Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

czy wy wogóle potraficie czytać?? przecież wymieniłam ateisty i satanisty nie wrzuciłam do jednego wora...nie napisałam ateiści= sataniści.

Gość TAKI NIEPOWIĄZANY
licencja nie doczyta a robi na siłę spory i kłótnie miedzy osobami z forum jak widać :/ wogóle zamknijcie ten temat bo jest bez sensu

Gość jestem od wielu lat, tarocistą
pierścień atlantów, obok piramidy, krzyża egipskiego, jest przedmiotem posiadającym mozliwość emitowanie tzw energii kształtów. Nie jest to końca zbadana energia, ale prawdopodobnie z pozytywnym myśleniem, daje pozytywne efekty w życiu ludzi.

A ja uważam za przesadę, że skoro wyjaśniłam o co mi chodzi i że nie utożsamiam jednych z drugimi fakt, że nadal drążysz i doszukujesz się nie wiadomo czego

Gość u mnie w domu kikt nie ma
tego pierścienia a i tak mam wrażenie że wszystko mi się wali:(

Gość na przyszłość
KoloroweKredki zajrzyj na swój temat na redakcji zanim skasują i odp. Dzięki.

Gość na przyszłość
Bo chcę wiedzieć gdzie zgłasza się. Planuje pospełniac obywatelski obowiązek i trochę ''podonosić''.

problemem energii kształtów zajmuje sie prof. Zbigniew Królikowski i w swojej książce "Energia kształtów" opisuje dokładnie działanie pierścienia atlantów wraz z jego historią. I prawdziwy pierścień atlantów nie jest z metalu tylko z kamionki pochodzącej z Assuanu. Emitując nieznaną mam energię powoduje pozytywny wpływ na człowieka w zależności od tego na jaki palcu sie go nosi, co także jest związane z pozytywnym myśleniem.

kolorowa, nie gniewaj się, każda religia wyrządziła mnóstwo szkody ludzkości, ogromny wkład w zbrodnie i zniszczenie na przestrzeni wieków miała tez religia katolicka, a nawet ta która kiedykolwiek była uważana za prawdziwą, została w końcu wypaczona, głównym czynnikiem decydującym o tym był człowiek, a głównie ludzka zachłanność i porządnie władzy czy bogactwa również wyuzdanie... podobnie religia była prawie zawsze przyczyną sporów i wojen, stąd nienawiść fanatyków do odmiennych poglądów, niektórzy jak islamscy czy katoliccy posuwali się do zbrodni i prześladowań nawet za głoszenie odmiennych prawd w tym wszystkim brakowało wiary w stwórce która zastąpiono wiara w człowieka i to jest właściwy problem do rozwiązania ...

a tak poza tym , nie sam pierścień jest ważny tylko to co jest na nim wygrawerowane, a więc te dwa trójkąty i linie, symbol ktory się z nich układa. To samo ma także chiński znak jing-jang, ale to juz wyższa szkoła jazdy konnej, nie dla takich jak wy żałośni katolicy .

do tego co pisał o zgłaszaniu do moderatorów..miałem zrobić to samo. Jeżeli ktoś obraża drugiego człowieka, bluzga, obraża uczucia religijne, obraża na tle rasowym to zwyczajnie nie można przymykać oka na takie postępowanie.

naucz się czytać tłumoku, tarocistą....

Te dwa trójkąty i linie to mi się po całym mieszkaniu walają :) Ja już nie wiem, czy to jest złe, czy dobre, nic już nie wiem :o

Trocista czym jest ta energia wyjaśnia fizyka kwantowa podobnie rzecz się ma z tym jak się nią posługiwać i do tego nie trzeba żadnych symboli okultystycznych, siła ta wiąże energie w atomach i całe ich struktury w celu tworzenia materii, ta sama siła utrzymuje planety na orbitach i gwiazdy na właściwym miejscu a także galaktyki dokładnie tam gdzie powinny się znajdować każdy przedmiot służący magii czy siłom nadprzyrodzonym, obraza Boga i to jest rzeczywisty problem, to służy zwodzeniu i odciąganiu od rzeczywistego, prawdziwego źródła życia

pani okultystko - pisałam już o tym ,ze nie jest wązny sam przedmiot , ale ten którego on reprezentuje . Oczywiście jego symbolika jest wazna , ale rowież dlatego ,ze informuje do kogo nakleży i komu służy dany przedmiot - żadnej Ameryki nie odkryłaś .:) przedmioty o znaczeniu okultystycznym odwołują sie do diabła i wszystkiego co on reprezentuje począwszy o d dosłownych wideł a skończywszy na blizej nie określonych " energiach "

pierścień atlantów, krzyż egipski , są to przedmioty sacrum, symbole wiary ludzi w starożytności i nie mozna ich profanować, jak to robią przez wieki chrześcijanie, przekonani, że tylko ich symbole religijne są święte i ważne a reszta to śmieci....

Licencjo, słuchaj i ucz się.... Najpierw Bóg stworzył anioły. Przez długi czas były Jego jedynymi dziećmi. Potem stworzył ludzi i rozkazał aniołom by się im kłaniały i opiekowały sie nimi. Wedle niektórych przekazów to właśnie doprowadziło do wojny w Niebie. Boski nakaz wywołał bowiem sprzeciw u jednego z najznamienitszych Aniołów, Anioła Oskarżyciela Ludzi boskiego prokuratora Satanaela. Ten przepiękny Duch Jasności popadł w pychę i stwierdził, że nie będzie oddawał hołdów ludziom, bo są istotami niższymi i mniej doskonałymi od aniołów. W swej złości Satanael doprowadził do wielkiego buntu 1/3 aniołów. Sam stanął na czele zbuntowanych. Bóg strącił zbuntowane anioły w otchłań Szaolu, gdzie stworzyły piekło. Upadłe anioły nawiedzały Ziemię, obcując z ziemskimi kobietami. Z ich związków rodziły się dzieci olbrzymy, których zadaniem było tworzenie niepokoju i chaosu. Anioł Asztarot wpadł na iście diabelski pomysł i postanowił podpalić Niebo. Spaleniu Nieba zapobiegł pośredniczący między Niebem a Piekłem , Zadkiel. Doniósł on o wszystkim Archaniołowi Michaelowi, który stanął na czele zastępów anielskich. Na skraju Nieba doszło do wielkiej bitwy. Bitwę wygrali Aniołowie Światła.

Tarocista a co kiedy pogaństwo czy współczesne czy starożytne profanuje Boga?? co kiedy polityka profanuje wolność co kiedy szatan profanuje życie, ba samego stwórce życia co z tym zrobisz?? liczy się jakiś wytwór ludzkich rak?? ani nie gada , ani nie śpiewa, ani nie daje wiecznego zdrowia, tak samo jak nie przywróci do życia, a w oczach Boga jest tylko złomem i obrzydliwością

a skąd wiesz, co jest złem w oczach Boga? Bóg ci to powiedział? Jeśli ja rozmawiam z Bogiem to jest modlitwa,. jeśli Bóg do ciebie mówi, to jest schizofrenia, niestety......