to sprawa twojej zepsutej duszy 🖐️

dla sprawiedliwości musze jednak nadmienić ,ze nigdy nie słyszałam ,zęby jakikolwiek pierścień czy to biskupa czy papieża miały magiczną moc i żeby ktokolwiek zwracał siedo nich osobowo .

jeśli wiara jest związana z wiara w pierścienie - to jestem jej przeciwna tak samo jak wierze w pierścienie atlantów . Bóg wyrażnie zabrania takich praktyk i nie wazne kto ten oierścień nosi .